22 Mayıs 2009, Cuma 15:59:04

GAZİPAŞA'YI BAŞBAKAN ERDOĞAN MI AÇACAK?

Gazipaşa Havaalanı'nın açılışının Haziran'ın ilk haftasında bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başbakanlığa ait uçakla yapacağını belirtildi.
  • Arkadaşlar yine müsabakaya başladınız..Gazipaşa açılmıştır..Türk havacılığına hayırlı olsun... Dünyanın en büyük havacılık kuruluşlarından raporlar alınmıştır..Fraportcular korkmasın Rekabet yapsın..ne varki bunda iyi olan kaliteli olan kazansın..yazın antalyaya gelen 1.5 ml turisti AYT daha fazla kazanacak diye 145km otobüslemi yollayacağız alanya ve gazipaşaya.. Alanya-Gazipaşa çok büyük bir güçtür unutmayın....
  • Antalya çalışanları yine felaket tellallığına başlamış. Korkmayın korkmayın. Aksine ders alın. Ve öğrenin
  • başbakanın 2 jet oldu yakında oğluna gemicikler aldığı gibi cin aliye rakip olacak bi havayolu şirketide kuracaktır oğluna A340 cıklar alır oğluna yani en azından ben böyle bi performans bekliyorum ondan zaten 2015 de siyaseti bırakacakmış doldurması lazım küpünü 2015 kadar daha zaman var nede olsa... aslında taşıyo küpü ama aç gözlülük işte ne yaparsın benim merak ettiğim başbakanın oğlunun gemiciklerini de bi liman açılışında kullanırlarmı acaba bide bu teyyarenin kuyruk tescili tc-gap yerine tc-hkhf olacaktı açılımını merak edenler yazayım (HEM KEL HEM FODUR) not: başbakan gibi düşünenlerde bu katogoride :))
  • İnşallah sn başbakanım böyle bir hata yapmaz daha doğrusu inşallah sn Başbakanamıza böyle bir hata yaptırılmaz aynen FLY İN'in açılışının yaptırıldığı gibi bu hava alanı STOL hava alanı olarak pilanlanmıştır ve böğle kalması gerekir pistinin uzatılması hiç bir şeyi değiştirmez bunu zorlamamak lazım sonra herkes mahcup olur.
  • Açsa bile "pek bir şey olmayacak" gibi bakan bir başbakan görünüyor.
  • gecenlerde yolunu sapitan bir ziraii ucak indi yada inmeye calismisti ya oraya aslinda o ilktir...

Özellikle Alanyalıların büyük umutlarla beklediği Gazipaşa Havaalanı'nın resmi açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık uçağıyla yapacağı öğrenildi.

AKP Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney'den alınan bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gazipaşa Havaalanı'nın açılışını ben Başbakanlık uçağıyla yapacağım' dediği belirtildi.

GAZİPAŞA AÇILIŞ İÇİN HAZIRLANIYOR

Haziran ayının ilk haftasında Başbakan Erdoğan'ın Başbakanlığa ait bir uçakla Gazipaşa Havaalanı'na ineceği ve böylelikle havaalanının resmi açılışı yapılmış olacağı ifade edildi. Gazipaşa Havaalanı'nın işletmecisi olan TAV'ın da bütün hazırlıklarını buna göre yaptığı öğrenildi.

GAZİPAŞA'YI BAŞBAKAN ERDOĞAN MI AÇACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar yine müsabakaya başladınız..Gazipaşa açılmıştır..Türk havacılığına hayırlı olsun... Dünyanın en büyük havacılık kuruluşlarından raporlar alınmıştır..Fraportcular korkmasın Rekabet yapsın..ne varki bunda iyi olan kaliteli olan kazansın..yazın antalyaya gelen 1.5 ml turisti AYT daha fazla kazanacak diye 145km otobüslemi yollayacağız alanya ve gazipaşaya.. Alanya-Gazipaşa çok büyük bir güçtür unutmayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Antalya çalışanları yine felaket tellallığına başlamış. Korkmayın korkmayın. Aksine ders alın. Ve öğrenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
başbakanın 2 jet oldu yakında oğluna gemicikler aldığı gibi cin aliye rakip olacak bi havayolu şirketide kuracaktır oğluna A340 cıklar alır oğluna yani en azından ben böyle bi performans bekliyorum ondan zaten 2015 de siyaseti bırakacakmış doldurması lazım küpünü 2015 kadar daha zaman var nede olsa... aslında taşıyo küpü ama aç gözlülük işte ne yaparsın benim merak ettiğim başbakanın oğlunun gemiciklerini de bi liman açılışında kullanırlarmı acaba bide bu teyyarenin kuyruk tescili tc-gap yerine tc-hkhf olacaktı açılımını merak edenler yazayım (HEM KEL HEM FODUR) not: başbakan gibi düşünenlerde bu katogoride :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnşallah sn başbakanım böyle bir hata yapmaz daha doğrusu inşallah sn Başbakanamıza böyle bir hata yaptırılmaz aynen FLY İN'in açılışının yaptırıldığı gibi bu hava alanı STOL hava alanı olarak pilanlanmıştır ve böğle kalması gerekir pistinin uzatılması hiç bir şeyi değiştirmez bunu zorlamamak lazım sonra herkes mahcup olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Açsa bile "pek bir şey olmayacak" gibi bakan bir başbakan görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gecenlerde yolunu sapitan bir ziraii ucak indi yada inmeye calismisti ya oraya aslinda o ilktir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000