29 Haziran 2011, Çarşamba 13:20:29

BTA'NIN HEDEFİ 100 MİLYON YOLCU (FOTO HABER)

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ‘Yeni Lezzet Durakları’ açıldı…
  • Geçen ay ilk kez içhatlardaki yeni üniteleri gördüm. çpk ama çok güzel ve moder olmuş. personelde güler yüzlü idi. fiyatlar belki biraz pahalı olabilir ama mutlaka onlarında gider kalemleri yüksektir. herkesin eline emeğine sağlık
  • Hangi yolu personelle zengin oldu adamlar. 1 köfte 1 kola 1 tatlı ver 10 lira birde karttan çektiğin para eder sana 18 lira ohh yemede yanında yat.
BTA Catering, Atatürk Havalimanı’nda yeni lezzetleri keşfe davet ediyor!

Türk ve Dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini, geleneksel Türk konukseverliğiyle birleştirerek 11 yıldan bu yana, TAV Havalimanları’nda yolculara, konforu ve güvenliği temel alan çağdaş hizmet anlayışı sunan BTA Catering, İstanbul Atatürk Havalimanı’nı yeni lezzet durakları ile tanıştırdı.

Yolculukları lezzetle başlatma ve yolcuların seyahatlerinden daha çok keyif almalarını sağlama misyonu doğrultusunda İç Hatlar’da 7, Dış Hatlar’da ise 8 yeni lezzet durağı açan BTA Catering; sürekli gelişim ve değişim ile yatırımlarını sürdürerek, 2020’de yılda 60 milyon kişiye hizmet sunmayı hedefliyor.

Bilintur, Tepe ve Akfen ortaklığıyla, 1999 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali içerisindeki yiyecek ve içecek operasyonunu yürütmek üzere kurulan, Temmuz 2010’da ise İç Hatlar Terminali’ni resmi olarak devralan BTA Catering; her bütçeye uygun, zengin menü seçeneği olan çok şık, kaliteli ve yüksek standartları ile beğeni kazanacak yeni lezzet duraklarını İç Hatlar Geliş Katı'nda düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı.

Toplantıda yolcuların istek ve talepleri doğrultusunda yeni lezzet duraklarını hayata geçirdiklerini açıklayan BTA Catering Genel Müdürü Sadettin Cesur, “BTA Catering olarak, yolculukları lezzetle başlatmak ve yolcuların seyahatlerinden daha çok keyif almalarını sağlamak amacıyla yatırımlarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu hedef doğrultusunda, Türkiye’ye has değerlerin ve Türk yemek kültürünün en iyi örneklerinin sunulduğu, değişen dünya mutfak trendlerini yansıtan, her zevke ve beğeniye hitap eden alternatiflerin çok olduğu yeni lezzet duraklarını hayata geçirdik. Yolcularımızın beklenti ve talepleri doğrultusunda tasarlanan noktalarda, geleneksel Türk misafirperverliği ile tüm konuklarımızı, Türk mutfağının yanı sıra İtalyan, Uzakdoğu, Meksika ve Amerika mutfağından özel lezzetlerle ağırlıyoruz” dedi.

BTA Catering’in dünya çapında sektördeki trendleri ve üretim teknolojilerini takip ederek, yeni tarif ve reçeteler ürettiğini de ifade eden BTA Catering Genel Müdürü Sadettin Cesur, “TAV Havalimanlarının 2020 yılı hedefi “yılda 100 milyon yolcu” doğrultusunda organik ve inorganik büyüme ile biz de 2020’de yılda 60 milyon kişiye hizmet sunmayı hedefliyoruz. Sürekli gelişim ve değişim ile Türk ekonomisine destek verecek, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek yenilikleri, üstün hizmet kalitemiz ve yüksek standartlarımızla halkımızın beğenisine sunmayı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

2006 yılından bu yana hizmet verdiği Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar’dan sonra, İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar yiyecek ve içecek operasyonunu 1 Temmuz 2010 tarihi itibariyle resmen devralan BTA Catering, iç hatlarda 7 yeni birimi hizmete soktu. Yeni lezzet durakları ile iç hatlardaki toplam nokta sayısını 11’e çıkaran BTA Catering, dış hatlarda ise 8 yeni birimi işletmeye başladı. İç hatlar, yeni açılan birimlerle toplam 900 m2’de aynı anda 400 kişilik oturma kapasitesine kavuşurken; dış hatlar ise 1200 m2’lik alanda 350 kişilik oturma kapasitesi ile konuklarını keyifli yolculuklara uğurluyor.

Sokak kültürünün vazgeçilmez tatlarını bir araya getiren Kantin, zamanı kısıtlı yolculara yönelik özel konsept Kokpit, Anadolu mutfağının özel tatlarını buluşturan lezzet seçkisi Tadında Anadolu, Brasserie tarzında, iç hatların tek ala carte mekanı Greenport ve zengin unlu mamul, sandviç ve pasta çeşitleriyle farklı bir deneyim sunan Cakes& Bakes; BTA Catering’in yolculara unutamayacakları tatlar sunacak yeni lezzet duraklarından sadece birkaçı…















BTA'NIN HEDEFİ 100 MİLYON YOLCU (FOTO HABER)

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Geçen ay ilk kez içhatlardaki yeni üniteleri gördüm. çpk ama çok güzel ve moder olmuş. personelde güler yüzlü idi. fiyatlar belki biraz pahalı olabilir ama mutlaka onlarında gider kalemleri yüksektir. herkesin eline emeğine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi yolu personelle zengin oldu adamlar. 1 köfte 1 kola 1 tatlı ver 10 lira birde karttan çektiğin para eder sana 18 lira ohh yemede yanında yat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000