12 Ekim 2016, Çarşamba 17:23:35

İniş takımları arızalanan Tailwind uçağı Antalya'ya döndü

Antalya'dan charter uçuşlar düzenleyen Türk havayolu şirketi Tailwind'in Düsseldorf seferini yapacak uçağı iniş takımlarındaki arıza nedeniyle Antalya Havalimanı'na geri döndü.
  • ağrıza ne bilen var mı? neden herkez yolcu gitti mi kaldımı? yok filo miloya kilitli. birileri birşey söylemiyorsa bilin ki pim takılıdır.. nokta... korumayın artık...
  • Zaten bütün filo yerde hemen yolcuyu transfer etmişlerdir.
  • gene bir pim kırizi mi?

Antalya'dan charter uçuşlar düzenleyen Türk havayolu şirketi Tailwind'in Düsseldorf seferini yapacak uçağı Antalya Havalimanı'na geri döndü.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Antalya Havalimanı'ndan kalkış yapan Tailwind Havayolları'na ait TC-TLG kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçağın iniş takımlarında arıza meydana geldi. 

İniş takımları kapanmayan uçak, Antalya dönme kararı aldı. Bir süre havada tur atıp yakıt harcadıktan sora Antalya Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi. 

Düsseldorf yolcularının başka bir uçakla gönderileceği öğrenildi.

©AirportHaber

İniş takımları arızalanan Tailwind uçağı Antalya'ya döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

teknik ~ 8 yıl önce
ağrıza ne bilen var mı? neden herkez yolcu gitti mi kaldımı? yok filo miloya kilitli. birileri birşey söylemiyorsa bilin ki pim takılıdır.. nokta... korumayın artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senin nickine ... ~ 8 yıl önce
yav arkadaş şu yorumları yolcusundan kaptanına kadar herkes okuyor. Bilgin olmadığı konularda yorum yapma !
teknık ~ 8 yıl önce
senin nickine. söyle o zaman ağrızayı da rahatlayalım. şu ağrızalanmış de.cont. unıt in üzerinden şunu okuduk de. diyemezsin . çünkü daha önceden iniş takımıyla ilgili bir ağrıza hiç yoktu. gelmedi.olmadı.kaptan okusa ne olur okumasa ne olur. onlardan mı tırsıyorsunuz. kaldıki eğer kaptandan tırsıyorsa taılwıng teknik; teknisyenlik yapmanız çok sakıncalı bay çok bilmişler. kimi koruyorsunuz.
senin nickine... ~ 8 yıl önce
şimdi birincisi şirketin adı tailwing değil tailwind arkadaşım. ikinci olarak konuyu yok kaptandan korkmayın yok operasyonu öpmeyin fln saptırmaya çalışma belliki havacılığa uzaksın. Üçüncü olarak tekrar ediyorum bilgin olmadığı konularda yorum YAPMA bilgi istiyosan bunu haberi yapan airport editörlerinden istiyceksin !
senin nickine ne ~ 7 yıl önce
kardeş sivil havacılık geldiğinde de airporthaberin editörüne yönlendir tamam mı? konuyu onlar biliyorlar çok merak ediyorsanız gerekli bilgileri oradan alırsınız diye söylersin. şimdi ben airporthabere gidiyorum konuyu öğrenmeye, sivil havacılıktan gelirlerse ki GELECEKLER arkamdan yetiştir..
Sorun yok ~ 8 yıl önce
Zaten bütün filo yerde hemen yolcuyu transfer etmişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airport ~ 8 yıl önce
filolarında 7 uçak var ve bugün 6 tanesi uçuş yapmış. şanslarına bir tanesi yerdeymiş de onunla göndermişler yolcuları. öyle bilip bilmeden bütün 'filo yerde' falan diye sallamayalım lütfen.
Guldum ~ 8 yıl önce
Yalan yok komikti, sesli guldum
airport ~ 8 yıl önce
internetten araştırırsan dün tailwind in 6 uçağınında uçtuğunu görürsün. ama sanırım senin derdin başka. var bir kuyruk acın gibi :)) ( ha! bu güne de bakmayı unutma. bugünde 6 uçak uçuyor.) sana inat uçmaya da devam edecekler :)))
Twi ~ 8 yıl önce
İşten çıkarmalar orda da başlamış . Ücretsiz izin, part time opsiyonlarını da değerlendirse keşke şirketler.
........ ~ 8 yıl önce
gene bir pim kırizi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öyle olursa ~ 8 yıl önce
O pimi almıyanı direkt alırlar..
......... ~ 8 yıl önce
göreceğiz alacakmısınız almıyacakmısınız.....
fatih ~ 8 yıl önce
tailwind uçaklarının operasyonunu Havas üstleniyor. Böyle bir pim krizi yaşanacagını sanmıyorum , tabiki insan faktörü olan bir iş olduğu için boyle bir kriz yaşanabilir ama havaşta özellikle Antalya Havaşta çok minimize bir durumdur. Zaten her pushback sonrası pimle birlikte pilotun solundan pim bende iyi uçuşlar selamı verildiği için iniş takmlarının açık kalmasının sebebinin teknik sebebler olduğunu düşünüyorum
Havas ~ 8 yıl önce
İyi niyetli yorumun için teşekkürler. Ama o senin söylediğin pim ile bahsi geçen başka. Senin aldığın pim steering içindir. İniş tk toplanması ile alakası yok.
.......... ~ 8 yıl önce
kardeş sen hangi pimden bahsediyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000