14 Ağustos 2013, Çarşamba 13:19:52

BU SALONLARDA YOK YOK!

TAV İşletme Hizmetleri “primeclass” CIP Servis, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda iç ve dış hatlarda yer alan iki yolcu salonunu yeni yüzüyle açtı. Konforlu bekleme alanları, zengin ikramlar ve teknolojik olanaklarla donatılan “primeclass” Lounge’lar uçuş öncesinde ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.
  • Milletimiz ne kadar ac arkadas, 3 saat ucacak 3 defa yemek yiyor.
  • THY Cip salonu bundan 100 gömlek daha üstün bence
  • kusura bakmasinlar ama Londra Savoy Hotel Strand 'dan daha pahali hersey ne yapmaya calisiyorlar boyle Istanbulda - Londra ile bir degil biraz insaf ... prime miraym da degil ustelik ...
  • doymadınız yemeye içmeye uçmadan önce ye uçakta ye uçuştan sonra ye ye babam ye:)
  • Valla helal olsun demek düşer bize de...
  • Tav sektorunde en iyisi. adamlar işi biliyor

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yolculara ayrıcalıklı bir deneyim sunan “primeclass” Lounge’lar modern ve sıcak bir atmosfer sunacak şekilde yenilendi. İç hatlar terminalinde yer alan ve butik servis anlayışı ile hizmet veren yeni “primeclass” Lounge’da,  apron manzaralı ferah bir atmosfer, TV, kilitli dolap hizmeti, kablosuz internet erişimi, tablet bilgisayarlar, kitaplık, gazete ve dergi köşesi bulunuyor. 110 kişi kapasiteli ve 301 metrekare alana sahip olan salon, zengin sıcak-soğuk büfesiyle 7 gün/ 24 saat uçuş öncesinde yolcuların  tüm beklentilerine cevap veriyor.

Yurtdışına uçan yolcuların dış hatlardaki öncelikli tercihi olan “primeclass” Lounge da yer değişikliği yaparak pasaport sonrasında, Food Court’un alt katında daha büyük bir alanda hizmet vermeye başladı. Salonda bulunan taze ve lezzetli ikramlarla donatılmış açık büfe, 180 derece yatabilen masaj koltuklarının bulunduğu özel dinlenme alanı, kablosuz internet erişimi, TV, tablet bilgisayar kullanımı, gazete ve dergi köşesi gibi hizmetlerin yanında, kişisel bakım ürünleri sunulan duşlarla konfor en üst düzeye çıkartılıyor.

Yenilenen “primeclass” Lounge’ların tasarımı 1217 Design Mimarlık şirketi ve Yüksek Mimar Hale Şener tarafından gerçekleştirildi.

“primeclass” Lounge’dan “primeclass” CIP Servis’ten faydalanan konuklarla birlikte, TAV Passport Kart üyeleri, British Airways yolcuları, Priorty Pass, Airport Angel, Vodafone Red sahipleri ve münferit giriş yapan yolcular 7 gün 24 saat faydalanabiliyorlar.

“primeclass” CIP Servis hakkında bilgi almak ve rezervasyon yapmak için 444 25 75’i aramak yeterli.

Havalimanında yolculara daha hızlı ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşatmak üzere ayrıcalıklı hizmetler sunan TAV İşletme Hizmetleri, 6 ülke, 12 Havalimanında hizmet veriyor. Aynı zamanda, 21 özel yolcu salonunu işletiyor. TAV tarafından işletilmeyen dünya çapındaki birçok havalimanında gerçekleştirilen anlaşmalarla 55 şehirde,  104 özel yolcu salonunda hizmetin sürekliliğini sağlıyor.







BU SALONLARDA YOK YOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Milletimiz ne kadar ac arkadas, 3 saat ucacak 3 defa yemek yiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk lounge 1 numara ~ 11 yıl önce
THY Cip salonu bundan 100 gömlek daha üstün bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wilco ~ 11 yıl önce
kusura bakmasinlar ama Londra Savoy Hotel Strand 'dan daha pahali hersey ne yapmaya calisiyorlar boyle Istanbulda - Londra ile bir degil biraz insaf ... prime miraym da degil ustelik ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 11 yıl önce
doymadınız yemeye içmeye uçmadan önce ye uçakta ye uçuştan sonra ye ye babam ye:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ~ 11 yıl önce
Valla helal olsun demek düşer bize de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 11 yıl önce
Tav sektorunde en iyisi. adamlar işi biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000