11 Mart 2008, Salı 17:11:47

Türkiye uçuşları başlıyor

İsveç seyahat acentesi Resecentrum, 13 Haziran’dan 22 Ağustos’a kadar Stockholm Arlanda Havaalanı’ndan Ankara’ya direkt uçuşların başlayacağını duyurdu

Bu yıl Ankara’ya ardı ardına 3. direkt uçuş olacak. Program, etnik yolcuların yaz sezonunda Anadolu’yu ziyaretlerinde memnuniyet kazanmalarını amaçlıyor. SAS ile yapılan anlaşma doğrultusunda uçuşlar Stockholm’den Ankara’ya Cuma günleri yapılacak.

Mart 2005’den bu yana, İsveç’in ilk seyahat acentelerinden birisi olan Resecentrum İstanbul’a direk uçuşlar için online kayıt imkanını sunuyor. İstanbul uçuşları haftada iki kez SAS tarafından düzenleniyor.

Ankara ve İstanbul’a ek olarak Resecentrum aynı zamanda 4 Mayıs 2008’den 26 Ekim 2008’e kadar SunExpress ile İzmir’e direkt gidiş - dönüş uçuş programını sunuyor.

Kayıtlar, www.ankara.se , www.istanbul.se ve www.izmir.se adreslerinden gerçekleştirilebilir.

Resecentrum, pazarlanan ürünlerin karmaşıklığını engellemek için, Nextres tarafından hazırlanan havayolu rezervasyon sistemini kullanıyor.

Nextres, havayolları ve seyahat endüstrisi için yeni nesil sistemleri geliştiriyor ve pazarlıyor. Nextres’ Onyx CRS platformu bugün, havayolları, sanal havayolları ve tur operatörleri tarafından kullanılmaktadır.

Daha fazla bilgi için www.resecentrum.se adresini ziyaret edebilir ya da Emin Dinler ile irtibata geçebilirsiniz. [email protected] , Tel.+46 8 50582240

Türkiye uçuşları başlıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000