14 Mayıs 2010, Cuma 19:34:21

TALPA 52 YAŞINDA

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği, bugün 52'inci yılını genel merkezinde üyelerine verdiği mini bir kokteyl ile kutladı.
  • Turkiye'de bu kadar yabanci pilot ucarken ve bu kadar issiz yeni pilot varken, sirketlerin hemen hemen hepsi tip paralarini istihdam edecekleri pilotlarin sirtina yikarken ve uzerine ustluk bir de THY yurtdisinda yabanci pilot secmeleri yaparken ben Talpa'nin ne ise yaradigini anlayabilmis degilim.... Yazik yazik.... Yurtdisinda bir Turk pilotu olarak calismaya kalkin bakalim, onunuze bir suru yasal engel cikar. Biz niye butun kapilarimizi aciyoruz yabanci pilotlara, bir suru genc, yetenekli, dil bilen, piril piril pilotlar ucus okullarindan mezun olurken... Aldiklari yabanci pilotlar da dandik ulkelerden gelen orada is bulamayan kisilerdir. Talpa bu konularda ne yapiyor???
  • "seviyeli","dolu konuşan"vatandaş.bu cemiyetin neresine yapışıksın bilemiyorum.ama bildiğim ne bu cemiyetin ne de senin hiç bir halt olamadığın.eğer aksine birisi olsaydın meyhane-kahve karışımı bu yerden en kısa zamanda uzaklaşma gereğini hissederdin.üyeleri ile ilgili hiç bir faaliyeti olmayan sadece TABELA dan ibaret bu yerin en kısa sürede adam edilmesi dileğiyle.
  • Hiçbir maddi menfaat gözetmeden zaten az olan boş vakitlerini bizler için harcayan arkadaşlarımı can-ı gönülden kutluyorum. Seviyesiz ve boş konuşanlar bu toplum da maalesef hep olacak.Gönüllülük esasına göre çalışılan bu tür yerlerde ufak tefek kusurlar olabilir bizler de dışarıdan destek olmalıyız. Her toplumda olduğu gibi bizlerin içinde de davranış bozukluğu sergileyenler olacak aldırmayın yola devam .
  • 52 yılda toplam yapılan somut ne var burda madde madde acıklasalarda ögrensek gulsek eylensek
  • talpa + tassa = 0 (aslında sıfır bile değil, külliyen zarar)
  • NEDEN TALPT YÖNETİMİNE TALİP OLMUYORS|UN .TALPANIN YERİNİ BİLİYORMUSUN.GİTTİN YARDIM EDEYİM DEDİNDE HAYIRMI DEDİLER.BELKİ ÜYE BİLE DEGİSİN AHKAM KESİYORSUN.SAYGILARIMLA.
  • 52 yıldır üyelerin ve kurucuların PİLOTlar için ne yaptın?(üyelerin aidatları ile yapılan yönetici gezileri dışında)
  • Talpa yetkilileri havacılık personelini 4857 sayılı iş kanunu kapsamına aldırmak sizin boyun borcunuz.Personelin iki eli yakanızda bunu bilmelisiniz.Töshid(sermaye) bunun tersi için uğraşıyor.Siz işçi olan bizler için aksi yönde ne yapmanız gerekiyorsa tam gayret lütfen uğraşın ,didinin.
  • nezaman kapanacakmis?
  • dunyanin bombali(200kg> )saldirisi
Kısa adı TALPA olan Türkiye Havayolları Pilotları Derneği, kuruluşunun 52'inci yıl dönümünü bugün genel merkezinde verilen minik bir kokteyl ile kutladı. Dernek üyeleri ve TALPA Yönetim Kurulu'nun katıldığı kokteylde neşeli dakikalar yaşandı.

TALPA Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Pilot Muzaffer Özacar, 1958 yılında Pilotlar Cemiyeti olarak kurulan ve yoluna Türkiye Havayolları Pilotları Derneği olarak devam edenbirliğin bir geleneği olarak her yıl 14 Mayıs'ta kuruluşlarını kutladıklarını söyledi.

Geçtiğimiz gün Libya'da meydana gelen ve 103 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili de AirportHaber'e kısa bir değerlendirme yapan Özacar, "Olay gerçekten çok ilginç... Havaalanının durumunu incelediğimizde ILS sisteminin olduğu gözüküyor. Ancak o an arızalı olabilir. Çünkü çeşitli mecralarda bu tip bilgiler yer alıyor. Kazayla ilgili kesin birşeyler söylemek doğru olmaz. En doğru bilgiyi kara kutulardan çıkacak sonuçlarla elde edebiliriz" şeklinde konuştu.
TALPA 52 YAŞINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Turkiye'de bu kadar yabanci pilot ucarken ve bu kadar issiz yeni pilot varken, sirketlerin hemen hemen hepsi tip paralarini istihdam edecekleri pilotlarin sirtina yikarken ve uzerine ustluk bir de THY yurtdisinda yabanci pilot secmeleri yaparken ben Talpa'nin ne ise yaradigini anlayabilmis degilim.... Yazik yazik.... Yurtdisinda bir Turk pilotu olarak calismaya kalkin bakalim, onunuze bir suru yasal engel cikar. Biz niye butun kapilarimizi aciyoruz yabanci pilotlara, bir suru genc, yetenekli, dil bilen, piril piril pilotlar ucus okullarindan mezun olurken... Aldiklari yabanci pilotlar da dandik ulkelerden gelen orada is bulamayan kisilerdir. Talpa bu konularda ne yapiyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"seviyeli","dolu konuşan"vatandaş.bu cemiyetin neresine yapışıksın bilemiyorum.ama bildiğim ne bu cemiyetin ne de senin hiç bir halt olamadığın.eğer aksine birisi olsaydın meyhane-kahve karışımı bu yerden en kısa zamanda uzaklaşma gereğini hissederdin.üyeleri ile ilgili hiç bir faaliyeti olmayan sadece TABELA dan ibaret bu yerin en kısa sürede adam edilmesi dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hiçbir maddi menfaat gözetmeden zaten az olan boş vakitlerini bizler için harcayan arkadaşlarımı can-ı gönülden kutluyorum. Seviyesiz ve boş konuşanlar bu toplum da maalesef hep olacak.Gönüllülük esasına göre çalışılan bu tür yerlerde ufak tefek kusurlar olabilir bizler de dışarıdan destek olmalıyız. Her toplumda olduğu gibi bizlerin içinde de davranış bozukluğu sergileyenler olacak aldırmayın yola devam .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
52 yılda toplam yapılan somut ne var burda madde madde acıklasalarda ögrensek gulsek eylensek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
talpa + tassa = 0 (aslında sıfır bile değil, külliyen zarar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NEDEN TALPT YÖNETİMİNE TALİP OLMUYORS|UN .TALPANIN YERİNİ BİLİYORMUSUN.GİTTİN YARDIM EDEYİM DEDİNDE HAYIRMI DEDİLER.BELKİ ÜYE BİLE DEGİSİN AHKAM KESİYORSUN.SAYGILARIMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
52 yıldır üyelerin ve kurucuların PİLOTlar için ne yaptın?(üyelerin aidatları ile yapılan yönetici gezileri dışında)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Talpa yetkilileri havacılık personelini 4857 sayılı iş kanunu kapsamına aldırmak sizin boyun borcunuz.Personelin iki eli yakanızda bunu bilmelisiniz.Töshid(sermaye) bunun tersi için uğraşıyor.Siz işçi olan bizler için aksi yönde ne yapmanız gerekiyorsa tam gayret lütfen uğraşın ,didinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nezaman kapanacakmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dunyanin bombali(200kg> )saldirisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000