15 Mayıs 2009, Cuma 13:02:37

BTA ve Serim'e büyük onur

Türkiye’nin onur konuğu olduğu ve bu yıl 62’ncisi gerçekleşecek olan Cannes Film Festivali’nin Gala Yemeği’nde menüyü TAV Havalimanları Holding’in yiyecek içecek operasyonlarını üstlenen BTA Catering’in Türk Aşçıbaşı’sı Yıldırım Serim belirleyecek.
  • Cannes da mönü hazırlayacaklarına önce IST daki mönüleri düzeltsinler. Yıllardır aynı şeyler. Fiyatlar mı ? Ateş pahası...
  • Ankara Esenboğa da bulunan BTA flags rest Kalitesini düzeltseler de ondan sonra cannese gitseler...
  • osman serim hocanın nesi oluyor acaba ?

Dünya starlarının katılımıyla Majestic Barrière – Palace’ta, 18 Mayıs 2009, Pazartesi Günü gerçekleşecek olan Cannes Film Festivali’nin Gala Yemeği, BTA Catering’in Türk Aşçıbaşısı Yıldırım Serim liderliğinde hazırlanacak.

Yıldırım Serim, “Dünyanın en saygın film festivallerinden biri olan Cannes Film Festivali’nde sunumu yapacak ‘İlk Türk Aşçı’ olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyorum. Dünyaca ünlü konukların katıldığı Festival’de, ülkemizin kültüründeki çeşitliliği de içine alan geleneksel Türk mutfağıyla modern dünya mutfağını birleştiren bir menü sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Güneydoğu, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz mutfaklarından yemeklerin dünya mutfaklarıyla harmanlanarak, modern bir sunum ile servis edileceği gecede, Yıldırım Serim’e, 13’ü Fransız, 2‘si Türk toplam 15 profesyonel aşçı eşlik edecek.

BTA ve Serim'e büyük onur

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Cannes da mönü hazırlayacaklarına önce IST daki mönüleri düzeltsinler. Yıllardır aynı şeyler. Fiyatlar mı ? Ateş pahası...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ankara Esenboğa da bulunan BTA flags rest Kalitesini düzeltseler de ondan sonra cannese gitseler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
osman serim hocanın nesi oluyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000