07 Ocak 2010, Perşembe 14:54:29

DHMİ'NİN KASASI DOLACAK

Atatürk Havalimanı ile Antalya Havalimanı kira ödemeleri yarın yapılacak, DHMİ’nin kasasına bir günde tam 415 milyon TL girecek.
  • bekleyen kamulastirmalara harcansa bari bu paralar. vatandaslar senelerdir magdur durumda. sehir icinde kalmis yerlerini ne kullanabiliyorlar ne de satabiliyorlar. imar kisitlamasi koymus dlh, kamulastirmayi da yapmiyor. yine de devletin en iyi isleyen bakanligi ulastirma. sayin bakanimizin bu konuda gereken hassasiyeti gosterecegine inancimiz tam.
  • bu kasa kimler sayesinde doluyor..çalışanlar..bugün dhmi nin ödediği vergi thy den fazladır ama çalışanlar sürünmektedir.özellikle hava trafik kontrolörleri bugün bir hostesin yarı parasına bu kadar önemli ve riskli bir işi yapmaktadır.zihniyet memur zihniyeti.sorumlular utansın ne diyelim..
  • kim ne derse desin sonuçta devletimiz kazanıyor.zarar eden kurumlar bugün karlarına kar katıyor.bir kerede söylenmeyinde hakkını verin.
  • Evet aci ama gercek.ECAC ulkelerinde elde ettigi gelirden en fazla hazineye aktaran kurulus DHMI.Yani baska deyisle kar amaci gutmemesi gereken ve sadece kendisine odenen paralari hizmet olarak emniyet icin tekrar sunmasi gerekirken elde ettigi paranin belkide %80 ve fazlasi olabilir hazineye gidiyor.Yazik....DHMI yine havacilik sektorunde en hantal yapida kaliyor.Vizyon malesef 19.yy. vizyonu.
  • akp !!!! bir torba kömüre oyunu satan herşeyini satar
  • AKP,NİN DEVLETİN KASASINDAN SENİN OYUNA KARŞI DAĞITTIĞI PARA YARDIMI KÖMÜR YARDIMI ERZAK YARDIMI İLE SEFALETTEN KURTULMUŞ OLABİLİRSİN AMA ŞEREFSİZLİKTEN KURTULMUŞ OLAMASSIN VATANIMIZI BU HALE GETİRENLER SİZİN GİBİ ÇAPULCULAR SANMAYINKİ AKP BUNU KENDİ BÜTÇESİNDEN KARŞILIYOR DEVLETİN YETİMİN HAKKINDAN ÇALARAK DAĞITIYOR SİZİN GİBİ HAİNLERE !!!!
  • para senin gibileri asimile etmekte hatta bezdirmekte benim gibileri yillarca yasadigim sefaletten kurtarmakta kullaniliyor rahatladinmi simdi ben rahatim sen dusun simdi...
  • UÇUYOZ,GEZİYOZ,YİYOZ,İÇİYOZ,YATIYOZ,KALKIYOZ,GEMİCİKLER,İHALELER,TELEVİZYONLAR ,GAZETELER,ALIYOZ ,SATIYOZ,ÜSTÜNE PARA ALIYOZ İŞTE BÖYLE :))) AKP ! ASALAKLARI KANDIRMA PARTİSİ....
  • DEVLETİN KASASINDA KAT TRİLYONLAR TOPLANIYOR AMA BU PARALAR BUHAR OLUP UÇUYOR BİRDE ÜSTÜNE ÜSTELİK DIŞ ÜLKELERE OLAN BORCUMUZ 10 KATI FAZLASINI AŞMIŞ DURUMDA NELER OLUYOR HÜKÜMET ???
  • bu alinan paralar icler acisi haldeki alt yapiya harcanir umarim...

Atatürk ve Antalya Havalimanları Terminallerinin peşin kira tahsilatları yarın yapılacak.

DHMİ Genel Müdürlüğü’nün Ankara Etiler’deki merkezinde yapılacak ödeme törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katılacak.

2008 yılında Antalya Havalimanı’nı işletme hakkını alan IC Fraport ortaklığı, DHMİ’ye ilk taksit ödemesini yapacak. ICF, 100.5 milyon euro’luk (  yaklaşık 210 milyon TL) ödeme çekini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a teslim edecek.

