11 Mayıs 2013, Cumartesi 10:54:11

NİHAT ÖZDEMİR'DEN TAV'A GÖNDERME

Yeni havalimanı ihalesinde 22 milyar 152 milyon Euro+KDV’lik teklif veren konsorsiyumun başındaki isim Limak’ın patronu Özdemir, 12 yıllık yolcu garantisinin finansmanda ellerini rahatlatacağını söyledi. Özdemir, “Bize yapamaz diyenler açılışa gelebilecekler mi?” dedi
  • 5 ortak toplanmasakar ihakeye gircek yuzleri olmazdi bi guc bulmuslar kendilerinde umarim. bitecek hayeldi gercek oldu gibi bisey.bitireceginize biz halk olarak inanmiyoruz yol yakin iken vaz gecin
  • Nihat Bey önce Profesyonel yöneticilerle çalışmayı, onlara güvenmeyi öğrensin, sonra Hamdi Bey'in gittiği bara gidip yanına otursun. Bu kadar kensini paralamaya gerek yok işini bilen patron profesyonel yönetici ve çalışanlar sayesinde tüm işlerini sahada olmadan halledip denetleyebiliyor.
  • Tav tav diye bir şey tutturmuş millet, öyle gidiyor..Hamdi Akın, ido'yu aldı da, iki günde ne hâle getirdiler! ondan sonra bir kurban seçip,bu yaptı diyerek,olayın üstünü örttüler.Bu ihalede takdir edilecek ilk kişi İbrahim Çeçen, ondan sonra Nihat Özdemir dir. Sadi Şener 10 milyar dolar diyerek millet'e zarf atıyordu! Eğer bu ihale ucuza gitseydi,kimin zararına olurdu?
  • Başkasına laf atacağınıza işinize bakın. O farkı çaıştıracağınız insanların maaşlarından, yolcudan zaten alırsınız.
  • sayın özdemir önce yap sonra konuş 5 ortaksınız toplamınız 22 milyar Euro etmiyor ortağın 3. kopru ıhalesını aldı daha kazma vuramadı dıger ortağına devlet yeterlı gormedıgı ıcın otoyol ıhalesını vermedı sen yanı limak önce sabiha gökçendekilerin maaşını ode zamanında ondan snr cık buralarda akıl ver önce icraat yap snr konuş ama konuşmanda bi iş adamına yakışsın !!!!! herkesin en buyuk sorusu bu nasıl bıtırcekler kızma kızıcak bısey yok herkes sorar cok normal cunku ne sen nede ortakların bu kadar buyuk parayı ıhaleyı bı arada gormedınız yapında gorelım ozaman bız susarız sen konuşursun ama ozaman!!!!!!!!!!!!
  • Ben de barları dolaşmay tercih ederim. Şantiyeleri mühendislere bırakın. 100 yıl önceki patron zihniyeti ile bu işler yürümez. Demek ki saw bu yüzden low cost havalimanının da altına indi
  • Bu nasıl bir konuşma allah aşkına. Hiç yakışıyor mu sizin gibi patron birisine. Demek ki gerçek yüzleri bu. Umarım terminali bitirirsiniz de ondan sonra knuşursunuz. Türkiyede kimse sizin bu terminali bitireceğinizi tahmin etmiyor. Belki de tav dan bir ara borç istersiniz. Onun için konuşmalara dikkat etmek lazım.
  • Nihat özdemir'den Hamdi Akin'a gönderme :D Nihat özdemir'e bak resmen Hamdi Akin'a lafi soktu, halbiysen 2si de Fenerbahce yöneticisi :D
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

İstanbul’un yeni havalimanına 25 yıllık kira bedeli olarak KDV hariç 22.1 milyar Euro ile en yüksek teklifi veren CengizKolin-Limak-Mapa-Kalyon konsorsiyumunda öne çıkan isim olan Limak Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, nasıl finansman bulacaklarına ilişkin soruları ‘hayatımın en rahat ihalesi’ olarak yanıtladı.

İstanbul’un yeni havalimanın inşaatında hafriyatın 2 yılı bulacağını söyleyen Nihat Özdemir, “Bu işi bizden başka kimse yapamaz diyenler, açılış törenine gelebilecekler mi çok merak ediyorum. Çok yanlış şeyler konuştular, yanlış açıklamalar yaptılar ” değerlendirmesiyle de dikkat çekti.

