12 Mayıs 2010, Çarşamba 17:13:42

YOLCU UÇAKTA ÖFKE SAÇTI

Türk Hava Yolları’nda bir yolcunun hostesi ısırmasının benzeri bu kez Sunexpress uçağında yaşandı. Sinirlenen bir yolcu erkek kabin görevlisinin kolunu ısırdı.
  • İşte buyrun Sunexpress'in burnundan kıl aldırmayan, burnu havada ve müşteriye hizmet vermeyi lütuftan sayan bir zihniyette olduğunun başka bir kanıt daha...Şiddetle şirketce Halkla İlişkiler ve adam gibi adam olma/efendilik dersi almaları tavsiye olunur.
  • Eğer bu tarz yolcular yaptıkları yanlarına kar kalmışcasına,yolcu kaybetmeme adına tekrar uçuşa kabuıl edilecekerse kabin ekipleride kendi başlarının çaresine kendi yöntemlerince kendileri baksın.Kimse canını sokakta bulmadı.Allah uçuş ekiplerine kolaylık versin.Dünyanın en zor işini yapıyorlar.
  • boş konuşuyosun tec.herhalhe bu işlerden bir habersin.Lufthansanın,condorun ekipleri hep alman.Hiç sen orda yolcu ısıran KÖPEK haberi okudunmu? Burada boşboş yorum yapıyorsun.
  • neden sonuc iliskisine gore olaylari yorumlamak en guzeli
  • bu kabin memuru arkadaş, sarhoş yolcuyla bir diğer yolcuyu ayırmaya çalışırken arada kalarak 'sısrıldı' kendi mevzuusu bile değildi! yorum yapmak farklı, iftira farklıdır. lütfen!
  • Yolcuyu savunanlara,kabin memurunu suclayanlara,Sunexpress'in kabinini burnunun havada oldugunu yazanlara YUH,YUH,YUH.Arkadaslar,baska bir insani isiran birisini (savunma amacli bile degil,saldirma amacli) nasil savunursunuz.Boyle bir davranisi savununca siz de ayni kategoriye girmiyor musunuz???
  • cezalar caydırıcı olmalı sadece inişten sonra ifade alınıp serbest bırakmakla bu gibi olayların önü alınamaz bakın Lufthansa ya böyle bir davranış veya wc de gizli sigara içme gibi eylem içinde olanların kimlik numaraları alınıyor varsa dönüş biletleride geçersiz kabul edilip ömrünün sonuna kadar asla Lufthansa ile bilet alıp uçamıyor neden bizlerde kendi hava yollarımızda böyle bir ceza işlemi uygulamıyoruz??
  • çok üzücü bir olay. gecmiş olsun. aradaki bayan olsaydı kimbilir neler yapardı o sarhoş. en büyük şans kabinde erkek görevli varmış. gecmiş olsun tüm sun express ailesine.
  • Bugun kaptan dovupte ceza almayan, steward isirirsa yarin hostese ne yapar bilemem artık! mesleğinize sahip çıkın arkadaşlar!!! Boyle yolcular neden hala ucurulabiliyor,nasil zihniyet bu kardesim???
  • gercekten inanilmaz.her ne sebeple olursun birisini isiran insanin akli dengesinden dunyanin heryerinde suphe duyulur.bunun hafife alinacak veya yolcu her zaman haklidir seklinde bir yaklasimla tolere edilcek yani yoktur.Kabin memuru arkadasa gecmis olsun.isleri cok zor gercekten.

Antalya merkezli havayolu şirketi Sunexpress'in 9240 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi TC-SUU kuyruk tescilli uçağıyla Samsun'dan Antalya'ya gelen bir yolcu, kabin görevlisine saldırdı.

Cem Kılıçkıran adlı yolcu, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kabin memurunun kolunu ısırdı.

Kanlar içinde kalan kabin görevlisinin yardımına ekip arkadaşları ve yolcular yetişti. Kabin görevlisi, öfkeli yolcunun elinden güçlükle kurtuldu.

Uçak Antalya Havalimanı’na indiğinde saldırgan yolcu Cem Kılıçkıran gözaltına alındı.

Taraflar ifadelerine başvurulmak üzere Antalya Havalimanı karakoluna götürüldü.

©AirportHaber Özel

YOLCU UÇAKTA ÖFKE SAÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 14 yıl önce
İşte buyrun Sunexpress'in burnundan kıl aldırmayan, burnu havada ve müşteriye hizmet vermeyi lütuftan sayan bir zihniyette olduğunun başka bir kanıt daha...Şiddetle şirketce Halkla İlişkiler ve adam gibi adam olma/efendilik dersi almaları tavsiye olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eğer bu tarz yolcular yaptıkları yanlarına kar kalmışcasına,yolcu kaybetmeme adına tekrar uçuşa kabuıl edilecekerse kabin ekipleride kendi başlarının çaresine kendi yöntemlerince kendileri baksın.Kimse canını sokakta bulmadı.Allah uçuş ekiplerine kolaylık versin.Dünyanın en zor işini yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
boş konuşuyosun tec.herhalhe bu işlerden bir habersin.Lufthansanın,condorun ekipleri hep alman.Hiç sen orda yolcu ısıran KÖPEK haberi okudunmu? Burada boşboş yorum yapıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden sonuc iliskisine gore olaylari yorumlamak en guzeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kabin memuru arkadaş, sarhoş yolcuyla bir diğer yolcuyu ayırmaya çalışırken arada kalarak 'sısrıldı' kendi mevzuusu bile değildi! yorum yapmak farklı, iftira farklıdır. lütfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolcuyu savunanlara,kabin memurunu suclayanlara,Sunexpress'in kabinini burnunun havada oldugunu yazanlara YUH,YUH,YUH.Arkadaslar,baska bir insani isiran birisini (savunma amacli bile degil,saldirma amacli) nasil savunursunuz.Boyle bir davranisi savununca siz de ayni kategoriye girmiyor musunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cezalar caydırıcı olmalı sadece inişten sonra ifade alınıp serbest bırakmakla bu gibi olayların önü alınamaz bakın Lufthansa ya böyle bir davranış veya wc de gizli sigara içme gibi eylem içinde olanların kimlik numaraları alınıyor varsa dönüş biletleride geçersiz kabul edilip ömrünün sonuna kadar asla Lufthansa ile bilet alıp uçamıyor neden bizlerde kendi hava yollarımızda böyle bir ceza işlemi uygulamıyoruz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok üzücü bir olay. gecmiş olsun. aradaki bayan olsaydı kimbilir neler yapardı o sarhoş. en büyük şans kabinde erkek görevli varmış. gecmiş olsun tüm sun express ailesine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugun kaptan dovupte ceza almayan, steward isirirsa yarin hostese ne yapar bilemem artık! mesleğinize sahip çıkın arkadaşlar!!! Boyle yolcular neden hala ucurulabiliyor,nasil zihniyet bu kardesim???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gercekten inanilmaz.her ne sebeple olursun birisini isiran insanin akli dengesinden dunyanin heryerinde suphe duyulur.bunun hafife alinacak veya yolcu her zaman haklidir seklinde bir yaklasimla tolere edilcek yani yoktur.Kabin memuru arkadasa gecmis olsun.isleri cok zor gercekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000