03 Aralık 2016, Cumartesi 09:25:19

3 ayda 5'inci ATAK helikopteri teslim edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük güçlerinden biri olan yerli üretim ATAK taarruz helikopterinin 18'incisi teslim edildi.
  • Bu işi bilip bilmeyen de burada yazıyor. Herşeyin ilki vardır ve bu proje başarılıdır.Emeği geçen herkese teşekkürler.Doğu ve güneydoğuda gücümüze güç katıyor,pilo ve yer personelimize şükranlarımı sunuyorum.YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ.
  • FİAT markası ne kadar Türk ise T-129 ATAK o kadar Türk malıdır...
  • Üç ayda beş atak teslim edilmiş Buda haber yapılmış.. kardeşim öyle bir hale getirki saat te bi atak çıksın öyle haber yap aaaa.
  • Alemlerin Rabbi olan Cenabı ALLAH zülcelali vel ikram Reis imize R.T.E ye zeval vermesin inşallah , bu aziz vatanın bir karış toprağına uzanacak elleri teker teker kıracak , hiç endişe etmeyiniz ve müsterih olunuz...!
  • İsmail Demir beyin 2016 yılının başındaki açıklamalarda sanıyorum 27 helikopterin yıl içerisinde teslim edileceği bildirilmişti.
  • Ortalık basiretsiz insanlarla dolu. Saldırı helikopterinin ne olduğunu, TSK nın nerede kullanacağını, bölgenin irtifasını, ABD nin bize helikopterleri nasıl sattığını ya da satmadığını, örneğin düşen bir helikopterin hemen ikame edilip edilmediğini bir araştırın.Anca aynı cümleler, yok yerliymiş değilmiş, motor şurdan mış rotor burdanmış . Be arkadaş giden helikopterin geri gelmiyor sen hala satamayız şuydu buydu diyorsun.
  • Yurtdışında büyük ilgi gören ATAK'tan bugüne kadar yurtdışına kaç tane satılmış?
  • Helikopter haberine yorum yolluyorum, başka yerde çıkıyor.
  • Helikopterin kalbi yani motoru amerikan ama yinede gelişiyoruz üretimde..
  • Proje ilk çıktığında abuk sabuk yorum yapanlara kapak olsun

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük güçlerinden biri olan yerli üretim ATAK taarruz helikopterinin 18'incisi teslim edildi.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yurt dışında büyük ilgi gören ATAK helikopterinin 18'incisini TSK'ya teslim ettiklerini duyurdu.

TUSAŞ, Eylül ayından itibaren 3 aylık süre içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 5'inci helikopterini teslim etmiş oldu.

3 ayda 5'inci ATAK helikopteri teslim edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Kanatlar ~ 7 yıl önce
Bu işi bilip bilmeyen de burada yazıyor. Herşeyin ilki vardır ve bu proje başarılıdır.Emeği geçen herkese teşekkürler.Doğu ve güneydoğuda gücümüze güç katıyor,pilo ve yer personelimize şükranlarımı sunuyorum.YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neo-Roman ~ 7 yıl önce
FİAT markası ne kadar Türk ise T-129 ATAK o kadar Türk malıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetmez ~ 7 yıl önce
Üç ayda beş atak teslim edilmiş Buda haber yapılmış.. kardeşim öyle bir hale getirki saat te bi atak çıksın öyle haber yap aaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
Konfeksiyon atölyesinde tişört imal etmiyorlar, saldırı helikopteri yapıyorlar...
thy pilot ~ 7 yıl önce
Alemlerin Rabbi olan Cenabı ALLAH zülcelali vel ikram Reis imize R.T.E ye zeval vermesin inşallah , bu aziz vatanın bir karış toprağına uzanacak elleri teker teker kıracak , hiç endişe etmeyiniz ve müsterih olunuz...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyis ~ 7 yıl önce
Zeval vermeyecek ancak, sanıyorum cehenneminde bekleyecek herhal.
Misafir ~ 7 yıl önce
Bu egedeki adalar bir karışdan büyük sanırsam..
saga ~ 7 yıl önce
İsmail Demir beyin 2016 yılının başındaki açıklamalarda sanıyorum 27 helikopterin yıl içerisinde teslim edileceği bildirilmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Ortalık basiretsiz insanlarla dolu. Saldırı helikopterinin ne olduğunu, TSK nın nerede kullanacağını, bölgenin irtifasını, ABD nin bize helikopterleri nasıl sattığını ya da satmadığını, örneğin düşen bir helikopterin hemen ikame edilip edilmediğini bir araştırın.Anca aynı cümleler, yok yerliymiş değilmiş, motor şurdan mış rotor burdanmış . Be arkadaş giden helikopterin geri gelmiyor sen hala satamayız şuydu buydu diyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atak ~ 7 yıl önce
Yurtdışında büyük ilgi gören ATAK'tan bugüne kadar yurtdışına kaç tane satılmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Test. ~ 7 yıl önce
Helikopter haberine yorum yolluyorum, başka yerde çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atak ~ 7 yıl önce
Helikopterin kalbi yani motoru amerikan ama yinede gelişiyoruz üretimde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
28 ~ 7 yıl önce
Boeing amerikan uretimi ama motor ingiltere, bizim icin yazilim onemli.
A ~ 7 yıl önce
Proje ilk çıktığında abuk sabuk yorum yapanlara kapak olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000