15 Mayıs 2014, Perşembe 14:56:59

TALPA ACIYA ORTAK OLDU

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA), Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan elim kazada hayatlarını kaybeden maden işçilerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı...
  • Türk Hava Kurumu bağış kampanyası düzenliyormuş ..gülerim ancak THK Kadıköy Şubesinde gelen bağışların nasıl yok olduğunu bildikleri halde şube başkanını ve saymanını aklayan zihniyet mı yardım toplayacak.inanmayan İstanbul Anadolu yakası Cumhuriyet Savcılığı 2014/72016 sayılı dosyayı incelesin Sacı Aydın Özdemir'de dosya..fitre paralarının nasıl uçtuğunu okuyup öğrensin..organize işler bunlar :)) Bu zihniyet Somaya yardım mı gönderir !!! ancak somaya giden yardımları indiragandi yapar...yazık vallaaa.. kurumdan olanlar zaten inanmaz somaya yardım gideceğine ama maalesef söyleyemezler..
  • ali kıdık bey açıklamanız için bütün içtenliğimle çok teşekkür ediyorum. amacımız sadece ve sadece doğruların ortaya çıkarılması. saygılar
  • ali kıdık bey hayırlı olsun, çabalarınız sonuç vermiş. gökçen havacılık yine reklam vermek zorunda kalmış. bu mu yani. bu reklamı gören insanlar ne düşünüyorlar hakkınızda. gerçekten türk hava kurumunun kurtuluşunu düşünüyorsaydınız bu reklamı kabul etmeyebilirdiniz. biliyorum ki bu yorumu da yayınlamayacaksınız.
  • Kime sordun da borca girdin?! İyice araştırıp riskleri öğrenmeden kredi çekersen olacağı bu! Kaldı ki Talpa bir çok işsiz pilotu iş sahibi yaptı, biraz araştırırsan öğrenirsin!
  • valla bağış kampanyası düzenlemek güzel. ama ..... işte aması var. türk hava kurumuna bağışlanan yardımların nerelere gitmiş olduğunu bu siteden belgeleri ile öğrendik. acaba bundan sonrakilerin başına ne gelir. yeni golf sahaları yapılırmı. şirketler arası yeni para aktarımları yapılırmı. buna benzer öyle çok soru varki sormadan geçemeyeceğim.
  • Simdi TALPA yani bu insanlara sahipmi cikdi? Sonra TALPA insalarimizi seven bir kurulus/dernek olsadi gencecik borclu issiz Turk genc pilotlarina sahip cikardi.Bu aci olayda cikipda uzulduklerini soylemeleri iki yuzluluk.Bol Bol kokteyl partileri duzenleyin alman is arakadsalarinizla keyfinize bakin sayin TALPA cilar.
  • TALPA kendini lagvedip,bütün mal varlığını bağış olarak acılı ailelere yardım olarak vermeli..Bu konuda çok ciddiyim..Daha hayırlı ve faydalı bir davranış olur kanaatindeyim...
  • Loboly foss sende katiliyorsun dimi
  • THK Üniversitesini ve Talpayı bu asil davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA), Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan elim kazada hayatlarını kaybeden maden işçilerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajla bu büyük acıya ortak olan TALPA, yardım kampanyası düzenleneceğini de açıkladı

Yapılan açıklamada:

GÖKYÜZÜNDEYİZ AMA,

YERALTINDAKİ ACIYI YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ.


Ülkemizi yasa boğan, Soma maden faciası TALPA’ yı da derinden etkiledi.www.talpa.org sitesine  Başımız Sağolsun başlıklı bir duyuru koyan TALPA, bugün Hürriyet gazetesine verdiği ilanla da Soma’nın acısına ortak oldu. İlanda, yaşamını yitiren maden işçilerimize Allah’tan rahmet dileyen Talpa, işçilerimizin kederli  aileleri ile ulusumuzun acısını paylaştı.

YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEYECEK

TALPA ayrıca PİLVAK ile birlikte, Soma’daki faciada yaşamını yitiren madencilerin ailelerine ulaştırmak üzere bir yardım kampanyası için hazırlıklara başladı. Konu ile ilgili detaylar daha sonra havacılık camiası ile paylaşılacak.

THK ÜNİVERSİTESİ'NDEN KAMPANYA


THK Üniversitesi Öğrenci Toplulukları  “Baretlerini Taktı, Soma’ya Fener Yakıyor!”

THK Üniversitesi’nin 35 Öğrenci Topluluğu, Üniversite tarafından kendilerine verilen bütçenin tamamını, Soma’da meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Madencilerimizin ailelerine gönderiyor…
THK Üniversitesi'nden yapılan açıklamada şöyle  denildi:


"Rektörümüz Prof. Dr. Ünsal BAN’ın önderliğinde öğrenci topluluklarımız, Üniversitemizde yardım kampanyası başlattı. Soma’da meydana gelen ve yüzlerce kişinin öldüğü tarihin en büyük maden kazalarından biri olan bu facia sonrasında öğrencilerimiz duyarlılıklarını gösterdi.  Soma’ya giderek önce oradaki ihtiyaçları belirlemeye çalışan öğrencilerimiz, üniversite içinde de yardım kutuları açarak ve hesap numarası vererek kampanya başlattılar. 
“Benim öğrencilerim her zaman duyarlıdır”
Prof. Dr. Ünsal BAN yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimizin kişisel çabalarıyla oluşturduğu bir kampanyadır kendilerini kutluyorum. Benim öğrencilerim her zaman duyarlıdır. Zor günlerde birlik ve beraberliğin önemini bilirler, devletine ve milletine saygı duyarlar. Benim öğrenci arkadaşlarım her zaman toplum konularına duyarlı ve vatanına vefalıdır.” dedi."

