20 Ağustos 2014, Çarşamba 13:25:15

TUSAŞ'TAN BOMBARDIER'E DEV TESLİMAT

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ), Bombardier C Serisi uçakları için montajını tamamladığı "İlk CS100 Kanat Sabit Firar Kenarı (Fixed Trailing Edge-FTE)"nı dün tesislerinde düzenlediği tören ile Bombardier firmasına teslim etti.
  • Bütün mobbingciler bir karede toplanmış çok hoş... Çalışanına değer vermeyen bir şirketin başarıları ile övğünmek ne yazık ki mimkün değildir...
  • Dag fare dogurmus....
  • hocam ne trailing edge'miş beee :)

Yakıt tasarrufu, çevreci enerji tüketimi gibi özellikleriyle fark yaratan C Serisi uçaklardaki FTE'i tek kaynak olarak üreten TUSAŞ'ın tamamladığı ilk FTE Bombardier Belfast tarafından kanada entegre edilerek Montreal'deki nihai montaj hattına sevk edilecek.

TUSAŞ'ın Ankara, Kazan'daki modern tesislerinde gerçekleştirilen törene aralarında Bombardier Belfast Genel Müdürü Michael Ryan; Tedarik ve Üretim Başkanı Stephen Cowan ile TUSAŞ Genel Müdürü Muharrem Dörtkaşlı, Ortak Hizmetler Grup Başkanı Bekir Ata Yılmaz, Yapısal Grup Başkanı Naki Polat'ın da bulunduğu birçok üst düzey yetkilisi katıldı.

Program, C Serisi için üretilen FTE ile TUSAŞ'ın savunma ve havacılık alanlarında, uluslararası platformda kabul gören başarılarına bir yenisinin daha eklenmesinin yanı sıra, FTE montajının gerektirdiği üretim kabiliyetlerinin TUSAŞ kabiliyetlerine eklenmesi ve birçok Türk firmasından Yardımcı Sanayi olarak destek alınarak bir misyonun yerine getirilmesi açısından da önem taşıdığı vurgulandı.

TUSAŞ, seri üretim fazına geçildiğinde; Belfast'ta oluşturulan kanat montaj hatlarına ayda 10 adet FTE sevk edecek.

TUSAŞ'TAN BOMBARDIER'E DEV TESLİMAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Çalışan ~ 9 yıl önce
Bütün mobbingciler bir karede toplanmış çok hoş... Çalışanına değer vermeyen bir şirketin başarıları ile övğünmek ne yazık ki mimkün değildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boyyuk! ~ 10 yıl önce
Dag fare dogurmus....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mete ~ 10 yıl önce
hocam ne trailing edge'miş beee :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oldu. ~ 10 yıl önce
zoruna mı gitti. sen yumurta kırabiliyon mu bari
mete ~ 10 yıl önce
Yumurta kırmakla uğraşmıyorum, o tür angarya işleri senin gibilere yaptırıyorum :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000