26 Haziran 2010, Cumartesi 08:10:11

Sunexpress'ten moda günleri

SunExpress, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya’dan gerçekleştirdiği direkt uçuşlarla, moda tutkunlarını 7–11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek “Berlin Moda Haftası”na davet ediyor.
  • almanyanın biz tc pasaportlulara karşı sıkı vize rejimi var..ben gitmek isterdim ama bu yüzden imkansız !
  • Bu sene moda renk hangisi ? Yeşil mi ? Hani çevreciyiz ya ?

SunExpress, modadaki son trendleri yakından takip etmek ve yazın keyfini Avrupa’nın en renkli şehirlerinden Berlin’de yaşamak isteyenlere, en ekonomik yoldan ulaşım imkanı sunuyor. SunExpress’in bilet fiyatları her şey dahil 49,99 Avro’dan başlıyor; biletler www.sunexpress.com adresinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve acentelerden satın alınabiliyor. Yolcular ayrıca, SunExpress’in internet sitesi üzerinden otel rezervasyonlarını da rahatlıkla yapabiliyor.

Moda dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan ve yılda iki kez düzenlenen Berlin Moda Haftası, Almanya’nın başkentini adeta uluslararası bir moda sahnesine çeviriyor. Dünyanın dört bir yanından gelen moda tutkunları, sektör profesyonelleri ve basın mensupları; defileler, ödül törenleri, fuarlar ve yan etkinliklerde bir araya geliyor. Moda haftası kapsamında en ilgi çeken etkinlik olan, belirli bir yaratıcılık ve birikime sahip markaları buluşturan Bread&Butter fuarı ise bu yıl Berlin’in merkezinde, mimari bir başyapıt niteliğindeki tarihi Tempelhof Havalimanı’nda düzenleniyor.

Türkiye’den yurtdışına geniş bir uçuş ağı sunan SunExpress’in Berlin uçuşları, İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir’den haftanın 7 günü; Antalya’dan ise pazartesi, salı, perşembe, cuma ve pazar günleri karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor.
 

Sunexpress'ten moda günleri

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
almanyanın biz tc pasaportlulara karşı sıkı vize rejimi var..ben gitmek isterdim ama bu yüzden imkansız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu sene moda renk hangisi ? Yeşil mi ? Hani çevreciyiz ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000