15 Nisan 2010, Perşembe 16:52:09

Trabzonspor, SunExpress yetkilileriyle tartıştı!

Trabzonspor kafilesi, Antalya Havalimanı’nda Sunexpress yetkilileriyle tartıştı.
  • sizin zorunuz trabzonsporu çekememek olmasın
  • Olayı bilen arkadaş. Ben o terminalde daha önce çalıştım Hatta dış hatlar terminalinden sadece pasaportunu gönderen şirket sahiplerinin check-in için kontuarın önüne gitmediğine de defalarca şahit oldum. Kaldı ki onlar dış hat uçuşlarıydı. Şimdi merak ediyorum kontuar görevlisi bay veya bayan Trabzonspor değil de Galatasaray için de aynı uygulamayı yaparmıydı. Yapılmadığına defalarca şahit oldum.
  • Öncelikle SunExpress Trabzonspor un sponsoru değildir.Bu bir.Sponsoru olsa da olmasa da check-in e giren her vatandaş, eğer özel bir statüsü yoksa kimlik ibraz etmek zorundadır.Bu iki.Buradaki olay Trabzonspor un kendilerine ayrıcalık tanınmasını istemekten başka birşey değildir.Kısacası ukalalığın daniskasıdır.Olay güvenlikle ilgilidir.SunExpress ya da Trabzonspor ile ilgili değil.Galatasaray ı da AHL de paşa paşa check-in yapıp, güvenlik kontrolünden geçerken görebilirsinizBu ülkede Futbolculara ayrı bir statü tanındı da bizim mi haberimiz yok.Şenol Güneş taraftarların kendilerine saldırmasından korktuğunu falan söylemiş.O zaman polis koruması isteyecek.Kısacası olay tamamen Trabzonspor un şimarıklığıdır.
  • Hacılara serbest ama. Onlara kafile başkanı check in yaptırtıyor ? Çifte standart değil mi ?
  • Hac ve umre seferlerinde biniş kartlarını kafile başkanı toplu olarak alıyor. Demek ki bankodakiler isterlerse oluyormuş. Sanırım onlar Antalyaspor taraftarları..
  • her zamanki gibi "lazlik basa bela". neden baska takimlarda bu sorun yasanmiyor. TS'yi savunan arkadaslarin hem havacilik hem de dilbilgisi derslerine ihtiyaclari var ayrica :)
  • daha olayın ne olduğunu bilmeden herkes yorumlara başlamış atıp tutuyor, kim bilir tartışma neden çıktı? yok o haklı bu haksız siz kimsiniz ya?
  • unutlmasın ki sun ekspres aynı zamanda trabzonspor basketbol takımının sponsorudur. bunu bilelim önce. ama sormak isterim gs , fb veya bjk takımlarıda aynı muameleye tabii tutuluyor mu. yoksa bir yer görevlisi insiyatif kullanarak toplu olarak kolaylık sağlamıyormu. en az yüz örneğini sayarım size. sun ekspresi savunurken trabzonspor düşmanlığı yapanlara hatırlatırım..
  • bir trabzonsporlu ve havacı olarak son yoruma katılıyorum kim olursa olsun kimlik ibraz etmek zorundadır ts artistlik yapmaya çalışmış ama haksız :)
  • birincisi check in işlemleri sun express tarafından değil çelebi tarafından yapılıyor, muhtemelen de check in görevlisi arkadaş da yolcuları görmek isteyip de, kafilenin başında bulunan kişi karşı çıkınca sun express görevlileri devreye girmişler. Olaya gelince check in deskine gelen her yolcu kimliğini ibra etmekle yükümlü ve uçacak tüm yolcuların o deskte kendilerini göstermeleri zorunludur. Buda TS nin haksız olduğunu göstermektedir.

Trabzonspor’un anlaşmalı olduğu havayolu şirketi Sun Express’e kafilenin oturma planını vermesine rağmen, yetkililer tüm kafilenin bankoya gelmesi konusunda ısrar edince gergin dakikalar yaşandı.

