27 Kasım 2008, Perşembe 13:14:33

TOKAT GİBİ!

Türkiye Hava Yolları Pilotları Derneği (TALPA), bir internet sitesinde TALPA’nın görüşüymüş gibi verilen yorumun kendilerine ait olmadığını belirterek sert bir dille uyarıda bulundu.
  • Al birini vur ötekine..ikisi de birbirinden beceriksiz birbirinden atıl, işe yaramaz kurluşlar..Başlıklarında pilot ismi geçse de Pilota faydası olmayan dernek ve vakıflar..Muharip ve gaziler derneği , kastamonulular yardımlaşma derneği vs vs bile daha faydalı daha çalışkan daha üretken..
  • arkadaslar pilotlar vakfi elinden geleni yapan bir kurulus. onu kaybetmeyelim. sahip cikalim.
  • Talpayla Pilvak arasındakiyapısal farkı tüm genç pilot arkadaşlara anlatmak her tecrübeli pilotun görevidir.Pilvaka zarar verme aşamasına girdiğimiz an elimizdeki son değeride kaybetmiş olacağız.Neresi değer diye soracak olan kişilere önerim şudur.Sadece bu fani dünyadan zamansız ayrıldığınızı yada işssiz kaldığınızı düşünün.Ve gidin o rahmetli yada işsizlerin yanında kim destek olarak kalıyor.Pilvakın görevlerini zahmet edip okuyun.Ve aramızdan ayrılmış yada işssiz olan arkadaşlarımızın ve ailelerinin yanında Pilvaktan başka kimsenin olmadığını göreceksiniz.Pilvak olmadığında yada yıpratıldığında maalesef elimizdeki son değeride kaybedeceğimizin farkına varın.Tuzum kuru diyorsanızda sizin bileceğiniz iş.Arkanızda bırakabileceğiniz kişileri düşünün ve pilvakınıza daha sıkı sarılın.Saygılarımla.
  • Yorumunuz...memleket yabancı pılot kaynıyor, ıssız oldugunu bıldıgınız kac pılot var ve bunlara ne yaptınız. yazık, yazık...
  • talpa ancak derneğin yeni yönetim zamanlarında boy gösterir aman dostlar bizi seçin der geri kalan zamanlarda " Valla elimizden bi halt gelmiyor..elimiz kolumuz bağlı yasamız yok sözümüz dinlenmiyor.." deyip sorumluluktan kaçarlar..yada dernek aidatlarıyla orad görev yapanlar eşlerinide alıp THY dan bilet alınıp bilumum kıyak yerlerdeki IFALPA MİFALPA tolantılarında boy gösterirler.Sorsan Türkiye adını temsil edip faydalı ilişkiler kuruyoruz derler.gelin görünki kendi ülkelerinde esameleri okunmaz !!
  • evet isteyen istedigi rumuzla yorum birabiliyor. kayit yok. halkin sesi. noldu canin mi sıkıldı. ben pilotum kendimi baska turlu savunamiyorum. cunki ekmegimle oynarlar. talpada savunmuyor. ölsek bile savunmuyor. görüyorsun. ne yapacam simdi. talpa benim kimligimi bilse isten attirir. ama hiç bir pilota iş bulamaz. ben ne yapacam boyle vakfi. burada rahatca konusurum. bunu engelleyemezssin. işte gercek sonuç bu. bu talpanin sonucu. yiyorsa git isparta ucaginin nasil dustugunu anlat. ben biliyorum. talpa da biliyor. shgm de biliyor. worldfokus ta biliyor. sadece ölen pilotun hanimi ve ölen yolcularin aileleri bilmiyor. git bu ucak bu sebeplerden düstü diye anlat. basimin ustune koyayim seni.
  • Ben zannediyordumki buraya önce kayıt oluyorsun ve bir rumuz alıyorsun ama görüyorumki isteyen istediği rumuzla yorum bırakabiliyor..böyle olmaması gerekir..umarım düzeltirsiniz...yoksa sadece rating peşindemisiniz??
  • kurulduğu tarihten bugüne kadar hiç bir faaliyeti görülmemiş olan bu dernek güya pilotların derneği.olayı olduğu andan itibaren pilota yıkacakları ayan beyan belliyken sessiz kaldılar.rapor yayınlandı hala sessiz kalmaya devam ediyorlar.acaba kimi koruyorlar?beyler size sorum şu:SİZ GERÇEKTEN"PİLOTLAR CEMİYETİ"MİSİNİZ?
  • Yanılmıyorsam AirportTV ekranlarında rapor açıklansın konusacaklarım var demişti. Hsdi bakalım konuşmazsa tabiki konusanlar çıkar.
  • incelediniz mi pilot sigortalimiydi? pilotun ailesi ne kadar tazminat alacak. veya guzelim sirketin, guzelim ucagini kirdigi icin tazminat mi odeyecek. simdi olen yolcularin ailesi. pilotun evine el mi koyacak. malum suclu o ya. yoksa sirket tazminatmi odeyecek. bu kararla ilgili bir yorum yapin da renginizi gorelim. oyle gucsuze tokat kolay. biraz suya sabuna dokunun

TALPA’nın açıklamasında şöyle denildi:

TALPA  (Türkiye Hava Yolları Pilotları Derneği) kuruluş yılı olan 1958‘den itibaren üyelerine hizmet veren bir dernektir.

