25 Aralık 2008, Perşembe 09:13:50

Finnair'le çalışmak ister misiniz?

Finlandiya Hava Yolları Finnair, 4 Mart 2009 tarihinden itibaren Helsinki-İstanbul-Helsinki tarifeli uçuslarına başlıyor.
  • istanbul helsinki uçuşu ne zamana kadar devam edecek kaldırılırsa alınan elemanlara ne olacak merak ediorm. maaşta önemli
  • Adamlar buraya gelince bizim duayenlere bakıp kriz ayağına maaşların üstüne yatıp napiim kriz var derler.Yaz var kış var alırsınız derler.
  • Maishlar zamaninda yatio mu
  • Gri terligin var mi? Meri kristmis ahaaha
  • BEN THY A.O.'DAN EMEKLİYİM BEŞ TANE IATA SERTİFİKAM VAR.(SANTRAL,MUHABERE,REZERVASYON,BİLET SATIŞ VE MUHASEBESİ,KAYIP EŞYA) SİVİL HAVACILIKTA DENEYİMLİ VE BİLGİLİYİM YALNIZ İKİ EKSİĞİM VAR, 1)AKP'DEN TORPİLİM YOK. 2)İMAM HATİP MEZUNU DEĞİLİM. ACABA BENİ İŞE ALIRLARMI? BEN YİNEDE YENİ YILI SARHOŞ KARŞILAYACAĞIM """"NİCE MUTLU YILLARA""" SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • Hotmale olsaydi msne eklerdik ahaha
  • Teknisyene ihtiyaclari olmazmi acabaa? itd (issiz teknisyenler dernegi)

Haftada 4 gün yapılacak olan Helsinki-İstanbul seferleri Airbus A319 tipi 123 koltuklu uçaklarla yapılacak. Helsinki-İstanbul arasındaki uçuş, 3 saat 15 dakika sürüyor.

Finnair, İstanbul uçuşlarını baştacak olmasından dolayı 2007 yılında Atatürk Havalimanı için ofis talebinde bulunmuş ve TAV'dan Şubat 2009'da bilet ofis ve 'Back Ofis' kiralanması kararı çıkmıştı. Finnair, Şubat ayında, şu anda Topkapı Ticaret merkezinde bulunan ofisini Atatürk Havalimanı'na taşıyacak.

Bu nedenle Finnair, Atatürk Havalimanı ofisine, en az 1-2 yıl Amadeus tecrübesi ve iyi derecede İngilizce bilen bilet satış personeli arıyor.

Başvurular, e-posta ile [email protected] adresine yapılabiliyor.

Finnair'le çalışmak ister misiniz?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Rumuz ~ 15 yıl önce
istanbul helsinki uçuşu ne zamana kadar devam edecek kaldırılırsa alınan elemanlara ne olacak merak ediorm. maaşta önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
Adamlar buraya gelince bizim duayenlere bakıp kriz ayağına maaşların üstüne yatıp napiim kriz var derler.Yaz var kış var alırsınız derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gravalpit ~ 15 yıl önce
Maishlar zamaninda yatio mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neiskam ~ 15 yıl önce
Gri terligin var mi? Meri kristmis ahaaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SARHOŞAHTAPOT ~ 15 yıl önce
BEN THY A.O.'DAN EMEKLİYİM BEŞ TANE IATA SERTİFİKAM VAR.(SANTRAL,MUHABERE,REZERVASYON,BİLET SATIŞ VE MUHASEBESİ,KAYIP EŞYA) SİVİL HAVACILIKTA DENEYİMLİ VE BİLGİLİYİM YALNIZ İKİ EKSİĞİM VAR, 1)AKP'DEN TORPİLİM YOK. 2)İMAM HATİP MEZUNU DEĞİLİM. ACABA BENİ İŞE ALIRLARMI? BEN YİNEDE YENİ YILI SARHOŞ KARŞILAYACAĞIM """"NİCE MUTLU YILLARA""" SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Narodna ~ 15 yıl önce
Hotmale olsaydi msne eklerdik ahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tochka ~ 15 yıl önce
Teknisyene ihtiyaclari olmazmi acabaa? itd (issiz teknisyenler dernegi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000