06 Şubat 2010, Cumartesi 10:00:35

Enmares hız kesmiyor

Bugüne dek geliştirdiği ürünlerle, ithal ürünlere harcanan milyonlarca doların Türkiye’de kalmasına önayak olan Enmares, havacılık ve savunma sektörlerinde çözüm üretmeye devam ediyor...
  • BEN ENMARESİ TAKDİR EDİYOR VE GURUR DUYUYORUM.. HEM BU KADAR GENÇ YAŞTA CESURCA BAŞLATTIKLARI VE KISA SÜREDE YAKALADIKLARI BAŞARIDAN DOLAYI HEM DE BÖYLESİNE CESUR BİR TÜRK GİRİŞİMİNİN TARSUSLU SAHİPLERİ OLDUKLARI İÇİN BİR TÜRKİYELİ VE TARSUSLU OLaRAK GURUR DUYUYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
  • O fikstürün özelliklerini biliyor musun da konuşuyorsun? 9 tanesi katlanarak 1 tıra sığdırılabilir hale geldi. Eskisi katlanmıyordu. 3 tır gidip, üç tır geliyordu. Şimdi 3 tırla gidip tek tır dönüyor. Sistem bozulmadan ve sağlamlığından taviz vermeden katlanabilir hale geldi.
  • buna bile memleket dışarıya para akıtıyormuş e o kadar kolaymış sen icat etseydin daha evvel
  • GELISTIRDI DENILEN VE ADI TASIMA FIKSTURU OLAN SEY O UCAGIN PARCASINI SARMALAYAN KAFES MI.. BU MUDUR GELISTIRILEN.. NEYSEEE GURUR DUYDUK.. DARISI TASIDIGI MAMULU URETMEYE

Türk Savunma ve Havacılık Sanayii’nin genç ve dinamik firmalarından Enmares, Türk Havacılık Endüstrisi’nin lokomotifi TAI için geliştirdiği Taşıma Fikstürü ile Airbus’a ait parçaların taşıma maliyetlerinde ciddi  tasarruf sağladı.

Havacılık ve Savunma alanında yerli çözümler üreten Enmares Havacılık ve Mühendislik şirketi, TAI’nin Airbus A319, A320 ve A321 için ürettiği, gövdenin bir dilimine karşılık gelen “Section 18” parçasının Avrupa’daki Airbus merkezlerine sevkiyatında kullanılan taşıma fikstürlerinde modifikasyon gerçekleştirdi.

Yeni fikstürler ürünlerin nakliye maliyetlerinde yüzde 33 tasarruf sağlıyor.

TAI ile 28 Ocak’ta anlaşma imzalayan Enmares, geliştirdiği fikstürlerin üretimini de kendi tesisleri bünyesinde gerçekleştirecek.

parça

Enmares hız kesmiyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
BEN ENMARESİ TAKDİR EDİYOR VE GURUR DUYUYORUM.. HEM BU KADAR GENÇ YAŞTA CESURCA BAŞLATTIKLARI VE KISA SÜREDE YAKALADIKLARI BAŞARIDAN DOLAYI HEM DE BÖYLESİNE CESUR BİR TÜRK GİRİŞİMİNİN TARSUSLU SAHİPLERİ OLDUKLARI İÇİN BİR TÜRKİYELİ VE TARSUSLU OLaRAK GURUR DUYUYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O fikstürün özelliklerini biliyor musun da konuşuyorsun? 9 tanesi katlanarak 1 tıra sığdırılabilir hale geldi. Eskisi katlanmıyordu. 3 tır gidip, üç tır geliyordu. Şimdi 3 tırla gidip tek tır dönüyor. Sistem bozulmadan ve sağlamlığından taviz vermeden katlanabilir hale geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
buna bile memleket dışarıya para akıtıyormuş e o kadar kolaymış sen icat etseydin daha evvel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GELISTIRDI DENILEN VE ADI TASIMA FIKSTURU OLAN SEY O UCAGIN PARCASINI SARMALAYAN KAFES MI.. BU MUDUR GELISTIRILEN.. NEYSEEE GURUR DUYDUK.. DARISI TASIDIGI MAMULU URETMEYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000