Futbolcular, banko önüne geldikten sonra check-in işlemi için lisanslarını gösterdi. Yetkililer de lisanslarla değil nüfus cüzdanlarıyla işlem yapmaları gerektiğini belirtince tartışma alevlendi.

Trabzonspor kafilesi gergin bir havada tamamlanan işlemlerin ardından saat 11:40 sularında Antalya-Trabzon uçağı ile Trabzon'a gidebildi.

Trabzonspor, SunExpress yetkilileriyle tartıştı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 14 yıl önce
sizin zorunuz trabzonsporu çekememek olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Olayı bilen arkadaş. Ben o terminalde daha önce çalıştım Hatta dış hatlar terminalinden sadece pasaportunu gönderen şirket sahiplerinin check-in için kontuarın önüne gitmediğine de defalarca şahit oldum. Kaldı ki onlar dış hat uçuşlarıydı. Şimdi merak ediyorum kontuar görevlisi bay veya bayan Trabzonspor değil de Galatasaray için de aynı uygulamayı yaparmıydı. Yapılmadığına defalarca şahit oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle SunExpress Trabzonspor un sponsoru değildir.Bu bir.Sponsoru olsa da olmasa da check-in e giren her vatandaş, eğer özel bir statüsü yoksa kimlik ibraz etmek zorundadır.Bu iki.Buradaki olay Trabzonspor un kendilerine ayrıcalık tanınmasını istemekten başka birşey değildir.Kısacası ukalalığın daniskasıdır.Olay güvenlikle ilgilidir.SunExpress ya da Trabzonspor ile ilgili değil.Galatasaray ı da AHL de paşa paşa check-in yapıp, güvenlik kontrolünden geçerken görebilirsinizBu ülkede Futbolculara ayrı bir statü tanındı da bizim mi haberimiz yok.Şenol Güneş taraftarların kendilerine saldırmasından korktuğunu falan söylemiş.O zaman polis koruması isteyecek.Kısacası olay tamamen Trabzonspor un şimarıklığıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hacılara serbest ama. Onlara kafile başkanı check in yaptırtıyor ? Çifte standart değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hac ve umre seferlerinde biniş kartlarını kafile başkanı toplu olarak alıyor. Demek ki bankodakiler isterlerse oluyormuş. Sanırım onlar Antalyaspor taraftarları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her zamanki gibi "lazlik basa bela". neden baska takimlarda bu sorun yasanmiyor. TS'yi savunan arkadaslarin hem havacilik hem de dilbilgisi derslerine ihtiyaclari var ayrica :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha olayın ne olduğunu bilmeden herkes yorumlara başlamış atıp tutuyor, kim bilir tartışma neden çıktı? yok o haklı bu haksız siz kimsiniz ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
unutlmasın ki sun ekspres aynı zamanda trabzonspor basketbol takımının sponsorudur. bunu bilelim önce. ama sormak isterim gs , fb veya bjk takımlarıda aynı muameleye tabii tutuluyor mu. yoksa bir yer görevlisi insiyatif kullanarak toplu olarak kolaylık sağlamıyormu. en az yüz örneğini sayarım size. sun ekspresi savunurken trabzonspor düşmanlığı yapanlara hatırlatırım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir trabzonsporlu ve havacı olarak son yoruma katılıyorum kim olursa olsun kimlik ibraz etmek zorundadır ts artistlik yapmaya çalışmış ama haksız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birincisi check in işlemleri sun express tarafından değil çelebi tarafından yapılıyor, muhtemelen de check in görevlisi arkadaş da yolcuları görmek isteyip de, kafilenin başında bulunan kişi karşı çıkınca sun express görevlileri devreye girmişler. Olaya gelince check in deskine gelen her yolcu kimliğini ibra etmekle yükümlü ve uçacak tüm yolcuların o deskte kendilerini göstermeleri zorunludur. Buda TS nin haksız olduğunu göstermektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000