24 Mart 2008, Pazartesi 17:48:37

SunExpress'ten yeni uygulama

SunExpress Havayolları’nda 'herşey dahil' dönemi başlıyor. 30 Mart’tan itibaren başlayacak kampanya ile biletler 49 YTL’den başlayan fiyatlarla satışına sunulacak.

 SunExpress, havayolları uçak bilet fiyatlarında “her şey dahil” sistemine geçiyor. 30 Mart’tan itibaren, SunExpress’in iç hat biletlerinin fiyatları, tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil 49 YTL’den başlayacak. Uygulama ile yolcularda fiyatlarda kafa karışıklığının önüne geçilmesi planlanıyor.

SunExpress’in Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say uygulamayla ilgili olarak “Havayolu şirketleri arasında fiyat konusunda ciddi bir rekabet var. Gerçekte yolcular, anons edilen fiyatların üzerine vergi, servis ücreti ve yakıt harcı da ödüyor. Bu durumda, duyurusu yapılan fiyatla ödenen rakam arasında önemli bir fark oluşuyor. SunExpress olarak, yolcularımızı bu karışıklıktan kurtarmak istedik. Artık SunExpress’le uçmak isteyen yolcumuz, bilete ne kadar ödeyeceğini net olarak bilecek. Satın alma süreci tamamıyla şeffaflaşacak.” dedi.

SunExpress halen iç hatlarda İzmir’den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van’a, Antalya’dan da Adana, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Trabzon ve Van’a tarifeli seferler düzenliyor. Ayrıca Diyarbakır ve Bursa arasında da karşılıklı uçuşlar gerçekleştiriliyor.

Şirket 30 Mart itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen’den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Sivas, Trabzon ve Van’a; Bursa’dan Trabzon ve Erzurum’a; İzmir’den de Sivas’a uçacak.

SunExpress'ten yeni uygulama

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000