19 Eylül 2013, Perşembe 08:02:00

PLATİN MÜŞTERİLERE PLATİN LOUNGE

TTNET’in platin müşterilerine hizmet verecek “TTNET Platin Lounge” Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açıldı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali, Alt Kat Lounge alanında hizmete giren TTNET Platin Lounge; konforlu ortamı, ikram, Tivibu seyir ve bilgisayar oyun alanı, yeşil dinlenme alanı, okuma alanı ve ürün tanıtım bölümü ile yolcuların uçuş öncesi tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yer olarak hizmete açıldı.

Platin Lounge’ın Türkiye’de telekomünikasyon sektörü için bir ilk olduğunu belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya da “Teknoloji ve konforu harmanlayan TTNET Platin Lounge, müşterilerimizin yurtdışı seyahatleri öncesinde kendilerini ayrıcalıklı hissetmelerini, keyifli ve konforlu zaman geçirmelerini sağlayacak” dedi. Özel yolcu salonunun işletmesini üstlenen TAV’ın CEO’su M. Sani Şener de havalimanına TTNET Platin Lounge’ın yeni bir soluk getireceğini vurgulayarak, “Atatürk Havalimanı’na TAV olarak yatırım yapmaya ve yolcu konforunu en üst seviyeye çekmeye devam ediyoruz. TTNET ile işbirliğimiz ile yolcularımıza ve TTNET’in özel müşterilerine çok özel bir alan yarattık” diye konuştu.

TAV ''primeclass'' tarafından işletilen TTNET Platin Lounge, misafirleri için TTNET’in sunduğu avantajları deneyimleme fırsatı da sunacak. TTNET Platin müşterileri, beraberlerindeki bir misafirleri ile altı yaş ve altındaki çocuklarıyla “TTNET Platin Lounge” hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. TTNET Platin müşterileriyle “TTNET Platin Lounge”a giriş yapan bir kişi aynı koşullarda bu hizmetlerden yararlanırken, diğer misafirler ücret karşılığı lounge’tan faydalanabilecek.

240 metrekare alan üzerine kurulu olan ve aynı anda 45 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip “TTNET Platin Lounge”a giriş yapan tüm misafirler, 100 Mbps hızında TTNET WiFi servisinden sınırsız süre ile ve ücretsiz olarak yararlanabilecek.

PLATİN MÜŞTERİLERE PLATİN LOUNGE

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000