04 Şubat 2011, Cuma 08:37:38

"ALAMAYACAĞIMIZ PARAYI NİYE BURAYA YATIRALIM?"

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı CEO’su Sani Şener dün DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal ile ziyaret ettikleri Gazipaşa Havaalanı'nda bölge halkına sevindirici haberler verdi.
  • Malesef çoğu zaman dışardakiler daha objektif değerlendirmeler ve gözlemler yapıyorlar. TAV'ı eleştirenler , Financial Times'ın resmi internet sitesinde yayınlanan ve yerel gazetelerimize düşen bu haberi okumalarını tavsiye ederim. http://www.milliyet.com.tr/financial-times-ten-ataturk-havalimani-na-ovgu/dunya/sondakika/21.12.2010/1329057/default.htm
  • Sani Şener eğer bir yere yatırım yapıyorsa mutlaka bir bildiği vardır. Türk iş adamları arasındaki en zekli ve dahi derecesinde iş bilen gurubun arasında ön sıralarda yer alıyor. Allah yolunu açık etsin !
  • arkadağ b y k gövdeli uçaklar için tehlikeli olabilir ama bizim istediğimiz büyük gövdeli uçaklar değil 150-160 kişiyi taşıyan orta gövdeli uçakların inmesidir pist 2000m olunca o uçaklar inebilecektir haliylke tur operatörleri sefer düzenleyebilecektir...
  • Hem yeterli diyor, hem de karşıdaki dağı kimse inkar edemez diyor. Uzatılmış piste kimse inemez denmiyor ki zaten, hiç de denilmedi. Denilen nasıl pas geçileceği. Sen buna cevap ver. Nasıl olsa sorumluluğun yok. Pilot beceremedi dersin, olur biter. Ben oraya uçmam.
  • bazı yorumcular cidden iyi saçmalıyo tav ın daha ne kadar büyük bir şirket olduğunu bilmiyolar yok Atatürk h.l kötüymüş sen git heathrow a bak dökülüyo tav emirates in a380 hangarlarını, bae de 450 metrelik otel yapıyo daha bir sürü büyük inşaat sahaları var
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Basbakan rize de allahın dagın da kimsenin gitmediği camiyi yeniden insaa etmek için dağı tıraslamayı biliyorsa elbetteki gazipasadaki dag da traslanabilir ama işine gelmez cunku gazipasadan anamurdan tayyip erdogan a oy yok.
  • IStanbul Ataturk havaalaninin hali icler acisi. COk cirkin ve kullanissiz bir terminal. Ucuz olsun diye optimal kullanilmamis alanlar. Koprulerin ve ucaklarin yanasma semalarida ayni sekilde cok kotu. Umarim Gazipasayada yazik etmezler. Dunyada yeni yapilan ozelliklede asyadaki terminalleri gorun de is nasil yapilirmis anlayin TAVci efendiler.
  • Bu asamadan sonra bu tip limanlara iste 60-140 kisilik arasi teknik kriterlere uycak ucaklar lazim turoperatorlere. Havalimani yap sonra uygun ucak tipi aramaya cik ? Dogru olan Turkiyede sivil havaciligi bu konuda dogru tercihler yapmasini sagliyacak gorus alisverisi yapilmasi seklinde bence.
  • her tur airbus iner gazipasaya sorunsuz. 330 ve 340 rahatlikla iner. Boeing 737 bile zorlanir ama.
Havalimanı pistinin 15 gün içinde 2 bin metreye çıkartılmış olacağını belirten TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı CEO’su Sani Şener, bu pist uzunluğunun yeterli olduğunu söyledi. Seyahat edenlerin en çok dikkat ettikleri konunun güvenlik olduğunu belirten Şener, “Karşıdaki dağı kimse inkar edemez. Bu nedenle büyük gövdeli uçakların buraya, bu şartlarda inmesi imkansız. Havalimanı bu haliyle bölgenin ihtiyacını rahatlıkla görür. Bundan sonra iş bize, Gazipaşa ile Alanya’daki yatırımcılara ve tur operatörlerine kalıyor.

TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR
Gazipaşa Havalimanı’nı pazarlamak için çok çalışıyoruz. Yaptığım görüşmeler sonrası İran, Suriye, Hollanda, Çek ve Almanya pazarları buraya gelmek istiyor. Bunun için hazırlık yapıyorlar. Biz de buraya inmek isteyen havayolu şirketlerine uygun uçaklar bulmaya çalışıyoruz. Bu işler hemen olmaz. Biraz sabır gerektirir. Örneğin Tunus’ta hiç sorunu olmayan bir havaalanı açtım ama 2 yıldır yeni yeni yolcu topluyoruz. Yeni havalimanlarını tanıtmak kolay olmuyor. Katılacağımız çok sayıda fuarda Gazipaşa standı açacağız. Bunların hepsi güzel gelişmeler. Kimse merak etmesin biz bu havalimanına 39 milyon Euro para harcadık. Bu parayı 7-8 yıl içinde almamız gerekiyor. Alamayacağımız parayı buraya neden yatıralım” dedi.
"ALAMAYACAĞIMIZ PARAYI NİYE BURAYA YATIRALIM?"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Malesef çoğu zaman dışardakiler daha objektif değerlendirmeler ve gözlemler yapıyorlar. TAV'ı eleştirenler , Financial Times'ın resmi internet sitesinde yayınlanan ve yerel gazetelerimize düşen bu haberi okumalarını tavsiye ederim. http://www.milliyet.com.tr/financial-times-ten-ataturk-havalimani-na-ovgu/dunya/sondakika/21.12.2010/1329057/default.htm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sani Şener eğer bir yere yatırım yapıyorsa mutlaka bir bildiği vardır. Türk iş adamları arasındaki en zekli ve dahi derecesinde iş bilen gurubun arasında ön sıralarda yer alıyor. Allah yolunu açık etsin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadağ b y k gövdeli uçaklar için tehlikeli olabilir ama bizim istediğimiz büyük gövdeli uçaklar değil 150-160 kişiyi taşıyan orta gövdeli uçakların inmesidir pist 2000m olunca o uçaklar inebilecektir haliylke tur operatörleri sefer düzenleyebilecektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hem yeterli diyor, hem de karşıdaki dağı kimse inkar edemez diyor. Uzatılmış piste kimse inemez denmiyor ki zaten, hiç de denilmedi. Denilen nasıl pas geçileceği. Sen buna cevap ver. Nasıl olsa sorumluluğun yok. Pilot beceremedi dersin, olur biter. Ben oraya uçmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazı yorumcular cidden iyi saçmalıyo tav ın daha ne kadar büyük bir şirket olduğunu bilmiyolar yok Atatürk h.l kötüymüş sen git heathrow a bak dökülüyo tav emirates in a380 hangarlarını, bae de 450 metrelik otel yapıyo daha bir sürü büyük inşaat sahaları var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basbakan rize de allahın dagın da kimsenin gitmediği camiyi yeniden insaa etmek için dağı tıraslamayı biliyorsa elbetteki gazipasadaki dag da traslanabilir ama işine gelmez cunku gazipasadan anamurdan tayyip erdogan a oy yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IStanbul Ataturk havaalaninin hali icler acisi. COk cirkin ve kullanissiz bir terminal. Ucuz olsun diye optimal kullanilmamis alanlar. Koprulerin ve ucaklarin yanasma semalarida ayni sekilde cok kotu. Umarim Gazipasayada yazik etmezler. Dunyada yeni yapilan ozelliklede asyadaki terminalleri gorun de is nasil yapilirmis anlayin TAVci efendiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu asamadan sonra bu tip limanlara iste 60-140 kisilik arasi teknik kriterlere uycak ucaklar lazim turoperatorlere. Havalimani yap sonra uygun ucak tipi aramaya cik ? Dogru olan Turkiyede sivil havaciligi bu konuda dogru tercihler yapmasini sagliyacak gorus alisverisi yapilmasi seklinde bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her tur airbus iner gazipasaya sorunsuz. 330 ve 340 rahatlikla iner. Boeing 737 bile zorlanir ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000