18 Mayıs 2011, Çarşamba 08:23:29

12 YIL SONRA YENİDEN (FOTO HABER)

Hırvatistan Havayolları 12 yıl sonra Zagrep-İstanbul uçuşlarına başladı…
  • resimdeki müdürler böyle kutlamalardan fırsat bulupta AHL deki acaiplikleri düzeltmek için çalışsalar ya..daha dün airporthaber in eşyaları zorbaca ofis dışına atıldı..bunun için ne yaptı bu resimdeki yöneticiler veya ne yapacaklar???
  • thy satışlarını etkıleyecegını düşünüyorum..cunku thy daha ucuz oldugu kesın
  • hayirli olsun
Hırvatistan Havayolları, 12 yıl aradan sonra TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’e tarifeli seferlere başladı. Hırvatistan Havayolları’nın haftanın üç günü karşılıklı olarak gerçekleştireceği Zagrep–İstanbul tarifeli seferleri dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı’na 12 yıl sonra Zagrep’ten yeniden düzenlenmeye başlanan Hırvatistan Havayolları tarifeli seferlerinin ilki gerçekleşti. Hırvatistan Havayolları tarafından Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’den İstanbul’a düzenlenmeye başlanan seferler sebebiyle Atatürk Havalimanı’nda bir kutlama kokteyli gerçekleşti. TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanına inen Hırvatistan Havayolları’na ait Airbus A319 model uçağın yolcuları çiçeklerle karşılandı. Törene, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ve Hırvatistan Havayolları CEO’su Srećko Šimunović katıldı. Haftada üç gün karşılıklı düzenlenecek seferler ile Hırvatistan’dan İstanbul bağlantılı olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerine ulaşım imkanı sağlanacak.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “TAV Havalimanları olarak, Hırvatistan Havayolları’nın Zagrep’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na tarifeli seferlerine 12 yıl sonra yeniden başlamasından memnuniyet duyuyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı, yolcu akış hızı ve sunduğu hizmet kalitesiyle sadece Türkiye'nin en büyük havalimanı değil, aynı zamanda tüm Avrupa'da övgüyle karşılanan, önemli havalimanlarından biri konumundadır. Ayrıca, günde ortalama 850-950 uçağın kullandığı İstanbul Atatürk Havalimanı, her gün yaklaşık 90 bin yolcuya hizmet vermektedir. Dış hatlarda 117 hava yolu şirketi 219, iç hatlarda 10 havayolu şirketi 38 noktaya sefer gerçekleştiriyor. Bu rakamlar göz önünde bulundurulduğunda, Hırvatistan Havayolları’nın Zagrep-İstanbul seferleri ile Hırvatistan’dan İstanbul’a seyahat eden yolculara Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerine geçiş imkanı bulmanın yanı sıra, iç hatlarda da başkent Ankara’ya ve ülkemizin en önemli turizm merkezleri olan Antalya ve İzmir gibi kentlere de bağlantı imkanı sağlanmış olacak” dedi.

Hırvatistan Havayolları CEO ve Başkanı Srećko Šimunović ise, “Hırvatistan Havayolları, yolculara yeni değerler ve cazip uçuş noktaları sunmak için daima ilerlemeye ve hizmet kalitesini yükseltmeye gayret göstermektedir. Bugün uçuşlarımız sayesinde Zagrep’in Güneydoğu Avrupa’daki en cazip uçuş noktalardan biri olan İstanbul’a bağlanmasından gurur duyuyorum. Zagrep-İstanbul uçuşlarının Hırvatistan ile Türkiye arasında daha güçlü bir işbirliği kuracağına, ayrıca her ülke için önemli bir ekonomik sektör olan turizmin gelişimine katkıda bulunacağından eminim. Bunun yanı sıra uçuşların her iki ülke arasındaki dostluğu pekiştireceğine de inanıyorum, zira uçuş bağlantıları aynı zamanda kültür ve deneyimlerle birlikte diğer milletlerle olan iletişim alışverişi anlamına da geliyor. Ayrıca Zagrep ve İstanbul arasında yapılacak uçuşların Star Alliance birliğine global çapta güç katacağına dikkati çekmek isterim.”

Zagrep-İstanbul tarifeli uçuşları Salı, Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.









12 YIL SONRA YENİDEN (FOTO HABER)

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
resimdeki müdürler böyle kutlamalardan fırsat bulupta AHL deki acaiplikleri düzeltmek için çalışsalar ya..daha dün airporthaber in eşyaları zorbaca ofis dışına atıldı..bunun için ne yaptı bu resimdeki yöneticiler veya ne yapacaklar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy satışlarını etkıleyecegını düşünüyorum..cunku thy daha ucuz oldugu kesın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000