Kurumsal yapımız içerisinde ve dernek tüzüğü gereği her türlü basın ve yayın kurumuna açıklama yetkisi sadece Dernek Başkanı, II.Başkan ve Genel Sekretere aittir. Bugüne kadar meslektaşlarını saygınlıkla temsil eden TALPA, yayınlanan hiçbir haberin altına yorum yazmayacak kadar bilinçli bir yapıya sahiptir. TALPA tarafından yapılan açıklamalar her zaman seviyeli olup, aşağılayıcı ve küçük düşürücü ifadeler içermeyen; kurum, kuruluş, şirket ve kişileri hedef almayan, eleştirilerini yapıcı olmak adına ve açıklamalarını ise, sadece basın bildirisi, yüz yüze röportaj şeklinde yaparak meslektaşlarının kültür seviyesini yansıtan saygın bir dernektir.

TALPA tarafından yukarıda arz edilen bilgilendirmelerin dışında adımız kullanılarak yapılan hiç bir yorumun sayın kamuoyu tarafından dikkate alınmamasının, adımız kullanılarak yorum yapan ve yazı yayınlayan kişilerin belirlendiği takdirde ise, tarafımızdan yasal haklarımızın kullanılacağının bilinmesini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

TALPA YÖNETİM KURULU

TOKAT GİBİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Kokpit ~ 15 yıl önce
Al birini vur ötekine..ikisi de birbirinden beceriksiz birbirinden atıl, işe yaramaz kurluşlar..Başlıklarında pilot ismi geçse de Pilota faydası olmayan dernek ve vakıflar..Muharip ve gaziler derneği , kastamonulular yardımlaşma derneği vs vs bile daha faydalı daha çalışkan daha üretken..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
arkadaslar pilotlar vakfi elinden geleni yapan bir kurulus. onu kaybetmeyelim. sahip cikalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayareci ~ 15 yıl önce
Talpayla Pilvak arasındakiyapısal farkı tüm genç pilot arkadaşlara anlatmak her tecrübeli pilotun görevidir.Pilvaka zarar verme aşamasına girdiğimiz an elimizdeki son değeride kaybetmiş olacağız.Neresi değer diye soracak olan kişilere önerim şudur.Sadece bu fani dünyadan zamansız ayrıldığınızı yada işssiz kaldığınızı düşünün.Ve gidin o rahmetli yada işsizlerin yanında kim destek olarak kalıyor.Pilvakın görevlerini zahmet edip okuyun.Ve aramızdan ayrılmış yada işssiz olan arkadaşlarımızın ve ailelerinin yanında Pilvaktan başka kimsenin olmadığını göreceksiniz.Pilvak olmadığında yada yıpratıldığında maalesef elimizdeki son değeride kaybedeceğimizin farkına varın.Tuzum kuru diyorsanızda sizin bileceğiniz iş.Arkanızda bırakabileceğiniz kişileri düşünün ve pilvakınıza daha sıkı sarılın.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaslı pılot ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...memleket yabancı pılot kaynıyor, ıssız oldugunu bıldıgınız kac pılot var ve bunlara ne yaptınız. yazık, yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpit crew ~ 15 yıl önce
talpa ancak derneğin yeni yönetim zamanlarında boy gösterir aman dostlar bizi seçin der geri kalan zamanlarda " Valla elimizden bi halt gelmiyor..elimiz kolumuz bağlı yasamız yok sözümüz dinlenmiyor.." deyip sorumluluktan kaçarlar..yada dernek aidatlarıyla orad görev yapanlar eşlerinide alıp THY dan bilet alınıp bilumum kıyak yerlerdeki IFALPA MİFALPA tolantılarında boy gösterirler.Sorsan Türkiye adını temsil edip faydalı ilişkiler kuruyoruz derler.gelin görünki kendi ülkelerinde esameleri okunmaz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
evet isteyen istedigi rumuzla yorum birabiliyor. kayit yok. halkin sesi. noldu canin mi sıkıldı. ben pilotum kendimi baska turlu savunamiyorum. cunki ekmegimle oynarlar. talpada savunmuyor. ölsek bile savunmuyor. görüyorsun. ne yapacam simdi. talpa benim kimligimi bilse isten attirir. ama hiç bir pilota iş bulamaz. ben ne yapacam boyle vakfi. burada rahatca konusurum. bunu engelleyemezssin. işte gercek sonuç bu. bu talpanin sonucu. yiyorsa git isparta ucaginin nasil dustugunu anlat. ben biliyorum. talpa da biliyor. shgm de biliyor. worldfokus ta biliyor. sadece ölen pilotun hanimi ve ölen yolcularin aileleri bilmiyor. git bu ucak bu sebeplerden düstü diye anlat. basimin ustune koyayim seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Ben zannediyordumki buraya önce kayıt oluyorsun ve bir rumuz alıyorsun ama görüyorumki isteyen istediği rumuzla yorum bırakabiliyor..böyle olmaması gerekir..umarım düzeltirsiniz...yoksa sadece rating peşindemisiniz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 15 yıl önce
kurulduğu tarihten bugüne kadar hiç bir faaliyeti görülmemiş olan bu dernek güya pilotların derneği.olayı olduğu andan itibaren pilota yıkacakları ayan beyan belliyken sessiz kaldılar.rapor yayınlandı hala sessiz kalmaya devam ediyorlar.acaba kimi koruyorlar?beyler size sorum şu:SİZ GERÇEKTEN"PİLOTLAR CEMİYETİ"MİSİNİZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 15 yıl önce
Yanılmıyorsam AirportTV ekranlarında rapor açıklansın konusacaklarım var demişti. Hsdi bakalım konuşmazsa tabiki konusanlar çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
incelediniz mi pilot sigortalimiydi? pilotun ailesi ne kadar tazminat alacak. veya guzelim sirketin, guzelim ucagini kirdigi icin tazminat mi odeyecek. simdi olen yolcularin ailesi. pilotun evine el mi koyacak. malum suclu o ya. yoksa sirket tazminatmi odeyecek. bu kararla ilgili bir yorum yapin da renginizi gorelim. oyle gucsuze tokat kolay. biraz suya sabuna dokunun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000