03 Şubat 2009, Salı 13:05:53

İŞTE KARA KUTU'NUN TAMAMI

Havacılık Kanun Tasarısı'nın ele alındığı Sefa İnan'la Kara Kutu programı, güne damgasını vurdu.
  • gmd kısmen haklı.Kendimizi savunacak degiliz.Ancak bu kanun sadece bizi degil kabin ekibi ve load masterlarıda ilgilendiriyor.Onların yüzü suyu hürmetine çıkmalı.
  • YAVRUCUM 22 SENE OLDU NERELERDEN GELDİK GİDİYOZ AYIP ETME BİZDE SİZLERİN BURAYA GELİP RAHAT ETMESI İÇİN NELER YAPMADIK KIMLER NASIL TELEF OLDU. OKU DÜŞÜN YAZ HA Dİ BAKALIM.
  • Bence Uçucu Personel bu tasarının neden yasallaşmadığını kendilerine de sormalılar, hatta kabahati biraz da kendilerinde aramalı. Açıkcası sizler kendinizi ekibin bir parçası olarak hiç görmediniz, dolayısıyla da, ne bu taslak, ne de sizin şahsi talepleriniz için kamuoyu desteği bulamıyorsunuz. Hele şahsi emeller, keyfi talepler için iki de bir de uçuş güvenliğini bahane etmenizden de artık usandık. İşinizi hakkıyla yapmaya konsantre olunve mutlu olun.
  • EVET DÜŞÜNÜYORUMDA AİRPORT TV SANKİ HAVACILIĞIN SORUNLARIYLA İLGİLİ YAPTIĞI BU PROGRAMLARLA TAM ZAMANINDA BİZ ÇALIŞANLARIN İMDADINA YETİŞTİ.HERGÜN BÜYÜYEN BU CAMİA DA ARTIK KENDİNİ VE KANUNLARINI BULUP ÖYLE YOLUNA DEVAM ETMELİ BENCE YOKSA İLERİDE HAVACILIK CAMİASI VE ÇALIŞANLARI DAHA BÜYÜK VE TELAFİSİ OLMAYAN SORUNLARLA KARŞILAŞABİLİR.... TESEKKÜRLER...

Sefa İnan'ın hazırlayıp sunduğu Kara Kutu programı bu hafta TASSA ile TALPA'yı, Havacılık Kanun Tasarısı konusunda karşı karşıya getirdi.

İşte o programın tamamı;

1.BÖLÜM



2.BÖLÜM



3.BÖLÜM



4.BÖLÜM



 

İŞTE KARA KUTU'NUN TAMAMI

Yorumlar

kpt ~ 15 yıl önce
gmd kısmen haklı.Kendimizi savunacak degiliz.Ancak bu kanun sadece bizi degil kabin ekibi ve load masterlarıda ilgilendiriyor.Onların yüzü suyu hürmetine çıkmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GMD ~ 15 yıl önce
YAVRUCUM 22 SENE OLDU NERELERDEN GELDİK GİDİYOZ AYIP ETME BİZDE SİZLERİN BURAYA GELİP RAHAT ETMESI İÇİN NELER YAPMADIK KIMLER NASIL TELEF OLDU. OKU DÜŞÜN YAZ HA Dİ BAKALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GMD ~ 15 yıl önce
Bence Uçucu Personel bu tasarının neden yasallaşmadığını kendilerine de sormalılar, hatta kabahati biraz da kendilerinde aramalı. Açıkcası sizler kendinizi ekibin bir parçası olarak hiç görmediniz, dolayısıyla da, ne bu taslak, ne de sizin şahsi talepleriniz için kamuoyu desteği bulamıyorsunuz. Hele şahsi emeller, keyfi talepler için iki de bir de uçuş güvenliğini bahane etmenizden de artık usandık. İşinizi hakkıyla yapmaya konsantre olunve mutlu olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇUŞ GÜVENLİĞİ ~ 15 yıl önce
EVET DÜŞÜNÜYORUMDA AİRPORT TV SANKİ HAVACILIĞIN SORUNLARIYLA İLGİLİ YAPTIĞI BU PROGRAMLARLA TAM ZAMANINDA BİZ ÇALIŞANLARIN İMDADINA YETİŞTİ.HERGÜN BÜYÜYEN BU CAMİA DA ARTIK KENDİNİ VE KANUNLARINI BULUP ÖYLE YOLUNA DEVAM ETMELİ BENCE YOKSA İLERİDE HAVACILIK CAMİASI VE ÇALIŞANLARI DAHA BÜYÜK VE TELAFİSİ OLMAYAN SORUNLARLA KARŞILAŞABİLİR.... TESEKKÜRLER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000