23 Ocak 2015, Cuma 15:30:26

ANKARALI FOTOĞRAFÇILAR ESENBOĞA'DA BULUŞTU

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri’de, yolları Digital Akademi’de kesişen 80 Ankaralı fotoğrafçının kareleri yolcuların beğenisine sunuldu.

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri’de, yolları Digital Akademi’de kesişen 80 Ankaralı fotoğrafçının kareleri yolcuların beğenisine sunuldu.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bulunan TAV Galeri Ankara, 2015 yılının ilk sergisinde Ankaralı fotoğrafçıları ağırlıyor. Ankaralılara 5 yıldır fotoğraftan ve fotoğraf çekmekten keyif almayı öğretmeyi hedefleyen Dijital Akademi, Ankaralı 80 fotoğrafçının katılımıyla oluşturduğu 5. yıl sergisini beğeniye sundu. Açılış törenine TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, Digital Sanat Fotoğraf Eğitmeni Melih Özbek ile TAV Esenboğa Havalimanı yetkilileri katıldı.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, “2014’te 11 milyondan fazla yolcuya hizmet sunan Ankara Esenboğa Havalimanı olarak Ankaralı fotoğrafçıların karelerini terminalimizdeki TAV Galeri’ye taşımaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 2010 yılında kurduğumuz TAV Galeri Ankara’da bugüne kadar 50’den fazla sergiyi yolcularımız ve sanatseverlerin beğenisine sunduk. Bu sergi 2015 yılının da ilk sergisi. Bazen baktığımız ancak göremediğimiz kareleri objektiflerine yansıtan ve bize başka bir bakış açısı gösteren Ankaralı 80 fotoğraf sanatçısına canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Digital Sanat Fotoğraf Eğitmeni Melih Özbek “Bu serginin belki de en önemli özelliği, hem çok tecrübeli hem de fotoğrafa daha bir kaç ay önce başlamış olan fotoğrafçıların karelerini bir arada yer alıyor olması. Fotoğrafların ortak yanı yolların Dijital Akademi’de kesişmesi. Bu kadar geniş katılımlı bir serginin oluşması, Dijital Akademi'nin seminerler bittikten sonra da sürekli fotoğraf gezileri ve etkinlikler düzenlemeye devam etmesi ile mümkün oldu.  Akademi ile bağlantılarını kesmeyen ve birlikte fotoğraf çekmeye devam eden fotoğrafçılarımız, Türkiye'deki en kalabalık fotoğrafçı gruplarından birini oluşturuyor” dedi.

Dijital Akademi Kurucusu Melih Özbek, fotoğrafın büyüsüne kapılıp kariyer değişikliği yapan ODTÜ Makina Mühendisliği mezunu bir fotoğrafçı. 'Fotoğraf sanat mıdır, değil midir' tartışmasına hiç girmeden, 'Fotoğraf çok keyif veren bir hobidir' sloganıyla yola çıkan Digital Akademi’nin 80 Ankaralı fotoğrafçının katılımıyla oluşturduğu 5. yıl sergisi 2 Şubat’a kadar ziyaret edilebilecek.



ANKARALI FOTOĞRAFÇILAR ESENBOĞA'DA BULUŞTU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000