10 Haziran 2011, Cuma 08:02:08

FIRSAT YUNANİSTAN'DA

Borç krizindeki Yunanistan'ın varlıklarını Türk şirketleri izlemeye aldı. TAV, Kayı Group, Limak gibi şirketler Yunanistan'daki olası ihaleler için 'İlgilenebiliriz' mesajı veriyor...
  • 2 Katı fiyatı verseniz kritik ulusal ve kritik sektörlerden ihaleyi Türk Şirketine vermezler. Alın bakalım bir bankayı veriyorlar mı!
 Kriz yüzünden yüzlerce varlığını elinden çıkaramaya hazırlayan Yunanistan, başta Almanya ve Türkiye gibi ülkeler tarafından yakın markaja alındı.  Konuyla ilgili Akşam Ekonomi'ye konuşan TAV Havalimanları İcra Kurulu  Başkanı Sani Şener, 'Bu konuda henüz daha ihale çıkmadı. İhale çıktığında şartlara bakacağız ve değerlendireceğiz' şeklinde konuştu.
 
Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü ise Yunanistan'da krizden doğabilecek yatırım fırsatlarıyla ilgili olarak, 'Biz işadamıyız... Ancak Yunanistan'ın şu bölgesinde otel alacağız diyemem, şu anda çok net bir şey yok. Elbette uygun bir fırsat çıkarsa ilgileniriz' diye konuştu. Görgülü, konuyla ilgili olarak yurtdışındaki yatırım ajanslarıyla görüştüğünü belirterek, 'Uygun fırsat varsa değerlendireceğim' dedi.
 
Havaalanı ve Limanlarla ilgileniyoruz
Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir ise 'Biz de Yunanistan’la ilgileniyoruz. Liman ve havalimanlarındaki özelleştirmeleri de takip edeceğiz' derken Limak Yatırım olarak bölgedeki en büyük altyapı oyuncularından biri olma hedeflerinin devam ettiğine işaret etti.

Akşam
FIRSAT YUNANİSTAN'DA

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
2 Katı fiyatı verseniz kritik ulusal ve kritik sektörlerden ihaleyi Türk Şirketine vermezler. Alın bakalım bir bankayı veriyorlar mı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000