10 Ocak 2011, Pazartesi 09:27:51

BTA, 11. YIL ŞEREFİNE 5 BİN YOLCUYA KAHVALTI VERDİ

Atatürk Havalimanı'nda bu sabah 5 bin kadar yolcuya bedava kahvaltı verildi.
  • Merhaba arkadaşlar, yurtdışında yaşayan biri olarak çok sık seyehat yapmasamda yılda birkaç kez uçuyorum, dünyanın her tarafında havalimanı yemekleri İstanbuldakinden daha pahalıdır, dışarıda 5 liraya yenilen döner ayran muamelesinin havalimanında beklenmesi abest olur olur, manchester limanında bir su 3 sterlinn, gerisini siz düşünün...
  • Öncelikle organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Gem gözümüze, hem midemize hem de kulağımıza hitap ettiniz :) Her zamanki BTA kalitesi işte...
  • 10 Ocak tarihinde verilen müzikli kahvaltı hem yolcular hem de havalimanında bulunan herkes için oldukça hoş bir jest oldu. Canlı müzik performansı eşliğinde BTA' nın lezzetli ikramları ve başarılı sunumu herkes için unutulmaz bir anı oldu. Bu organizaasyonla BTA kalitesini ve farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu.
  • geçen gün bende oradaydım, gayet güzel bir uygulamaydı, müzik falan çok hoş bir ambians vardı. Ayrıca üst kattaki yemekleri biraz pahalı bulsamda, lezzet açısından başarılı buluyorum. Aslında yurt dışındaki fiyatlarla aynı diyebilirim.
  • Bir kere herşey harikaydı; müzikten, ortama, sunumdan mönüye, memnuniyetsizlik yazabileceğim hiçbir şey yok. Herkesin ellerine sağlık. Devamını bekliyoruz
  • Bence son derece güzel bir uygulama olmuş..Bir gün farkla kaçırmışım :)) Yıllardır ABD dahil yurt içi ve dışı bir sürü yere uçuyorum. Bence Türkiye daha doğrusu Yeşilköy Havaalanı en mantıklı fiyat politikasına sahip olan yer..Ne yalan söyleyim, önceki gün yediğim döner de süperdi..
  • yolcudan cok personel saldırmıs beaa:))
  • Aires 2010'da BTA yeme-içme serviside veriyordu.Verdikleri yer hiç de havalimanı standartlarına uymuyordu.Tavuk döner alma gafletinde bulundum,maalesef yedim tadı bir garipti daha sonra birşey yiyemedim ta ki yediklerimi ÇIKARANA KADAR! BTA'mı yüzkara sı mı?
  • BTA NIN FİYATLARI GEREK PERSONEL GEREKSE YOLCULAR İÇİN ABARTILI PAHALI...BU YÜZDEN AHL DÜNYANIN EN KAZIK HAVALİMANI DİYE GEÇİYOR TÜM FORUMLARDA VE YORUMLARDA...FİYAT KONUSUNDA MUTLAKA BİR DÜZENLEME YAPILMASI LAZIM...BU YÜKSEK FİYATLARLA TÜM MÜŞTERİLER KERİZ YERİNE KONUYOR...

BTA Catering, kuruluş yıldönümünde yolcularına kahvaltı ikramında bulundu. Müzik eşliğinde sunulan zengin kahvaltı mönüsü yolculardan övgü topladı.

TAV Havalimanları’na bağlı olarak İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yiyecek - içecek operasyonu yürüten BTA Catering, 11. kuruluş yıldönümünde yolculara uçuş öncesi zengin çeşitlerden oluşan bir kahvaltı mönüsü ikram etti.

