16 Nisan 2010, Cuma 18:22:30

SUNEXPRESS'TEN KÜL AÇIKLAMASI

SunExpress Havayolları, kül bulutlarının dünyadaki hava trafiğini olumsuz etkilemesi dolayısıyla bir açıklama yaptı. İşte SunExpress'ten gelen o açıklama...
  • uNUTMAYIN HAVACILIKTA HER ŞEY SİZLERİN GÜVENLİĞİ İÇİNDİR,Arızadan,hava muhalefetinden vs... kalkamayan bir uçak sizin can güenliğiniz içindir.Lütfen bu konularda şirketlere yardımcı olun.Hiçbir şirket uçuşunu rötar veya iptal etmek istemez.En ufak bir riskte bile her türlü maddi yükümlülüğü üstlenerek sizlerin hayatını güvenceye alır.Lütfen anlayış.
  • Havacılığı bilmeyen,sadece kendi uçuşunu ve varacağı veya varmaya çalışacağı ülkeyi düşünen,kendi güvenliğini düşünmeyen insanlara bu durumu izah etmek çok zor.Ama allah göstermesin bir kaza olduğunda da suçlanacak yer belli.Bizler her doğal olaydan sonra çözümü sadece devletten beklemekte olan bir toplumuz.Çıkarlarımıza ters düşen her olayda da mutlaka suçlayacak birini buluruz.
  • Lefkoşada yarın KTHY Yönetim Kurulu Toplanıyor. Flaş kararlar alınabilir.
  • tüm Antalya alan oprsyoncularına kolaylar gelsin.. )
  • tüh komsum yandi koln-izmir 17.04 ucacaklardi yazik tatilleri yancak ya
  • BU KDR CAHİL OLUNMAMALI..ANLAYAMIYORUM!!TÜM AVRUPA VS..BŞLGŞSŞZ OZMN!! BU UÇUŞLARIN OLMAMASI EN DOĞRUSU..BENCE ŞUAN BEKLEYEN HERKES YAŞADIĞINA ŞÜKRETMELİ..BU TAMAMİYLE DOĞAL AFET VE BEKLEMEKTEN BAŞKA HİÇBİR ÇARE YOK ! ÖLMEKTENSE BEKLEMEK HERKES İÇİN EN HAYIRLISIDIR!! HERKESE BYK GEÇMİŞ OLSUN . UMARIM DAHA DA BÜYÜMEZ!!
  • izmir havalimanı dışhatlarda personelim. insanlar sefil oluyor diye hayıflanmasın kimse bu iptaller zaten yolcuların güvenliği için gerçekleşiyor. bir uçak düşse mürettebatla beraber 200 kişi ölse sonra uçuşlar iptal edilse ne düşünürdünüz. uçağın uçağı havalimanlarından uçuş onayı yada iptal kararı beklendiği için yolcular bekletildi. aşağıda yaklaşık 30 uçak iptal edildiği belirtiliyor. 3 havalimanı olan londranın tek bir havalimanındaki 1250 uçuştan 850 tanesi iptal edildi. kül bulutunun avrupa ekonumisine maliyeti 1 milyar doların üzerinde. kül bulutuna havada yakalıp problem yaşayan uçuş olmadığı iiçin dua edin.
  • bu yuzden havalımanlarında ınsanlar korıdorlarda yatıyorlar uçuş ekıpleri beklıyorlar dımı mısafır efendı eger yapılması gereken yapılsaydı bu kadar ınsan telef olmaz havaliömanlarında kavga kıyamet kopmazdı
  • sevgili misafir, neyi kima kapak ediyorsun butun hava yollari 2 gundur bunun daha fazlasini msuterilerine sunuyorlar. bunlar zaten uluslararasi havacilik kurallaridir,olagunustu bir durumda uyulmasi gereken prosedurler vardir.yani belirtilenler ; senin ifadenle pek kapak olacak cinsten degil
  • gercekten tebrık edıyorum sun express yolcularını ve elemanlarını bosu bosuna havalimanında bekleten şirketlere de bu profesyonelce yapılan acıklama kapak olsun
İzlanda’da meydana gelen volkanik faaliyet nedeniyle Avrupa’daki hava trafiğinde sınırlamalar meydana gelmiştir. Kuzey ve Orta Avrupa’da pek çok hava sahası ve havalimanı kapatılmış ya da kapatılmaktadır. Diğer havayolları gibi SunExpress de durumdan etkilenmiştir. Yaşanan olağanüstü durum nedeniyle iptal edilen seferlerimiz aşağıda listelenmiştir:

16 Nisan 2010

XQ 102/3 Antalya - Amsterdam - Antalya

XQ130/1 Antalya - Munich - Antalya
XQ140/1 Antalya - Frankfurt - Antalya
XQ160/1 Antalya - Berlin (TXL) - Antalya
XQ170/1 Antalya - Hamburg - Antalya
XQ180/1 Antalya - Düsseldorf - Antalya
XQ 522/3 Antalya - Berlin (SXF) - Antalya
XQ 530/1 Antalya - Hannover - Antalya
XQ 542/3 Antalya - Dortmund - Antalya

XQ 856/7 Istanbul SAW - Munster - Istanbul SAW
XQ 860/1 Istanbul SAW - Düsseldorf - Istanbul SAW
XQ 870/1 Istanbul SAW - Frankfurt - Istanbul SAW

XQ 922/3 Izmir - Berlin (SXF) - Izmir
XQ 958/9 Izmir - Düsseldorf - Izmir
XQ 970/1 Izmir - Frankfurt - Izmir

16 Nisan 2010 - 17 Nisan 2010 (gece uçuşları)

XQ838/839 Istanbul SAW - Berlin (SXF) - Istanbul Saw
XQ874/875 Istanbul SAW - Hannover - Istanbul SAW
XQ856/857 Istanbul SAW - Munster - Istanbul SAW

