31 Ocak 2014, Cuma 08:25:27

AHL'DE YARAMAZ ÇOCUK SON ANDA KURTARILDI

Ailesi ile birlikte umre ziyareti için İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen 2 yaşındaki Zeynep Rana Yazıcı Dış Hatlar Terminali'ni birbirine kattı.
  • 1 umreci 9 ugurlayan allah kalan yolcularin belasini veriyor zaten bunlar boyle musluman
  • Ahl'de child detection yok mu? Yoksa Child detection sadece kullanım dışı kontuarlarda aktif olduğundan mı bu yaşandı?
  • X ray cihazında çok fazla radyasyon bulunuyor.cihaza elinizi bike sokmamak lazım . Çocuğa geçmiş olsun.
  • Bence sorumsuzluk diye degerlendirilmemeli. Dikkatsizlik diyelim. Cocuklarla seyahat etmek cok kolay degil. En ufak dikkatsizlik bu tur sonuclar dogurabilir.
  • etiketi var mıymış çocuğun? şut altıyla mutabık kalabilmiş mi operation?
  • Bana göre burada kimsenin suçu yok madem çocuğuna sahip çıkamayacaksın otur evinde. Ya o çocuk orada ölseydi anne-baba hemen gidip dava açardı. Ben anlamadım ki bu nasıl sorumsuzluk. Âmâ şaşırmamak lazım burası Türkiye. Her telden çalan insan mevcut. Âmâ yine Allah korumuş.
  • Anne ve babasının sorumsuzluğu . havalimanında çoluğun cocuğunla ilgilenmezsen böyle olur.
  • oncelikle cok gecmıs olsun. yeni kurdugumuz sistemlerde , herhangi kontuar eger kontuar kullanılmıyor ise. ve kontuardaki bandda bir hareket olur ise , bhs sistemi , o kontuarda cocuk olabılecegi ihtimaline karsı guvenlik amaclı ilgili kontuarı bloke eder. bunun adına BHS cocuk kilidi denir.

Ailesi ile birlikte umre ziyareti için İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen 2 yaşındaki Zeynep Rana Yazıcı Dış Hatlar Terminali'ni birbirine kattı.

Ailesi ile birlikte umre ziyareti için Cidde'ye gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen Yazıcı ailesinin 2 yaşındaki kızı Zeynep Rana Yazıcı az daha yaramazlığının kurbanı oluyordu. Yazıcı ailesi umre ziyareti için Cidde'ye gitmek için akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'ne geldi. Ailesinin bilet ve bagaj işlemleri için kontuarda sıra beklerken, diğer çocuklarla oyun oynamaya başlayan Zeynep Rana boş olan bir kontuara yöneldi.

KAMERALAR SON ANDA GÖRDÜ

Bu sırada küçük Rana, tartı konveyörün üzerinde bulunan algılama gözünden geçince bagaj taşıma sistemi otomatik olarak devreye girdi. Yürüyen bandın üzerinde bulunan Zeynep Rana, bagaj taşıma bandından yolcu valizlerinin toplandığı şut altına ilerlediği sırada, valizlerin kontrol edildiği X-RAY cihazından geçti. TAV Güvenlik Monitörü'nden güvenlik görevlileri çocuğu fark ederek bagaj taşıma bandını durdurdu. Güvenlik görevlileri tarafından kurtarılan çocuk ailesine teslim edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Anne ve babasının dalgınlığından faydalanarak boş kontuara giden ve oradan bagajların toplandığı yere düşmeden son anda fark edilen Zeynep Rana ilk tedavisi havalimanında yapıldı. Olay sonrası gözünde morarma ve şişlik meydana gelen Rana daha sonra hastaneye sevk edildi.

DAHA ÖNCEDE İÇ HATLAR TERMİNALİ'NDE YAŞANMIŞTI

Bu akşam meydana gelen olayın bir benzeri üç yıl öncede iç hatlar terminalinde yaşanmıştı. Diyarbakır'a gitmek için uçağın kalkış saatini bekleyen Iraklı ailenin oğulları Zawandha Muhammed benzer bir şekilde yaralanmıştı. (Türkiye)

AHL'DE YARAMAZ ÇOCUK SON ANDA KURTARILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
1 umreci 9 ugurlayan allah kalan yolcularin belasini veriyor zaten bunlar boyle musluman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ahl'de child detection yok mu? Yoksa Child detection sadece kullanım dışı kontuarlarda aktif olduğundan mı bu yaşandı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
X ray cihazında çok fazla radyasyon bulunuyor.cihaza elinizi bike sokmamak lazım . Çocuğa geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence sorumsuzluk diye degerlendirilmemeli. Dikkatsizlik diyelim. Cocuklarla seyahat etmek cok kolay degil. En ufak dikkatsizlik bu tur sonuclar dogurabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayıya dahil mi ~ 10 yıl önce
etiketi var mıymış çocuğun? şut altıyla mutabık kalabilmiş mi operation?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Bana göre burada kimsenin suçu yok madem çocuğuna sahip çıkamayacaksın otur evinde. Ya o çocuk orada ölseydi anne-baba hemen gidip dava açardı. Ben anlamadım ki bu nasıl sorumsuzluk. Âmâ şaşırmamak lazım burası Türkiye. Her telden çalan insan mevcut. Âmâ yine Allah korumuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorumsuzluk ~ 10 yıl önce
Anne ve babasının sorumsuzluğu . havalimanında çoluğun cocuğunla ilgilenmezsen böyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cocuk kilidi ~ 10 yıl önce
oncelikle cok gecmıs olsun. yeni kurdugumuz sistemlerde , herhangi kontuar eger kontuar kullanılmıyor ise. ve kontuardaki bandda bir hareket olur ise , bhs sistemi , o kontuarda cocuk olabılecegi ihtimaline karsı guvenlik amaclı ilgili kontuarı bloke eder. bunun adına BHS cocuk kilidi denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000