15 Nisan 2010, Perşembe 13:35:31

BTA Catering 6 dalda ödül aldı

TAV Havalimanları Holding’in yiyecek içecek operasyonlarını üstlenen BTA Catering ve Cakes&Bakes aşçıları, 18-21 Mart 2010 tarihleri arasında düzenlenen “8. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali”’nde 6 dalda ödüle layık görüldü.
  • Bence yarışmalara başkaları giriyor AHL de yemekleri başkaları yapıyor.......
  • Personal lokantalarınızada aynı ilgiyi göstermeniz dileğiyle yarışmalardan fırsat buldukça uğrayın....
  • ahl ye uğrayanların damak tadına yenilerini eklemeniz dileği ile başarılarızın devamı dileği ile.

“Tüm Aşçılar Federasyonu” (TAF) ve “Dünya Aşçılar Birliği” (WACS) tarafından 18-21 Mart 2010 tarihleri arasında  Büyükçekmece Tüyap’ta  organize  edilen ve 15 ülkeden 1650 şefin  katıldığı yarışmada BTA Catering ve Cakes&Bakes aşçıları 6 dalda ödül almaya hak kazandılar.

BTA Catering ve Cakes&Bakes aşçılarından, İhsan Yapıcı özürlüler kategorisinde balık tabağıyla ‘altın’, Adem Yılmaz dörtlü display çalışmasıyla ‘gümüş’, Mehmet Ali Hatipoğlu balık tabağıyla ve Yusuf Tosun kutlama pastası kategorisinde ‘bronz’, Erhan Düzel makarna tabağıyla, Zekeriya Özer balık tabağıyla, Mehmet Ali Hatipoğlu, Murat İlke, Nesin Kaya da 3 çeşit yemek ve sunum kategorisiyle ‘merit’ madalyaya layık görüldüler.

Yiyecek ve içecek alanlarında sağlıklı ve lezzetli ürünler sunmaya odaklı bir hizmet anlayışını esas aldıklarını söyleyen BTA Genel Müdürü Sadettin Cesur, “Bu tür yarışmaları, hem kişisel gelişime katkısından dolayı, hem de bireylere örnek teşkil ettiği için destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Aşçılarımızın çeşitli dallarda kazandıkları bu ödüller, uluslararası standartlarda verdiğimiz kaliteli hizmet anlayışımızın, doğru bir ekiple, doğru işler yaptığımızın da en büyük göstergesidir. Bu paralelde BTA’ya değer katan personelimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Türk Aşçılık Milli Takım üyesi olan BTA Catering Mutfak Direktörü Yıldırım Beyazıt Serim ve BTA Head Şefi  İlhan Onay, bu yarışma ile geleceğin milli şeflerinin seçimine de katkı sağlamış olduklarını belirttiler. Yarışmada ödül alan aşçılar, daha sonra BTA bünyesinde düzenlenen ayrı bir törenle, Genel Müdür Sadettin Cesur tarafından da ödüllendirildiler.
 

BTA Catering 6 dalda ödül aldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bence yarışmalara başkaları giriyor AHL de yemekleri başkaları yapıyor.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Personal lokantalarınızada aynı ilgiyi göstermeniz dileğiyle yarışmalardan fırsat buldukça uğrayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ahl ye uğrayanların damak tadına yenilerini eklemeniz dileği ile başarılarızın devamı dileği ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000