XQ922/923 Izmir - Berlin (SXF) - Izmir
XQ974/975 Izmir - Hannover - Izmir
XQ982/983 Izmir - Cologne/Bonn- Izmir

17 Nisan 2010
XQ 6158/6159 Antalya - Stockholm - Antalya
XQ 102/103 Antalya - Amsterdam - Antalya
XQ 624/625 Antalya - Nuremberg - Antalya
XQ 630/631 Antalya - Hannover - Antalya
XQ 6342/6343 Antalya - Hamburg - Antalya

XQ 960/961 Izmir - Zurich- Izmir

XQ 872/873 Istanbul SAW- Stuttgart - Istanbul SAW

Uçuşları iptal edilen yolcularımızın havalimanlarına gitmemelerini, uçuşlarıyla ilgili bilgi almak için çağrı merkezlerimizi aramalarını önemle rica ederiz.

Avrupa’da çok sayıda sefer iptali olduğundan, yolcularımıza gün boyu ya da daha uzun sürebilecek rötarlara karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini hatırlatırız.

SunExpress durumu yakından takip ederek, gelişmelere göre hareket etmektedir. İptal edilen seferlerin yolcularının rezervasyonları, bir başka SunExpress uçuşuna ücretsiz olarak alınmakta ya da isteklerine bağlı olarak bilet ücreti iade edilmektedir. Biletlerini tur operatörlerinden alan yolcuların ise doğrudan tur operatörleriyle iletişime geçmesi gerekmektedir. Ücretsiz rezervasyon değişikliği, uçuş tarihleri 16-19 Nisan arasında olup, uçuşları iptal edilmemiş yolcularımız için de geçerlidir.

SunExpress Çağrı Merkezi - Türkiye: 444 0797

SunExpress Çağrı Merkezi - Almanya: 0180 5 95 95 90

SunExpress’in icra ettiği XQ kodlu uçuşların Condor yolcuları için

Condor Çağrı Merkezi: 0180 5 767 757

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

SunExpress 
SUNEXPRESS'TEN KÜL AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
uNUTMAYIN HAVACILIKTA HER ŞEY SİZLERİN GÜVENLİĞİ İÇİNDİR,Arızadan,hava muhalefetinden vs... kalkamayan bir uçak sizin can güenliğiniz içindir.Lütfen bu konularda şirketlere yardımcı olun.Hiçbir şirket uçuşunu rötar veya iptal etmek istemez.En ufak bir riskte bile her türlü maddi yükümlülüğü üstlenerek sizlerin hayatını güvenceye alır.Lütfen anlayış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılığı bilmeyen,sadece kendi uçuşunu ve varacağı veya varmaya çalışacağı ülkeyi düşünen,kendi güvenliğini düşünmeyen insanlara bu durumu izah etmek çok zor.Ama allah göstermesin bir kaza olduğunda da suçlanacak yer belli.Bizler her doğal olaydan sonra çözümü sadece devletten beklemekte olan bir toplumuz.Çıkarlarımıza ters düşen her olayda da mutlaka suçlayacak birini buluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lefkoşada yarın KTHY Yönetim Kurulu Toplanıyor. Flaş kararlar alınabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tüm Antalya alan oprsyoncularına kolaylar gelsin.. )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tüh komsum yandi koln-izmir 17.04 ucacaklardi yazik tatilleri yancak ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU KDR CAHİL OLUNMAMALI..ANLAYAMIYORUM!!TÜM AVRUPA VS..BŞLGŞSŞZ OZMN!! BU UÇUŞLARIN OLMAMASI EN DOĞRUSU..BENCE ŞUAN BEKLEYEN HERKES YAŞADIĞINA ŞÜKRETMELİ..BU TAMAMİYLE DOĞAL AFET VE BEKLEMEKTEN BAŞKA HİÇBİR ÇARE YOK ! ÖLMEKTENSE BEKLEMEK HERKES İÇİN EN HAYIRLISIDIR!! HERKESE BYK GEÇMİŞ OLSUN . UMARIM DAHA DA BÜYÜMEZ!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
izmir havalimanı dışhatlarda personelim. insanlar sefil oluyor diye hayıflanmasın kimse bu iptaller zaten yolcuların güvenliği için gerçekleşiyor. bir uçak düşse mürettebatla beraber 200 kişi ölse sonra uçuşlar iptal edilse ne düşünürdünüz. uçağın uçağı havalimanlarından uçuş onayı yada iptal kararı beklendiği için yolcular bekletildi. aşağıda yaklaşık 30 uçak iptal edildiği belirtiliyor. 3 havalimanı olan londranın tek bir havalimanındaki 1250 uçuştan 850 tanesi iptal edildi. kül bulutunun avrupa ekonumisine maliyeti 1 milyar doların üzerinde. kül bulutuna havada yakalıp problem yaşayan uçuş olmadığı iiçin dua edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu yuzden havalımanlarında ınsanlar korıdorlarda yatıyorlar uçuş ekıpleri beklıyorlar dımı mısafır efendı eger yapılması gereken yapılsaydı bu kadar ınsan telef olmaz havaliömanlarında kavga kıyamet kopmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili misafir, neyi kima kapak ediyorsun butun hava yollari 2 gundur bunun daha fazlasini msuterilerine sunuyorlar. bunlar zaten uluslararasi havacilik kurallaridir,olagunustu bir durumda uyulmasi gereken prosedurler vardir.yani belirtilenler ; senin ifadenle pek kapak olacak cinsten degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gercekten tebrık edıyorum sun express yolcularını ve elemanlarını bosu bosuna havalimanında bekleten şirketlere de bu profesyonelce yapılan acıklama kapak olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000