17 Ekim 2016, Pazartesi 16:00:21

SunExpress'ten kış saati uyarısı

SunExpress Havayolları, 30 Ekim tarihinde başlayack kış saati uygulaması ile ilgili yolcularına yönelik önemli bir duyuru yaptı.
  • Iyi ki varsin Sunexpress, eskiden oldugu gibi tum zorluklari basariyla asacagiz, cunku XQ'da personel secim ve istihdami liyakata gore yapilir..."Sunexpress az kazanir ama hep kazanir :)"
  • İNTELLIGENTLY ATTEMP
  • Allah görevlilerin yardımcısı olsun işleri zor
  • İZMİR VE ANTALYA İÇİN HEP 1 NUMARASIN SUNEXPRESS KİMSELER YOKKEN SEN VARDIN
  • Sayin HR yöneticileri zam var veya zam yok demek bu kadar zor birşey mi?Insanlar ayladir bir haber bekliyor.Walla ayip 2 satir bir mesaj yayinlamak bu kadar zorsa.

SunExpress Havayolları, 30 Ekim tarihinde başlayack kış saati uygulaması ile ilgili yolcularına yönelik önemli bir duyuru yaptı.

SunExpress'ten yapılan duyuruda 30 Ekim'den itibaren 25 Mart 2017 tarihine kadar iç ve dış hatlardaki tüm uçuşların saatlerinin 1 saat ileri alındığı belirtildi.

Yolcuların seyahatlerinden evvel resmi internet sitesi üzerinden uçuş saatlerini kontrol etmeleri istendi.

SunExpress'in açıklaması şöyle;

Bakanlar Kurulu kararı ile kış saati uygulamasının iptal edilerek yaz saati uygulamasının tüm yıl sürdürülmesi nedeniyle, uluslararası hava trafik düzenlemelerine uyum sağlamak amacıyla uçuş saatlerimizde zorunlu düzenleme yapılmıştır.

Buna göre, 30 Ekim 2016 İle 25 Mart 2017 tarihleri arasındaki yurt içi ve yurt dışı bütün uçuşlarımızda uçuş saatleri bir saat ileriye alınmıştır. Tüm yolcularımızdan seyahatlerinden önce web sitemiz www.sunexpress.com üzerinden uçuş saatlerini kontrol etmelerini rica ederiz.

SunExpress'ten kış saati uyarısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Moby ~ 8 yıl önce
Iyi ki varsin Sunexpress, eskiden oldugu gibi tum zorluklari basariyla asacagiz, cunku XQ'da personel secim ve istihdami liyakata gore yapilir..."Sunexpress az kazanir ama hep kazanir :)"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 8 yıl önce
İNTELLIGENTLY ATTEMP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük curcunaya az kaldı ~ 8 yıl önce
Allah görevlilerin yardımcısı olsun işleri zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SUNEXPRESS ~ 8 yıl önce
İZMİR VE ANTALYA İÇİN HEP 1 NUMARASIN SUNEXPRESS KİMSELER YOKKEN SEN VARDIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HR Yoneticilerine ~ 8 yıl önce
Sayin HR yöneticileri zam var veya zam yok demek bu kadar zor birşey mi?Insanlar ayladir bir haber bekliyor.Walla ayip 2 satir bir mesaj yayinlamak bu kadar zorsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HR ~ 8 yıl önce
Ulan zaten Euro maaş alıyosun. O da olmuş 3,40. Üstelik SunEx batıyor. Sen neyin derdindesin?
Densiz ~ 8 yıl önce
He canım heee batıyor..
Sunexpress yazilir ~ 8 yıl önce
Bir SunExpress personeli hicbir zaman SunEx yazmaz.Yer hizmetleri sirketleri bu sekilde yazar genelde.Delikanli ol.Kendini HR yöneticisi diye tanitma. Euro'nun 3.40 olmasi neden bu kadar zoruna gitti anlamış değilim kur düşükken taban dan maaş alirken sesleri cikmayanlarin euro yukselince sesleri çıkması birilerinin zoruna gittiği belli oluyor.Aldığımız maaş da bile gözünün var.Allah sizlerin şerrinden euro maaş alanlari korusun.
Staff ~ 8 yıl önce
Yazısına "Ulan" diye baslayan HıyaR. SunExpress in battığı filan yok. Maaşların Euro olarak hesaplanması da maaşların enflasyon karşısında pul olmasını engellemek içindir. O yüzden de her seferinde maaşlar euro üzerinden diye zamlar kuş kadar yapılır. Eğer SunExpress de mali konuda bir sıkıntı varsa bunun muhattabı çalışan değil yönetimdir....
SunEx ~ 8 yıl önce
Allah Allah bu kadar çabukmu batıyor?Ben biraz daha dayanır demiştim. Mobilya imal edin. Sonra da beceremediğiniz için garibanları base değişikliği bahanesiyle işinden edin. Yönetim zaafiyeti budur. THY'deki sorun neyse,iştiraki Sunexpress'tede aynıdır. Sahi ortaklık sözleşme revizesine ne oldu? bu iş dolap imal etmeye benzemiyor değilmi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000