30 Mayıs 2011, Pazartesi 12:33:08

AHL'DE LOKUMLU KARŞILAMA

Air Transat Havayolları, Kanada’nın “kültürel başkenti” Montreal’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na direkt seferlere başladı. Seferler Atatürk Havalimanı 218 numaralı körükte düzenlenen bir kokteyl ile kutlandı.
  • air transat:ist/yyz-yyz/ist=725$ thy :ist/yyz-yyz/ist=2000$
  • bu uçağa 321 yolcu sığdırıyorlarsa ya hiç business koltukları yok demektir, yada koltukların arası cidden dapdardır:)
  • supersın havass.
  • Rekabet güzeldir, servis kalitesi de güzeldir hoşdur isteyen istediği havayolu ile uçmakta özgür ve serbesttir hayırlı uğurlu olsun diyelim.. Thy nin uçak içi servis kalitesi mükemmeldir bunu air transat ile kesinlikel karşılaştırma yapmam zaten air transat charter şirketidir..dediğim gibi her keseye uygundur 2 tane havayolu thy ve air transat seçim sizindir..
  • thy montreal e hangi tarihte uçmayı planlıyor bilginiz var mı
  • Kanada nin baskenti Ottawa
  • sayenizde THY bilet fiyatı 2200 den 1700 e düştü, rekabet gibisi var mı ?
İstanbul Atatürk Havalimanı, Air Transat’a ait C-GITS kuyruk tescilli Airbus A330 uçağıyla Kanada’nın kültür başkenti Montreal ve Toronto’den gelen ilk seferde yolcuları düzenlenen törenle karşıladı.

Uçağın körüğe yaklaşmasının ardından kapıyı açan kabin memuru çiçekle karşılanırken, yolculara da Türk Lokumu ve çiçek armağan edildi.

Düzenlenen etkinlik karşısında 321 yolcunun da şaşkınlıklarını gizleyemedikleri gözlenirken, bazı yolcular karşılamadan oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

Törende konuşan TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “Atatürk Havalimanı Dünyanın 200’den fazla noktasını İstanbul'a bağlıyor ve Air Transat’la birlikte Montreal-İstanbul arasında yeni bir köprü kurulmasından da memnuniyet duyuyoruz. Yoğun uçuş trafiğinin olduğu günlerde ortalama 900’e ulaşan uçak ve 90 binden fazla yolcuya hizmet veriyoruz. Gelişen Türkiye’nin modern yüzünü yansıtan havalimanı bölgenin ulaşım merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Air Transat Pazarlama Direktörü Mylène Couture “Kanada’nın önde gelen tatil havayollarından bir olarak dünyanın yükselen turizm destinasyonlarından Türkiye’ye direkt seferlere başlamaktan dolayı sevinçliyiz. Air Transat Holidays şemsiyesi altında Kanadalılara Türkiye’de, Türklere de Kanada’da uygun fiyatlı, kaliteli tatil paketleri sunarak iki ülke arasındaki mesafenin kısalmasına ve dostluk ilişkilerinin ilerlemesine de katkı sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

UNESCO’nun “Tasarım Şehri” ilan ettiği ve Kanada’nın kültürel ve ekonomik merkezlerinden olan Montreal’le 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul arasında yapılacak direkt seferlerin iki ülke arasındaki turizmi geliştirmesi bekleniyor.

Montreal-İstanbul seferleri her hafta pazar günleri, İstanbul-Montreal seferleri de pazartesi günleri düzenleniyor. Uçaklar Montreal’den Toronto’ya devam ediyor. Türkiye’de Air Transat’ın satış temsilciliğini AiRep Havacılık ve Turizm üstleniyor.

25 ülkede 60 noktaya yılda yaklaşık 3 milyon yolcu taşıyan Air Transat, tur operatörleriyle işbirliği yaparak Kanada’nın yanı sıra Karayipler, Meksika ve ABD’de de tatil paketleri sunuyor.









AHL'DE LOKUMLU KARŞILAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
air transat:ist/yyz-yyz/ist=725$ thy :ist/yyz-yyz/ist=2000$

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu uçağa 321 yolcu sığdırıyorlarsa ya hiç business koltukları yok demektir, yada koltukların arası cidden dapdardır:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
supersın havass.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rekabet güzeldir, servis kalitesi de güzeldir hoşdur isteyen istediği havayolu ile uçmakta özgür ve serbesttir hayırlı uğurlu olsun diyelim.. Thy nin uçak içi servis kalitesi mükemmeldir bunu air transat ile kesinlikel karşılaştırma yapmam zaten air transat charter şirketidir..dediğim gibi her keseye uygundur 2 tane havayolu thy ve air transat seçim sizindir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy montreal e hangi tarihte uçmayı planlıyor bilginiz var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kanada nin baskenti Ottawa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayenizde THY bilet fiyatı 2200 den 1700 e düştü, rekabet gibisi var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000