22 Şubat 2015, Pazar 15:10:37

CAFER AMCA'DA SÜRPRİZ GELİŞME

Atatürk Havalimanı'nda yıllardır çorap satışı yapan Cafer Amca'nın terminalden uzaklaştırılması üzerine başlatılan imza kampanyasına TAV Ceo'su Sani Şener açıklama geldi.
  • Bir zamanlar dışhatlarda çalışan polisden selam olsun Cafer amcaya ,,emekli polis memurudur. Sicili çok eski.. ilklerden diyebiliriz, eski bir kurum kimlik kartı var. Bizzat yakından tanıyorum bir nevi bizlere çok faydası oluyordu. Hırsız ,yankesici, it kopuk ve çevreden gelen olumsuz olaylarda... Bir nevi bizim canlı kameramız . Kendisine güvenebilirsiniz kalbinde hiç birşey yoktur sadece çorap satmak. Güleryüzü muhabbeti hoş bir insan. Onu anlamak için onu dinlemek gerekiyor. Karşıdan izlemek gerekiyor . Allah uzun ömürler versin denk gelirse Atatürk havalimanına bizzat kendisinden çorap almak istiyorum ..
  • kore değil Kıbrıs gazisi
  • Aynen eline torbasını alan gelip seyyar satıcılık yapacak artık.Bunu nasıl önleyeceksiniz? Madem bu kişiye bir banko ve havalimanı kartı verildi. Gitsin artık bankosunda dursun.Yine ayni yerine gelene gidene ''PRENSESİM...EN GÜZEL UÇUŞLAR SİZİN OLSUN... diye avaz avaz bağırıyor... Yandaki ofislerde çalışanlar sesten rahatsız oluyoruz...Yeter artık...Biraz da bu tarafından bakılsın ve yerinde satsın satacağı çorapları...
  • Poşeti kapan gelsin o zaman madem havalimanında seyyar saticilik serbest ne diye sokakta zabıta geliyomu diye telaslanalim dimi ya
  • önce bir konu nedir neden böyle bir hareket yapılmış çorap satan kore gazisi dışarı çıkartılmış nedir sebebi ondan sonra da yapılır. bazı güvenlik sorunları olmuş olabilir..yıllarca adana havalimanında yolcu gidiş kısmına giren çıkan orada sürekli ve devamlı gündüzleri orada yaşayan hiçbir işi de olmayan iki insan vardı hiç kimseye tek zararları yoktu ama onları uygun bir şekilde çıkardılar çünkü güvenlik açığı sorunu tespit edildi..
  • Derya tav, teknik ali , selim , şule :))))) birileri isi gucu birakmis sahte yorum yazmaya mesai harcar olmus. Arkadasim sahte yorum yapacaginiza mesai saatleri icinde isiniz neyse onu yapinda maas alinca esinizin cocugunuzun bogazindan haram lokma gecirmeyin. Hayir birde cok amatorsunuz yaa :)))
  • bu ülkede vergisini zar zor odeyen kac esnaf var.Eşit düşünün biraz.kimselere haksızlık etmeden.Kendisinin gariban olduğunu da düşünmüyorum.olayi acitasyondan çıkarın bence.
  • Hostes duygu tav teknik ali oooo manav haydar beylerde burdaymışlar.siz bizi salak mı sanıyorsunuz .Hepsini aynı adam yazmış durmuş.Amcasan ihtiyacım olmasada alırım.sana gelince ölsem gene almam
  • helal olsun diyorum gerçekten...
  • Selamlamadan göndermezdi diyenler ,guleryuzunu gormeden ucusa gitmek mi diyenler ,iyi ucuslar yigidim demeden uçuşa gidemeyen 320 f/o su genel ucus emniyet birimine alinda rahatlayin.ne diyorsunuz aloo alooo

Yıllardır Atatürk Havalimanı Dış Hatlar'da, çorap satışı yapan Cafer Amca'nın terminalden uzaklaştırılması üzerine Change.org sitesinde imza kampanyası başlatıldı.

İki gün önce başlatılan kampanya'yı AirportHaber de sitesi üzerinden duyurunca, Cafer Amca'ya destek çığ gibi büyümeye başladı. An itibariyla 4 bin 883 kişinin imzaladığı kampanya halen devam ediyor. 

TAV Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener'den, AirportHaber yorumcularının beklemediği sürpriz bir açıklama geldi. 

Şener, AirportHaber'de yer alan habere yorum olarak yaptığı açıklamasında Çorapcı Cafer Amca'yı gayet iyi tanıdıklarını belirterek "Konu güvencemiz altındadır" dedi.