Geçen yıl İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Airport Otel’de 140 milyon dolarlık (205 milyon TL) yıllık kira ödemesini yapan TAV ise bu kez ödemeyi Ankara’da yapacak.

5 bin 659 gün süreyle işletme hakkının TAV Havalimanlarına devredildiği Atatürk Havalimanı’nın günlük kirası 450 bin dolara geliyor.

İki ödeme ile bir günde DHMİ’nin kasasına 415 milyon TL girecek.

Öte yandan temel ATC (Hava Trafik Kontrolörlüğü) kurslarını başarıyla tamamlayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı 16 Hava Trafik Kontrolörüne de sertifikaları verilecek.

DHMİ'NİN KASASI DOLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
bekleyen kamulastirmalara harcansa bari bu paralar. vatandaslar senelerdir magdur durumda. sehir icinde kalmis yerlerini ne kullanabiliyorlar ne de satabiliyorlar. imar kisitlamasi koymus dlh, kamulastirmayi da yapmiyor. yine de devletin en iyi isleyen bakanligi ulastirma. sayin bakanimizin bu konuda gereken hassasiyeti gosterecegine inancimiz tam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kasa kimler sayesinde doluyor..çalışanlar..bugün dhmi nin ödediği vergi thy den fazladır ama çalışanlar sürünmektedir.özellikle hava trafik kontrolörleri bugün bir hostesin yarı parasına bu kadar önemli ve riskli bir işi yapmaktadır.zihniyet memur zihniyeti.sorumlular utansın ne diyelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kim ne derse desin sonuçta devletimiz kazanıyor.zarar eden kurumlar bugün karlarına kar katıyor.bir kerede söylenmeyinde hakkını verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet aci ama gercek.ECAC ulkelerinde elde ettigi gelirden en fazla hazineye aktaran kurulus DHMI.Yani baska deyisle kar amaci gutmemesi gereken ve sadece kendisine odenen paralari hizmet olarak emniyet icin tekrar sunmasi gerekirken elde ettigi paranin belkide %80 ve fazlasi olabilir hazineye gidiyor.Yazik....DHMI yine havacilik sektorunde en hantal yapida kaliyor.Vizyon malesef 19.yy. vizyonu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
akp !!!! bir torba kömüre oyunu satan herşeyini satar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AKP,NİN DEVLETİN KASASINDAN SENİN OYUNA KARŞI DAĞITTIĞI PARA YARDIMI KÖMÜR YARDIMI ERZAK YARDIMI İLE SEFALETTEN KURTULMUŞ OLABİLİRSİN AMA ŞEREFSİZLİKTEN KURTULMUŞ OLAMASSIN VATANIMIZI BU HALE GETİRENLER SİZİN GİBİ ÇAPULCULAR SANMAYINKİ AKP BUNU KENDİ BÜTÇESİNDEN KARŞILIYOR DEVLETİN YETİMİN HAKKINDAN ÇALARAK DAĞITIYOR SİZİN GİBİ HAİNLERE !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
para senin gibileri asimile etmekte hatta bezdirmekte benim gibileri yillarca yasadigim sefaletten kurtarmakta kullaniliyor rahatladinmi simdi ben rahatim sen dusun simdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UÇUYOZ,GEZİYOZ,YİYOZ,İÇİYOZ,YATIYOZ,KALKIYOZ,GEMİCİKLER,İHALELER,TELEVİZYONLAR ,GAZETELER,ALIYOZ ,SATIYOZ,ÜSTÜNE PARA ALIYOZ İŞTE BÖYLE :))) AKP ! ASALAKLARI KANDIRMA PARTİSİ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DEVLETİN KASASINDA KAT TRİLYONLAR TOPLANIYOR AMA BU PARALAR BUHAR OLUP UÇUYOR BİRDE ÜSTÜNE ÜSTELİK DIŞ ÜLKELERE OLAN BORCUMUZ 10 KATI FAZLASINI AŞMIŞ DURUMDA NELER OLUYOR HÜKÜMET ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu alinan paralar icler acisi haldeki alt yapiya harcanir umarim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000