05 Mayıs 2011, Perşembe 10:56:05

HAFTADA İKİ SEFER YAPACAK

İzmir’den Dublin’e direkt uçuşlar başladı…
  • gökhan sarıgöl ü kutluyorum hepsini kutluyorum sizide kutluyorum
  • direk sefer basladı demişler . izmir dublin izmir cork etc etc. O bölgeden zaten yıllardır her yaz sezonu başta onurair olmak üzere çeşitli firmaların uçuşları olur. hali hazırda onur air uçuyor.
  • Türk yolcusu ucuza uçmak gerçekte neymiş görsün, boyunun ölçüsünü alsın. Ryaniar ile uçtuktan sonra bizim ucuz havayolları comfort class gibi gelir.
  • Benim beklentim bu sene içinde Ryanair de Türkiye seferlerine baslar.
TAV Havalimanlarının işlettiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan İrlanda’nın başkenti Dublin’e direkt seferler başladı. Aer Lingus Havayolları’nın haftanın iki günü karşılıklı olarak gerçekleştireceği İzmir–Dublin direkt seferleri dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

Türkiye’nin turizm ve ekonomi merkezlerinden İzmir’le İrlanda’nın başkenti Dublin arasında direkt uçuşlar başladı. TAV Havalimanları tarafından işletilen Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne inen Aer Lingus’a ait Airbus A 320 model uçağın yolcuları çiçekler ve lokumla karşılandı. Törene, Aer Lingus Türkiye Temsilcisi Fly Service CEO’su Gökhan Sarıgöl ve TAV İzmir Genel Müdürü F. Erkan Balcı katıldı. Yaz boyunca haftada iki gün karşılıklı düzenlenecek seferlerin binlerce İrlandalı turisti İzmir’e taşıması bekleniyor.

Aer Lingus Türkiye Temsilcisi Fly Service CEO’ su Sarıgöl, “Dublin-İzmir uçuşları Türk turizmine büyük hareket getireceği gibi İzmir’in ekonomisine de katkı sağlayacak” dedi. İzmir’in doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerinin İrlandalı turistleri hayran bırakacağından ve Türkiye’nin bir cazibe noktası haline dönüşmesini sağlayacağından emin olduklarını ifade eden Sarıgöl “Her İrlandalı dönüşünde burada yaşadıklarını çevresine anlatacak ve İzmir’e gelmek isteyenlerin sayısı artacak. Aer Lingus’un uçuşa başlaması İrlanda’da da gözlerin İzmir’e çevrilmesini sağlayacak” diye ekledi.

TAV İzmir Genel Müdürü Balcı da, “Hizmet kalitesini sürekli yükselttiğimiz İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali, Ege Bölgesi’nin yeni bölgesel uçuş merkezi haline geldi. Aer Lingus’un başladığı uçuşlarla iki ülkenin iki önemli kenti birbirlerine bağlandı. Yolcu trafiğinin her geçen yıl arttığı Terminalimizden bugün dünyanın 89 farklı noktasına uçuluyor. İzmirliler doğrudan dünyaya bağlanıyor ve böylece yolcularımızın değerli vakitleri kendilerine kalıyor” dedi.

Törende BTA Catering’in hazırladığı ve İzmir’i temsil eden ‘Saat Kulesi’ ile Dublin’in sembollerinden Ha’Penny Köprüsü’nün yer aldığı pasta beğeni topladı. İzmir-Dublin uçuşları çarşamba ve cumartesi günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.
HAFTADA İKİ SEFER YAPACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
gökhan sarıgöl ü kutluyorum hepsini kutluyorum sizide kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
direk sefer basladı demişler . izmir dublin izmir cork etc etc. O bölgeden zaten yıllardır her yaz sezonu başta onurair olmak üzere çeşitli firmaların uçuşları olur. hali hazırda onur air uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk yolcusu ucuza uçmak gerçekte neymiş görsün, boyunun ölçüsünü alsın. Ryaniar ile uçtuktan sonra bizim ucuz havayolları comfort class gibi gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim beklentim bu sene içinde Ryanair de Türkiye seferlerine baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000