15 Eylül 2011, Perşembe 07:55:27

SUNEXPRESS'TEN DÖRT DÖRTLÜK KAMPANYA

SunExpress’ten 44€’dan Başlayan Fiyatlarla Avrupa Uçuşları
  • oger seneye 4 noktadan sivas uçacak kış tarifesindede sivas düşünülüyor uçuşu zunexpress yapacak
SunExpress, sonbahar ve kış aylarında Avrupa’yı ziyaret etmek isteyen yolcularına çok avantajlı bir kampanya sunuyor. 15-18 Eylül arasında geçerli olacak Güneşli Günler kampanyasında, SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen’den yapacağı Avrupa seferleri 44 €’dan, İzmir’den yapacağı seferler 55 €’dan, Antalya’dan yapacağı seferler ise 66 €’dan başlayan fiyatlarla satışa açık olacak. Yolcular satın aldıkları kampanyalı biletlerle 31 Ekim 2011 ile 24 Mart 2012 tarihleri arasında seyahat edebilecek.

SunExpress, 31 Ekim’de başlayacak kış tarifesi boyunca İzmir’den Amsterdam, Basel, Berlin-Tegel, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Köln/Bonn, Münih, Münster, Stuttgart, Viyana ve Zürih’e; Antalya’dan Basel, Berlin-Schönefeld, Berlin-Tegel, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Erfurt, Frankfurt, Friedrichschafen, Graz, Hamburg, Hanover, Karlsruhe, Köln/Bonn, Leipzig, Linz, Münih, Münster, Nürnberg, Paderborn, Rostock, Saarbrücken, Salzburg, Stuttgart, Viyana ve Zürih’e; İstanbul Sabiha Gökçen’den ise Berlin-Tegel, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Köln/Bonn, Münih, Nürnberg, Stuttgart, Viyana ve Zürih’e uçacak.

Ayrıca Sunexpress, Adana, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Trabzon ile Berlin (Schönefeld-SXF), Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Köln/Bonn, Münih ve Stuttgart arasındaki uçuşlarına kış mevsiminde de devam edecek. Tüm uçuşları dahil edildiğinde SunExpress, kış tarifesi kapsamında Türkiye ile Avrupa arasında haftada 510 sefer gerçekleştirecek.

SunExpress’te yolcular biletlerini internet sitesi www.sunexpress.com, çağrı merkezi 444 0 797 ve yetkili acentelerden alabiliyor. Ayrıca Yolcu Avantaj Programı SunPoints ile satın aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanarak, biriktirdikleri puanlarla ödül uçak bileti edinebiliyorlar.
SUNEXPRESS'TEN DÖRT DÖRTLÜK KAMPANYA

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
oger seneye 4 noktadan sivas uçacak kış tarifesindede sivas düşünülüyor uçuşu zunexpress yapacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000