25 Ocak 2010, Pazartesi 10:27:03

Havaş'ın yeni antreposu hizmete girdi

Havaş’ın müşterilerine daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacı ile Atatürk Havalimanı C Terminali’nde inşa edilen İthalat Antreposu hizmete girdi.
  • Ne işe yarayacak burası ? Müşteri yok. Yarın obürgün yıkılacak yine ? Çelebi yaptı diyemi yaptınız ?
  • inşallah bu sefer yangın söndürme tertibatı döşemişlerdir.yada diger emniyet tertibatlarını

2 bin 250 metre kapalı alana kurulun Havaş’ın yeni Antreposu son teknoloji ürünü altyapı ve ekipmana sahip...

Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, temelleri Türkiye'deki havacılık tarihiyle hemen hemen eş zamanlı atılan Havaş’ın  zamanın ekonomik şartları içerisinde, devlet tarafından, havayollarına yer hizmetleri ve ikram hizmeti verilmesi amacıyla kurulduğuna değinerek, “Uzun yıllar bu alanda faaliyetlerini uluslararası standartlarda, yüksek kalitede hizmet veren bir kamu kuruluşu olarak sürdürdü. 1995 yılına gelindiğinde ise özelleştirme gündeme geldi.  Türkiye'nin en başarılı özelleştirme öykülerinden biri olan Havaş, özelleştirme sonrasında ise çok ciddi bir yapılanma ve yenilenme süreci ile yer hizmetleri sektörün yeni bir soluk getirmiştir” dedi.

 “Bir havayolunun uçuş yaptığı havalimanında yer hizmetleri anlamında tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde örgütlenmiş bir yapımız var” diyen Müjdat Yücel “En büyük hedefimiz parlak ve güçlü bir geçmişe sahip olan Havaş'ın, TAV Havalimanları Holding bünyesindeki dinamik Şirketlerden  biri olmasının da verdiği güvenle, uluslararası bir marka olabilme hedefine ulaşmış bir dünya şirketi haline gelmesidir. TAV Havalimanları'nın entegre havalimanı işletmeciliği konusunda geliştirdiği 'know-how'ın en temel parçalarından biri olan yer hizmetleri konusunda Havaş, TAV Havalimanları’nın sağladığı katma değerlerle gelişmeye ve büyümeye devam edecektir. Bunun en temel işaretlerinden biri de bugün faaliyetine başlamasını kutladığımız İthalat Antrepomuz’dur” diye konuştu.

Modern Tesis

Hizmete giren Havaş İthalat Antreposunun gümrüklü alan olması nedeniyle, Havaş müşterilerine pek çok kolaylık sağladığına da değinen Yücel, “Havaş Antreposu’nun hem Türkiye’nin ekonomik yaşamına hem de havacılık sektörüne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Havaş İthalat Atreposu’nun 2 bin 250 metre kapalı alanı bulunduğunu kaydeden Müjdat Yücel, “Tesis içinde ayrıca 2 adet soğutma odası, 1 adet değerli eşya odası ve bin 600 metrekarelik açık müşteri otoparkı bulunmakta. Güvenliği TAV Güvenlik tarafından sağlanacak tesisimiz en son teknoloji ürünü güvenlik ekipmanları ile donatıldı. Ayrıca sistem ve IT altyapısı ile hizmet süreçlerinde kullanılan ekipmanların sahip olduğu teknoloji sivil havacılık sektöründe fark yaratacak” diye konuştu.

Havaş

Havaş'ın yeni antreposu hizmete girdi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne işe yarayacak burası ? Müşteri yok. Yarın obürgün yıkılacak yine ? Çelebi yaptı diyemi yaptınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
inşallah bu sefer yangın söndürme tertibatı döşemişlerdir.yada diger emniyet tertibatlarını

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000