03 Mayıs 2008, Cumartesi 12:27:32

Havayollarının en büyük sıkıntısı!

Hava limanlarında faaliyet gösteren kuruluşların aynı çatı altında toplayan Havayolu İşletmecileri Komitesi'nin (AOC) 4. genişletilmiş toplantısı Esenboğa Havalimanı'nda yapıldı.

Ankara AOC'nin Başkanı Alaattin Koç ve Ankara AOC Onursal Başkanı Hasan İskender ile yönetim kurulunun ev sahipliğindeki toplantı, Esenboğa Havalimanı konferans salonunda başladı. Toplantı öncesinde TAV Esenboğa Havalimanı Genel Müdürü Nuray Demirer, Esenboğa Havalimanı ile ilgili bir sunum yaptı.

 Toplantıda konuşan Türkiye AOC Başkanı Fatma Kasap Yıldırım, Esenboğa Havalimanı'nın bölgesinin modern ve işlev açısından en kullanışlı hava limanlarından biri olduğunu söyledi.

Yıldırım, toplantıda hava yolu şirketlerinin önemli sorunlarına çözüm bulmayı amaçladıklarını ifade etti. Hizmetlerinin insan odaklı olduğunu anlatan Yıldırım, ‘Havayolu şirketlerinin yaşadıkları en büyük sorunların başında operasyon (yolcuların hava limanlarına geliş ve gidiş süresince yaptıkları işlemler) geliyor. Bu sorunlara bu toplantılarda cevap arıyoruz. O açıdan bu toplantılar bizim için önemi büyük'' dedi.

 

Yıldırım, hava limanlarında faaliyet gösteren kuruluşlar arasında koordinasyon sağlamayı ve hizmet kalitesini artırmayı da hedeflediklerini de kaydetti.

Havayollarının en büyük sıkıntısı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000