Geleneksel hale gelmesi hedeflenen ve bu yıl ilki düzenlenen ‘BTA Kahvaltı Günleri’, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş katındaki TAV Galeri alanı etrafında yolculara sunulan özel ikramlarla gerçekleşti. BTA Catering üst düzey yöneticileri ve çalışanlarının da katıldığı ‘BTA Kahvaltı Günleri’ etkinliğinde, BTA’nın ayrıcalıklı mönüsünden unlu mamuller ve içecekler sunulurken, yolcular neşeli melodiler ile farklı tatlar denemenin keyfini yaşadılar.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki tüm yiyecek ve içecek operasyonunu 10 Ocak 2000 yılından itibaren yürüten BTA Catering Genel Müdürü Sadettin Cesur, “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 11 yıldır sürdürdüğümüz operasyonlarımızı ilk başladığımız tarih olan 10 Ocak’ta ‘BTA Kahvaltı Günleri’ ile taçlandırarak, yolculara uçuşları öncesinde hoş bir sürpriz yapmak istedik. Kahvaltı organizasyonumuzun gördüğü ilgiden çok memnunuz. “BTA Kahvaltı Günleri”yle değerli yolcularımızın keyifli vakit geçirmelerini hedefledik” dedi.

Yolcuların yoğun katılımı ile gerçekleşen “BTA Kahvaltı Günleri” etkinliği müzik dinletisi ile sürdü. Sunduğu kahvaltı mönüsündeki çeşitliliği ile beğeni toplayan BTA Catering, öğle saatlerine kadar şık sunumları ile ikramlarına devam etti.






BTA, 11. YIL ŞEREFİNE 5 BİN YOLCUYA KAHVALTI VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Merhaba arkadaşlar, yurtdışında yaşayan biri olarak çok sık seyehat yapmasamda yılda birkaç kez uçuyorum, dünyanın her tarafında havalimanı yemekleri İstanbuldakinden daha pahalıdır, dışarıda 5 liraya yenilen döner ayran muamelesinin havalimanında beklenmesi abest olur olur, manchester limanında bir su 3 sterlinn, gerisini siz düşünün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Gem gözümüze, hem midemize hem de kulağımıza hitap ettiniz :) Her zamanki BTA kalitesi işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 Ocak tarihinde verilen müzikli kahvaltı hem yolcular hem de havalimanında bulunan herkes için oldukça hoş bir jest oldu. Canlı müzik performansı eşliğinde BTA' nın lezzetli ikramları ve başarılı sunumu herkes için unutulmaz bir anı oldu. Bu organizaasyonla BTA kalitesini ve farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
geçen gün bende oradaydım, gayet güzel bir uygulamaydı, müzik falan çok hoş bir ambians vardı. Ayrıca üst kattaki yemekleri biraz pahalı bulsamda, lezzet açısından başarılı buluyorum. Aslında yurt dışındaki fiyatlarla aynı diyebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kere herşey harikaydı; müzikten, ortama, sunumdan mönüye, memnuniyetsizlik yazabileceğim hiçbir şey yok. Herkesin ellerine sağlık. Devamını bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence son derece güzel bir uygulama olmuş..Bir gün farkla kaçırmışım :)) Yıllardır ABD dahil yurt içi ve dışı bir sürü yere uçuyorum. Bence Türkiye daha doğrusu Yeşilköy Havaalanı en mantıklı fiyat politikasına sahip olan yer..Ne yalan söyleyim, önceki gün yediğim döner de süperdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolcudan cok personel saldırmıs beaa:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aires 2010'da BTA yeme-içme serviside veriyordu.Verdikleri yer hiç de havalimanı standartlarına uymuyordu.Tavuk döner alma gafletinde bulundum,maalesef yedim tadı bir garipti daha sonra birşey yiyemedim ta ki yediklerimi ÇIKARANA KADAR! BTA'mı yüzkara sı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BTA NIN FİYATLARI GEREK PERSONEL GEREKSE YOLCULAR İÇİN ABARTILI PAHALI...BU YÜZDEN AHL DÜNYANIN EN KAZIK HAVALİMANI DİYE GEÇİYOR TÜM FORUMLARDA VE YORUMLARDA...FİYAT KONUSUNDA MUTLAKA BİR DÜZENLEME YAPILMASI LAZIM...BU YÜKSEK FİYATLARLA TÜM MÜŞTERİLER KERİZ YERİNE KONUYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000