26 Nisan 2011, Salı 08:20:02

Gazipaşa yabancı konukları ağırlayacak

Transavia, Gazipaşa Havaalanı'na uçuş düzenleyecek...
  • bu güzel günün fotograflarını görmek isteriz... Emeği geçenlere sevgiler, teşekkürler
  • Bu son hali mi?
  • Bu havaalanını aktif hale getirlmesi zorunlu, şu an için 737-400-500 modeli uçaklar inebiliyor ama 737-800 ve airbus 321 tip uçakların inmesi için gerekli olan teknolojinin sağlanması lazım, alanya için son derece önemli bir havaalanıdır..
  • Ali Bey, haberlerini ve resimlerini Gazipasadan bekliyoruz.

ALTİD Başkanı Gülçin Güner, Hollandalıları 27 Nisan günü konuk edeceklerini söyledi.

ALTİD Başkanı Güner yaptığı açıklamada, "Transavia uçağı 27 Nisan 2011 tarihinde Gazipaşa Havalimanı'na inecek. Bu uçak öncesinde Alanya olarak Hollanda Neckermann reise bürolardan yetkilileri konuk ediyoruz. Thomas Cook tur operatörü Neckermann Hollanda, Transavia, Diana Travel organizasyonu Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), SKAL Alanya işbirliği ve desteğiyle aralarında Transavia yönetim kurulu başkanının da olduğu Hollanda Neckermann reise büro yetkilileri ve basın mensuplarından oluşan toplam 132 kişilik misafir heyeti ağırlıyoruz. Bu tanıtım programının akabinde misafir heyet 27 Nisan’da Gazipaşa Havalimanı'na inecek Transavia uçağı ile uğurlanacak. Alanya Belediyesi, ALTİD, ALTAV, ALTSO, SKAL Alanya ve TAV firması olarak topyekün Alanya’nın işbirliği ve koordinasyonu ile oluşan programın Alanya’mızın ve Gazipaşa Havalimanının tanıtımı için son derece önemli olmasının yanı sıra bu organizasyonla yıllardan beri süregelen Alanya turizmcisinin hayali gerçekleşecektir" dedi.

Gazipaşa yabancı konukları ağırlayacak

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu güzel günün fotograflarını görmek isteriz... Emeği geçenlere sevgiler, teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu son hali mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu havaalanını aktif hale getirlmesi zorunlu, şu an için 737-400-500 modeli uçaklar inebiliyor ama 737-800 ve airbus 321 tip uçakların inmesi için gerekli olan teknolojinin sağlanması lazım, alanya için son derece önemli bir havaalanıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ali Bey, haberlerini ve resimlerini Gazipasadan bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000