12 Şubat 2009, Perşembe 11:58:37

primeclass 2009 hedefini açıkladı

TAV Havalimanları Holding'in kisiye özel CIP hizmeti "primeclass" ve hizmet anlayışı ile fark yaratan turizm acentası Havas Turizm, EMITT 2009 Dogu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'na katiliyor.

Aslı ŞenerTAV Havalimanları Holding bünyesinde havalimanlarında esnek, yetkin ve yenilikçi CIP hizmeti sunan "primeclass" ve yenilikçi, yaratıcı ve sıradışı acenta hizmetlerini uluslararası standartlarla buluşturan Havas Turizm, Türkiye'nin en önemli uluslararasi fuarlardan Emitt 2009 Dogu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda sektör temsilcileri ile biraraya geldi.

İstanbul'da 12 - 15 Subat'ta gerçeklestirilen EMITT'in önemine dikkati çeken TAV İsletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioglu, "primeclass"CIP Servis ve Havaş Turizm'in sektörünün en önemli markaları haline geldiğini belirtti.

"primeclass" ve Havas Turizm ile 2009 yılı hedeflerinin büyüdüğünü belirten Bildiricioglu, "Genis  bir yelpazeye hizmet veriyoruz, bu geniş yelpaze içindeki kişilerin günlük-anlık yoğunluklarını, taleplerini, beklentilerini, ihtiyaçlarini, egilimlerini yakindan izliyoruz. Bu ölçümler, hizmet yelpazemizin her geçen gün daha da genişlemesini sağlıyor. Böylece müşteri odaklı hizmet anlayışına yeni bir boyut getiriyoruz. Biz 2009'da 12 milyon kisiye hizmet sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Bildiricioğlu "primeclass" CIP Servis ve Havaş Turizm ile yolcuların seyahata iliskin tüm sorun ve beklentilerini tek bir adreste çözdüklerini belirterek şöyle konustu: "Biz dünya vatandaşı olmak zorundayız. Türkiye'de Istanbul Atatürk, Ankara Esenboga, İzmir Adnan Menderes Havalimani'nda, Gürcistan'da Tiflis ve Batum Uluslararası Havalimani'nda Tunus'ta ise Monastir Habib Bourguiba Uluslararasi Havalimani'nda hâlihazirda hizmet veriyoruz. Yaptiğımız iş dünyanın neresinde yapılırsa yapılsın küresel bir bakış gerektiriyor. Hem bulundugumuz ülkedeki kişilerin alışkanlıklarını, eğilimlerini hem de havalimanını  kullanan yolcuların profilini en iyi şekilde bilmek durumundayız"

"Beklentileri tek bir adreste karşılıyoruz"

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioglu, ayrıca "primeclass" CIP Servis ve Havas Turizm ile yolcuların seyahat ile ilgili beklentilerini tek adreste en üst seviyede memnuniyet ile karşıladıklarını vurguladı. "primeclass"CIP Servis seyahatlerde evden araçla  alınarak havalimanına getirilmeden,özel güvenlik ve pasaport geçişine, lounge hizmetlerinden uçak kapısına golf aracıyla bırakılmaya kadar pek çok ayrıcalığı özel müşterileriyle bulusturuyor. Havas Turizm ise seyahat organizasyonlarında havalimanı dışında, otelcilik, biletleme ve etkinlik, seminer, kongre organizasyon faaliyetleri ile de seyahatin her aşamasında  tüm beklentilere cevap verecek nitelikte ürünler sunuyor.

"primeclass" CIP Servis ve HAVAS Turizm ve Seyahat Acentasi ,Tüyap Beylikdüzü'nde baslayan Emitt 2009 Dogu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuari'nda 7.holde(stand 602) ziyaretçilerine özel hizmet ve ayrıcalıklarını ayrıntılı olarak paylaşıyor.

primeclass 2009 hedefini açıkladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000