13 Şubat 2010, Cumartesi 16:11:37

SunExpress'ten şok eden karar!

SunExpress Havayolları ani bir şekilde Bursa'dan yaptığı Trabzon, Antalya ve Erzurum'a yaptığı uçuşları durdurma kararı aldı.
  • Öncelikle eski bir havayolu calısanı olmam ve bu tür low cost firmalarının ne tarz düşüncelere sahip oldugunu bilmem benim bu alınan kararda sasırmamama yardımcı oldu.Sunexpress ,Bursalılar nasıl olsa Sabiha gokcene Gelir biner, bizde bu arda kalan seferleri bol bol ucak icinde yiyip icen ve bize daha fazla para kazandıran avrupa ucuslarına kaydırırız diye dusundu eminim hemde adım gibi %77 lere varan doluluk az mı geldi? Zaten uctugunuz süre icinde de aynı sefer olmasına ragmen SAW ucusları bursadan ucuslara göre daha ucuzdu Cifte standart degilde nedir bu? Bursada cok buyuk bir tepki var.Bundan sonra Sunexpress ve THY bizim icin bitmiştir.Bu işten de Pegasus yararlı cıkacaktır.Bilginiz olsun son pismanlık fayda etmeyecek...
  • NE OLACAK GARDESIM;BENDE BUNDAN BOYLE PEGASUSLA UCACAGIM.AHA BU OLACAK DERIM.IYI NE ISE O OLSUN.....
  • Bütün bursalilardan da ayni tepkiyi bekliyorum.Isin daha mantiksiz yani doluluk oranin % 90 lardayken bursa ucuslarinin sonlandirilmasi akil kari is degil..eger sun express kararindan vazgecmesse birdaha asla sun expresse binmiyecegim bütün bursalilarda ayni tepkiyi göstericektir,sun express firmasi buna emin olabilir..
  • tamamen sorumsuzca ; işine gelmeyince pat diye uçuştan çekil.e kazanırken iyi de..bence çekilme kararından biraz önce sinyal verilmeli insanlara
  • paul'ün yalakaları;zamanında bir ağabeyinizde CD Langey'i pek güzel yalamış,adam gidince sap gibi ortada kalmış kısa süre sonra şirketten atılmıştı(kendine sorarsanız istifa etmişti).doğru ata oynamazsanız sizde aynı sonla karşılaşabilirsiniz.o şirket iki kocası olan bir kadın gibidir.bilesiniz.
  • Bak simdi yalakalik icin saldiri tayfalar/panterler meydana cikar. Yaranmak amaciyla. Paul'un gururunu ve onurunu korurlar simdi. En fazla uzuldugumde onlaradir.
  • eger bu yazilanlar dogruysa yandik.dusunun birde turkiye ABnin istedigi pazarin ucuslara acilma anlasmasini imzalasa getirirler kendi eleman ve ucaklarini hepimizi ismizden ederler.alman yada cek yada ispanyol ucagiyla turkiye ic hatlarinda ucariz.trafik kontrolorlerimizde yabanci olsun baride teslimatci zihniyetimiz tamamlansin bununla.avrupa hava sahasi olacak yaaaaaa
  • Sun Express'in Erzurum-Antalya seferlerinde zarar ettiği bir gerçek.Elinde fazla uçak bulunmayan XQ yaz aylarında Erzurum-Antalya yerine daha kısa mesafede daha fazla para bırakan seferler koyması normal.Fakat Erzurum- Bursa seferlerinin doluluk oranı XQ'yu tatmin edecek oranlardayken Bursa'yı durdurması biraz garip olmuş.Bence yaz tarifesinde Bursa seferleri yeniden koyulması gerekir diye düşünüyorum.Erzurum'un 2011 beklentilerine de gelince tabi ki Erzurum'u etkilemiştir.
  • Sevgili kardeşim eğer Paul o dediğini şu anda yapmıyosa hisselerin %50 %5o olmasındandır. Sunexpress %1 lik hisse çoğunluğu kazansa Paul amca nın bütün türk pilotları işten atması 1 hafta sürmez. Zira son zamanlarda türk alımı iyice azaldı. Eskiden 15 kişilik guruplardan 500 er€ tokatlayıp 1-2 kişi alırlardı şimdi hepsini "elendiniz" diyerek geri gönderiyolarmış. Maliye nin bu işe bir el atma vakti gelmiştir. Genç kardeşlerimizin paralarının çalınması engellenmelidir.
  • sadece bayram tatillerinde çalışan bir hat antalya hattı tüm bursaya geçmiş olsun büyük fırsat kaçmıştır yakında yenişehir havaalanında koyunlar otlamaya başlar halka söylenen yalanların en büyük örneğidir bursa havaalanı bir çok örneği de anadoluda var zaten

Sunexpress, 15 Şubat itibariyle Bursa-Erzurum, Bursa-Antalya, Bursa-Trabzon seferlerinin iptal edildiğini turizmcilere bildirdi.

