21 Şubat 2011, Pazartesi 08:27:33

ERCAN ÖZELLEŞTİRİLİYOR

KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, bütçe açığını kapatmak için Türkiye'den gelen parayı kullanacaklarını belirtirken, Ercan Havaalanı'nın özelleştirileceğini ifade etti.
  • TAV a vermediler bakalım daha iyisinimi bulacaklar ? Ne Kıbrısdan nede kıbrıslıdan ne kendı halkına ne bize bir fayda gelmez ! Ellerinizi neye atıyorsanız kurutuyorsunuz !!! BESMELE ÇEKİN
  • AYT ve SAW örneklerini gözönünde bulundurup firmna seçimine dikkat edelim. Her ikisinin de hali belli.
  • ŞAHIS OLARAK , EVİNİZE NE KADAR PARA GİRERSE , EN FAZLA O KADAR HARCAMANIZ GEREK. FAZLA HARCARSAN BORÇLANIRSIN. BORCUNU ÖDEMEZSEN EVİNİ , ARABANI SATARSIN. DEVLET'TE DE , NE KADAR GELİR OLURSA O KADAR PAYLAŞILACAK. TABİİ ,DEVLETSE..
  • Sayın sendika ağaları araplardaki ayaklanmaları örnek alacağına avrupada ki çağdaş mitingleri örnek alsın. Türkiyeye küfür etmekle birşey elde edemezsiniz. Okullardaki grevleriniz yüzünden çocuklarımız okumayı unuttu. Sayenizde geriliyoruz sayın çağdaş (!) sendika ağaları. Ama benden size bir tavsiye artık 21. YY da olduğumuzu unutmayın.
  • 15 maaş değil 16 maaş ve daha fazla veren şirketler var. ayrıca ayaklanma ve gösteri yapılarak nerelere varılacağı tunus, mısır vs etrafınıza bakarsanız daha rahat anlayabilirsiniz saygılar
  • Değişen Ekonomik koşullar içinde artık Dünyada 13. yada 14. maaş diye birşey kalmadı.Ülke çok zengin olur halkına 15 maaş bile dağıtır.Hemen yanı başımızdaki Yunanistan ın şuan 350 milyar Avro borcu var ve ödeyemiyor,bu yüzden adalarını satacak.Lütfen çevremize biraz bakaıp duyarlı olalım,biraz daha çaba sarfedelim. Ayaklanma ve gösteri yaparak biryere varılmaz.....
KKTC'de hükümet yıllar sonra emeklilerden 3 bin liranın üzerinde olan maaşları azalttı, 13. maaşı kaldırdı. Ancak emekli maaşındaki kesinti mahkemeden döndü.

Türkiye'den bu yıl 850 milyon lira geleceğini belirten KKTC Maliye Bakanı Tatar, bunun 350 milyon lirasını bütçe açığını kapatmak için kullanacaklarını açıkladı. Ülkede 40 bin emekliye karşın 17 bin memur bulunuyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin 3 bin liradan çok alan emekli maaşları ile işe giriş maaşını düşürmesi, ülkede sendikaların tepkisine yol açtı. Ekonomik reformun mimarı KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, geçen hafta göstericilerin açtığı pankartların, aldıkları ekonomik tedbirlerden kaynaklandığını söyledi. Türkiye'nin kendilerine eskisinden daha az mali yardımda bulunmadığını belirten Tatar, ancak gelen parayı maaş yerine yatırımlarda kullanmak istemelerinin sıkıntı doğurduğunu anlattı.

Tatar, birkaç ay içinde Ercan Havaalanı için özelleştirme ihalesi düzenleyeceklerini açıkladı. Havaalanı halen yılda 2 milyon yolcuyu ağırlıyor. Tatar, "Bizi en iyi Türkiye tanıyor. TAV, Limak ve İbrahim Çeçen'in bu havaalanı ihalesine gireceklerine dair bilgiler alıyorum." dedi.

ERCAN ÖZELLEŞTİRİLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
TAV a vermediler bakalım daha iyisinimi bulacaklar ? Ne Kıbrısdan nede kıbrıslıdan ne kendı halkına ne bize bir fayda gelmez ! Ellerinizi neye atıyorsanız kurutuyorsunuz !!! BESMELE ÇEKİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AYT ve SAW örneklerini gözönünde bulundurup firmna seçimine dikkat edelim. Her ikisinin de hali belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ŞAHIS OLARAK , EVİNİZE NE KADAR PARA GİRERSE , EN FAZLA O KADAR HARCAMANIZ GEREK. FAZLA HARCARSAN BORÇLANIRSIN. BORCUNU ÖDEMEZSEN EVİNİ , ARABANI SATARSIN. DEVLET'TE DE , NE KADAR GELİR OLURSA O KADAR PAYLAŞILACAK. TABİİ ,DEVLETSE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın sendika ağaları araplardaki ayaklanmaları örnek alacağına avrupada ki çağdaş mitingleri örnek alsın. Türkiyeye küfür etmekle birşey elde edemezsiniz. Okullardaki grevleriniz yüzünden çocuklarımız okumayı unuttu. Sayenizde geriliyoruz sayın çağdaş (!) sendika ağaları. Ama benden size bir tavsiye artık 21. YY da olduğumuzu unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
15 maaş değil 16 maaş ve daha fazla veren şirketler var. ayrıca ayaklanma ve gösteri yapılarak nerelere varılacağı tunus, mısır vs etrafınıza bakarsanız daha rahat anlayabilirsiniz saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değişen Ekonomik koşullar içinde artık Dünyada 13. yada 14. maaş diye birşey kalmadı.Ülke çok zengin olur halkına 15 maaş bile dağıtır.Hemen yanı başımızdaki Yunanistan ın şuan 350 milyar Avro borcu var ve ödeyemiyor,bu yüzden adalarını satacak.Lütfen çevremize biraz bakaıp duyarlı olalım,biraz daha çaba sarfedelim. Ayaklanma ve gösteri yaparak biryere varılmaz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000