‘BİRİSİ 1 LİRA DAHA DESE ÇEKİLECEKTİK’

İhalede beklediklerinin üzerinde bir rakam geldiğini söyleyen Özdemir, “Daha ne kadar çıkacaktınız” sorusunu gülerek, "Durmak üzereydik. Tavanına gelmiştik. Birisi 1 lira daha dese çekilecektik” şeklinde cevaplandırdı.

ÖZDEMİR SERT KONUŞTU!

Nihat Özdemir’in ihalede kendisini zorlayan TAV Havalimanları Holding’in patronu Hamdi Akın hakkında sert açıklamalarda bulunması da dikkat çekti. Özdemir, “Akın nasıl ödeyecekler diyor. 25 yıllık ihale için verdiğimiz fiyatta aramızda 40 milyon Euro fark var. 25 yılda ondan 40 milyon Euro’luk daha fazla çalışırsam, öderiz! Ki ondan 4 milyar Euro fazla çalışırım ben. Ben gece Siirt’te şantiyeleri dolaşırım, o Londra’da barları dolaşır" dedi. (HaberTürk)

NİHAT ÖZDEMİR'DEN TAV'A GÖNDERME

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

bitirecekmis:) ~ 11 yıl önce
5 ortak toplanmasakar ihakeye gircek yuzleri olmazdi bi guc bulmuslar kendilerinde umarim. bitecek hayeldi gercek oldu gibi bisey.bitireceginize biz halk olarak inanmiyoruz yol yakin iken vaz gecin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Profesyonel ~ 11 yıl önce
Nihat Bey önce Profesyonel yöneticilerle çalışmayı, onlara güvenmeyi öğrensin, sonra Hamdi Bey'in gittiği bara gidip yanına otursun. Bu kadar kensini paralamaya gerek yok işini bilen patron profesyonel yönetici ve çalışanlar sayesinde tüm işlerini sahada olmadan halledip denetleyebiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun. ~ 11 yıl önce
Tav tav diye bir şey tutturmuş millet, öyle gidiyor..Hamdi Akın, ido'yu aldı da, iki günde ne hâle getirdiler! ondan sonra bir kurban seçip,bu yaptı diyerek,olayın üstünü örttüler.Bu ihalede takdir edilecek ilk kişi İbrahim Çeçen, ondan sonra Nihat Özdemir dir. Sadi Şener 10 milyar dolar diyerek millet'e zarf atıyordu! Eğer bu ihale ucuza gitseydi,kimin zararına olurdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 11 yıl önce
Başkasına laf atacağınıza işinize bakın. O farkı çaıştıracağınız insanların maaşlarından, yolcudan zaten alırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 11 yıl önce
sayın özdemir önce yap sonra konuş 5 ortaksınız toplamınız 22 milyar Euro etmiyor ortağın 3. kopru ıhalesını aldı daha kazma vuramadı dıger ortağına devlet yeterlı gormedıgı ıcın otoyol ıhalesını vermedı sen yanı limak önce sabiha gökçendekilerin maaşını ode zamanında ondan snr cık buralarda akıl ver önce icraat yap snr konuş ama konuşmanda bi iş adamına yakışsın !!!!! herkesin en buyuk sorusu bu nasıl bıtırcekler kızma kızıcak bısey yok herkes sorar cok normal cunku ne sen nede ortakların bu kadar buyuk parayı ıhaleyı bı arada gormedınız yapında gorelım ozaman bız susarız sen konuşursun ama ozaman!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bar ~ 11 yıl önce
Ben de barları dolaşmay tercih ederim. Şantiyeleri mühendislere bırakın. 100 yıl önceki patron zihniyeti ile bu işler yürümez. Demek ki saw bu yüzden low cost havalimanının da altına indi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belli oldu ~ 11 yıl önce
Bu nasıl bir konuşma allah aşkına. Hiç yakışıyor mu sizin gibi patron birisine. Demek ki gerçek yüzleri bu. Umarım terminali bitirirsiniz de ondan sonra knuşursunuz. Türkiyede kimse sizin bu terminali bitireceğinizi tahmin etmiyor. Belki de tav dan bir ara borç istersiniz. Onun için konuşmalara dikkat etmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyi ~ 11 yıl önce
Neyi bitirecekler? Daha saw adam olmadı. Bunların bu terminale gücü yetmez. Yarın obürgün ihaleyi bıraktıklarına şahit. Olacağız buralarda
Tizzz ~ 11 yıl önce
Nihat özdemir'den Hamdi Akin'a gönderme :D Nihat özdemir'e bak resmen Hamdi Akin'a lafi soktu, halbiysen 2si de Fenerbahce yöneticisi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000