Alınan karar, en çok 2011 yılında 25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları'na hazırlanan Erzurum cehpesinde üzültüyle karşılandı. Alınan bilgiye göre, Erzurum turizmine büyük katkı sağlayan seferlerin iptal olması şehrin ekonomisine zarar verecek. 15 Şubat tarihi sonrası da için Erzurum ve Bursa’dan vatandaşlara satılan biletlerin parası geri iade edilmeye başlandı. Olaydan birçok vatandaşın ise haberdar olmadığı bildirildi.

Öte yandan Sunexpress de seferlerin 15 Şubat itibariyle iptal edileceğini doğruladı. Firma yetkilileri, seferlerin iptal sebebinin daha sonra açıklanacağını duyurdu.

SunExpress'ten şok eden karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle eski bir havayolu calısanı olmam ve bu tür low cost firmalarının ne tarz düşüncelere sahip oldugunu bilmem benim bu alınan kararda sasırmamama yardımcı oldu.Sunexpress ,Bursalılar nasıl olsa Sabiha gokcene Gelir biner, bizde bu arda kalan seferleri bol bol ucak icinde yiyip icen ve bize daha fazla para kazandıran avrupa ucuslarına kaydırırız diye dusundu eminim hemde adım gibi %77 lere varan doluluk az mı geldi? Zaten uctugunuz süre icinde de aynı sefer olmasına ragmen SAW ucusları bursadan ucuslara göre daha ucuzdu Cifte standart degilde nedir bu? Bursada cok buyuk bir tepki var.Bundan sonra Sunexpress ve THY bizim icin bitmiştir.Bu işten de Pegasus yararlı cıkacaktır.Bilginiz olsun son pismanlık fayda etmeyecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NE OLACAK GARDESIM;BENDE BUNDAN BOYLE PEGASUSLA UCACAGIM.AHA BU OLACAK DERIM.IYI NE ISE O OLSUN.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bütün bursalilardan da ayni tepkiyi bekliyorum.Isin daha mantiksiz yani doluluk oranin % 90 lardayken bursa ucuslarinin sonlandirilmasi akil kari is degil..eger sun express kararindan vazgecmesse birdaha asla sun expresse binmiyecegim bütün bursalilarda ayni tepkiyi göstericektir,sun express firmasi buna emin olabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tamamen sorumsuzca ; işine gelmeyince pat diye uçuştan çekil.e kazanırken iyi de..bence çekilme kararından biraz önce sinyal verilmeli insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
paul'ün yalakaları;zamanında bir ağabeyinizde CD Langey'i pek güzel yalamış,adam gidince sap gibi ortada kalmış kısa süre sonra şirketten atılmıştı(kendine sorarsanız istifa etmişti).doğru ata oynamazsanız sizde aynı sonla karşılaşabilirsiniz.o şirket iki kocası olan bir kadın gibidir.bilesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bak simdi yalakalik icin saldiri tayfalar/panterler meydana cikar. Yaranmak amaciyla. Paul'un gururunu ve onurunu korurlar simdi. En fazla uzuldugumde onlaradir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eger bu yazilanlar dogruysa yandik.dusunun birde turkiye ABnin istedigi pazarin ucuslara acilma anlasmasini imzalasa getirirler kendi eleman ve ucaklarini hepimizi ismizden ederler.alman yada cek yada ispanyol ucagiyla turkiye ic hatlarinda ucariz.trafik kontrolorlerimizde yabanci olsun baride teslimatci zihniyetimiz tamamlansin bununla.avrupa hava sahasi olacak yaaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun Express'in Erzurum-Antalya seferlerinde zarar ettiği bir gerçek.Elinde fazla uçak bulunmayan XQ yaz aylarında Erzurum-Antalya yerine daha kısa mesafede daha fazla para bırakan seferler koyması normal.Fakat Erzurum- Bursa seferlerinin doluluk oranı XQ'yu tatmin edecek oranlardayken Bursa'yı durdurması biraz garip olmuş.Bence yaz tarifesinde Bursa seferleri yeniden koyulması gerekir diye düşünüyorum.Erzurum'un 2011 beklentilerine de gelince tabi ki Erzurum'u etkilemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili kardeşim eğer Paul o dediğini şu anda yapmıyosa hisselerin %50 %5o olmasındandır. Sunexpress %1 lik hisse çoğunluğu kazansa Paul amca nın bütün türk pilotları işten atması 1 hafta sürmez. Zira son zamanlarda türk alımı iyice azaldı. Eskiden 15 kişilik guruplardan 500 er€ tokatlayıp 1-2 kişi alırlardı şimdi hepsini "elendiniz" diyerek geri gönderiyolarmış. Maliye nin bu işe bir el atma vakti gelmiştir. Genç kardeşlerimizin paralarının çalınması engellenmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sadece bayram tatillerinde çalışan bir hat antalya hattı tüm bursaya geçmiş olsun büyük fırsat kaçmıştır yakında yenişehir havaalanında koyunlar otlamaya başlar halka söylenen yalanların en büyük örneğidir bursa havaalanı bir çok örneği de anadoluda var zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000