İŞTE SANİ ŞENER'İN AÇIKLAMASI

"Değerli arkadaşlar konudan dün haberimiz oldu. TAV yönetimi olarak biz kendisini iyi tanırız. Kore Gazisidir. Havalimanında bir dolu otorite var. Nedenini bir öğrenelim mutlaka çözeriz. Bizim gücümüz yetmezse, gücümüz yeten kısımda kendisine yer veririz, mağdur etmeyiz. Konu güvencemiz altındadır. Herkes rahat olsun. Ama bu vesileyle havalimanı paydaşlarının sosyal dayanışması ve bir Kore gazimize de sahip çıkması çok önemliydi. Herkese uyardıkları için teşekkürler"

CAFER AMCA'DA SÜRPRİZ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

Mahooocan ~ 9 yıl önce
Bir zamanlar dışhatlarda çalışan polisden selam olsun Cafer amcaya ,,emekli polis memurudur. Sicili çok eski.. ilklerden diyebiliriz, eski bir kurum kimlik kartı var. Bizzat yakından tanıyorum bir nevi bizlere çok faydası oluyordu. Hırsız ,yankesici, it kopuk ve çevreden gelen olumsuz olaylarda... Bir nevi bizim canlı kameramız . Kendisine güvenebilirsiniz kalbinde hiç birşey yoktur sadece çorap satmak. Güleryüzü muhabbeti hoş bir insan. Onu anlamak için onu dinlemek gerekiyor. Karşıdan izlemek gerekiyor . Allah uzun ömürler versin denk gelirse Atatürk havalimanına bizzat kendisinden çorap almak istiyorum ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
kore değil Kıbrıs gazisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 9 yıl önce
Aynen eline torbasını alan gelip seyyar satıcılık yapacak artık.Bunu nasıl önleyeceksiniz? Madem bu kişiye bir banko ve havalimanı kartı verildi. Gitsin artık bankosunda dursun.Yine ayni yerine gelene gidene ''PRENSESİM...EN GÜZEL UÇUŞLAR SİZİN OLSUN... diye avaz avaz bağırıyor... Yandaki ofislerde çalışanlar sesten rahatsız oluyoruz...Yeter artık...Biraz da bu tarafından bakılsın ve yerinde satsın satacağı çorapları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayfun Ilgaz ~ 9 yıl önce
Poşeti kapan gelsin o zaman madem havalimanında seyyar saticilik serbest ne diye sokakta zabıta geliyomu diye telaslanalim dimi ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
önce bir konu nedir neden böyle bir hareket yapılmış çorap satan kore gazisi dışarı çıkartılmış nedir sebebi ondan sonra da yapılır. bazı güvenlik sorunları olmuş olabilir..yıllarca adana havalimanında yolcu gidiş kısmına giren çıkan orada sürekli ve devamlı gündüzleri orada yaşayan hiçbir işi de olmayan iki insan vardı hiç kimseye tek zararları yoktu ama onları uygun bir şekilde çıkardılar çünkü güvenlik açığı sorunu tespit edildi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslisefa55 ~ 9 yıl önce
Ben uzun yıllar Atatürk Havalimanında görev yaptım, Cafer Amca'yı da iyi tanırım.Kendisi ve eşyaları mutlaka güvenlik kotrolünden geçer. Yolcuları kesinlikle rahatsız etmez. Onun müşterileri bellidir.Müşterilerine çorapları satar ve kimseye, etliye-sütlüye karışmadan gider.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Derya tav, teknik ali , selim , şule :))))) birileri isi gucu birakmis sahte yorum yazmaya mesai harcar olmus. Arkadasim sahte yorum yapacaginiza mesai saatleri icinde isiniz neyse onu yapinda maas alinca esinizin cocugunuzun bogazindan haram lokma gecirmeyin. Hayir birde cok amatorsunuz yaa :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
derya tav ~ 9 yıl önce
bu ülkede vergisini zar zor odeyen kac esnaf var.Eşit düşünün biraz.kimselere haksızlık etmeden.Kendisinin gariban olduğunu da düşünmüyorum.olayi acitasyondan çıkarın bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hostes duygu tav teknik ali oooo manav haydar beylerde burdaymışlar.siz bizi salak mı sanıyorsunuz .Hepsini aynı adam yazmış durmuş.Amcasan ihtiyacım olmasada alırım.sana gelince ölsem gene almam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veysel ~ 9 yıl önce
helal olsun diyorum gerçekten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Selamlamadan göndermezdi diyenler ,guleryuzunu gormeden ucusa gitmek mi diyenler ,iyi ucuslar yigidim demeden uçuşa gidemeyen 320 f/o su genel ucus emniyet birimine alinda rahatlayin.ne diyorsunuz aloo alooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000