İŞTE YARDIM İÇİN HESAP NUMARALARI:


IBAN : TR500013400000506766500168
HESAP NUMARASI :  Denizbank- 2225 ŞUBE KODU 5067665-352
HESAP ADI:SOMA'YA YARDIM KAMPANYASI
 

TALPA ACIYA ORTAK OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

emektar thk lı ~ 10 yıl önce
Türk Hava Kurumu bağış kampanyası düzenliyormuş ..gülerim ancak THK Kadıköy Şubesinde gelen bağışların nasıl yok olduğunu bildikleri halde şube başkanını ve saymanını aklayan zihniyet mı yardım toplayacak.inanmayan İstanbul Anadolu yakası Cumhuriyet Savcılığı 2014/72016 sayılı dosyayı incelesin Sacı Aydın Özdemir'de dosya..fitre paralarının nasıl uçtuğunu okuyup öğrensin..organize işler bunlar :)) Bu zihniyet Somaya yardım mı gönderir !!! ancak somaya giden yardımları indiragandi yapar...yazık vallaaa.. kurumdan olanlar zaten inanmaz somaya yardım gideceğine ama maalesef söyleyemezler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 10 yıl önce
ali kıdık bey açıklamanız için bütün içtenliğimle çok teşekkür ediyorum. amacımız sadece ve sadece doğruların ortaya çıkarılması. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 10 yıl önce
ali kıdık bey hayırlı olsun, çabalarınız sonuç vermiş. gökçen havacılık yine reklam vermek zorunda kalmış. bu mu yani. bu reklamı gören insanlar ne düşünüyorlar hakkınızda. gerçekten türk hava kurumunun kurtuluşunu düşünüyorsaydınız bu reklamı kabul etmeyebilirdiniz. biliyorum ki bu yorumu da yayınlamayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açıklama ~ 10 yıl önce
Değerli okurumuz, Türk Hava Kurumu ile ilgili yapmış olduğumuz yayınlar son bulmamıştır. Reklam konusuna gelince, eğer sitemizi takip ediyorsanız yaklaşık 1 ay öncesine kadar kurumun zaten reklamı var idi. Yıllık anlaşma gereği yayınlanıyordu. THK ile ilgili yayınlarımızdan sonra reklamı kaldırma kararı verdiler. Ancak anlaşmanın 1 yıl olması sebebiyle tekrar geri koyma talebinde bulundular. Biz haberlerimizden asla geri adım atmadık, atmayacağız. Şu anda çok sayıda belge geldi ve bu belgelerin doğruluğu ile ilgili araştırma yapıyoruz. THK hepimizin kurumu, onurumuzdan, doğru bildiğimiz hiçbir haberden geri adım atmayız. Saygılarımızla. Airporthaber
Gulunce ~ 10 yıl önce
Kime sordun da borca girdin?! İyice araştırıp riskleri öğrenmeden kredi çekersen olacağı bu! Kaldı ki Talpa bir çok işsiz pilotu iş sahibi yaptı, biraz araştırırsan öğrenirsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 10 yıl önce
valla bağış kampanyası düzenlemek güzel. ama ..... işte aması var. türk hava kurumuna bağışlanan yardımların nerelere gitmiş olduğunu bu siteden belgeleri ile öğrendik. acaba bundan sonrakilerin başına ne gelir. yeni golf sahaları yapılırmı. şirketler arası yeni para aktarımları yapılırmı. buna benzer öyle çok soru varki sormadan geçemeyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gulunc ~ 10 yıl önce
Simdi TALPA yani bu insanlara sahipmi cikdi? Sonra TALPA insalarimizi seven bir kurulus/dernek olsadi gencecik borclu issiz Turk genc pilotlarina sahip cikardi.Bu aci olayda cikipda uzulduklerini soylemeleri iki yuzluluk.Bol Bol kokteyl partileri duzenleyin alman is arakadsalarinizla keyfinize bakin sayin TALPA cilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TALPA kendini lagvedip,bütün mal varlığını bağış olarak acılı ailelere yardım olarak vermeli..Bu konuda çok ciddiyim..Daha hayırlı ve faydalı bir davranış olur kanaatindeyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne içtin bakiim? ~ 10 yıl önce
manyak mısın olm sen? bu nasıl öneri?
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Loboly foss sende katiliyorsun dimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMOKRAT ~ 10 yıl önce
THK Üniversitesini ve Talpayı bu asil davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000