03 Şubat 2011, Perşembe 15:40:51

NİJERYA HAVACILIK BAKANI TAV'I ZİYARET ETTİ

Nijerya Havacılık Bakanı'nın da aralarında bulunduğu bir heyet TAV'ın geçmişini ve bugün başarıya ulaşmasını dinleyerek, Atatürk Havalimanı'nı gezdi.
  • Bakan gelmedi .
  • Laf olsun diye yorum yazan, camur at izi kalsın mantıgında olan insanlardan sıkıldık artık. Niye hep meyve veren agac taslanır !
  • Hala TAV a abuk subuk yorumlar yazanlar var. İnanmakta zorlanıyorum. Bu akıl fukaraları sanırım izmit havalimanı personeli. İzmitte çalışmaktan sıkılıp internete girip yorum yazma çabası içindeler.
  • arkadaşlar sabiha'yla karıştırmış heralde AHL'yi...
  • Yahu TAV nasıl dünya markası olmuş, kimler "TAV" ve "havalimanı" kelimelerini eş anlamda kullanmış, bunlara bakmıyorsun, hala dökülen terminal diyorsun. Senin firman ne, dünyayı bırak Türkiye'de adını söylesen bilen var mıdır? Dur tahmin edeyim, senin firmanın adı da 3 harftir, sonradan türeyenlerden hani. Ama önce TAV vardı ve inan bana senin hayal bile edemeyeceğin bir ligde şu anda. Sense takıl kafana göre :)
  • bence çinliler de gezmeli, "malzemeden kısarak kalitesiz malzemelerle nasıl havaalanı yapılır, karşılığında nasıl milyon dolarlar kazanılır" konusunda oldukça iyi eğitim alırlar
  • Yapildikten kisa bir zaman sonra dökülmeye baslayan AHL nin dis hatlar terminalini gezmeleri iyi oldu. AHL de kullanilan malzemenin ne kadar kalitesiz oldugunu bir de onlar görsün. Tabii TAV in basarisizligini da...
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Nijerya Havacılık Bakanı Fedelia Njeze, Nijerya’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Arik Air Yönetim Kurulu Başkanı Arumemi Johnson ve beraberindeki heyet TAV Havalimanları’nın başarı öyküsünü dinledi. TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimanları ve hizmet şirketlerinin entegre yapısını gerçekleştirilen sunumla dinleyen Nijerya Havacılık Bakanı Fedelia Njeze ve beraberindeki heyet İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde kısa bir gezi de yaptı.
NİJERYA HAVACILIK BAKANI TAV'I ZİYARET ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bakan gelmedi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Laf olsun diye yorum yazan, camur at izi kalsın mantıgında olan insanlardan sıkıldık artık. Niye hep meyve veren agac taslanır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hala TAV a abuk subuk yorumlar yazanlar var. İnanmakta zorlanıyorum. Bu akıl fukaraları sanırım izmit havalimanı personeli. İzmitte çalışmaktan sıkılıp internete girip yorum yazma çabası içindeler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar sabiha'yla karıştırmış heralde AHL'yi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu TAV nasıl dünya markası olmuş, kimler "TAV" ve "havalimanı" kelimelerini eş anlamda kullanmış, bunlara bakmıyorsun, hala dökülen terminal diyorsun. Senin firman ne, dünyayı bırak Türkiye'de adını söylesen bilen var mıdır? Dur tahmin edeyim, senin firmanın adı da 3 harftir, sonradan türeyenlerden hani. Ama önce TAV vardı ve inan bana senin hayal bile edemeyeceğin bir ligde şu anda. Sense takıl kafana göre :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence çinliler de gezmeli, "malzemeden kısarak kalitesiz malzemelerle nasıl havaalanı yapılır, karşılığında nasıl milyon dolarlar kazanılır" konusunda oldukça iyi eğitim alırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yapildikten kisa bir zaman sonra dökülmeye baslayan AHL nin dis hatlar terminalini gezmeleri iyi oldu. AHL de kullanilan malzemenin ne kadar kalitesiz oldugunu bir de onlar görsün. Tabii TAV in basarisizligini da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000