02 Eylül 2011, Cuma 07:50:28

SUNEXPRESS'TEN ALMANYA ATAĞI

Sunexpress'in 2010 yılının Kasım ayında başlattığı ve Anadolu kentleriyle Almanya'yı direkt bağlayan uçuşların sayısı, 2011/12 kış tarifesinde 2 kat artacak...
  • sun ex de ikram olarak sandviç, ufak su veya portakal suyu, kek ve çikolata ücretsiz olarak her yolcuya ikram edilir, yok ben yemek istiyorum diyorsan biletini alırken 15 euro fazla verirsin almanya da 30 euro ya restoranda yiyemediğin yemeği sıcak olarak verir sana. ondan sonrakiler ücrete tabidir. bunlar dış hatlar için gecerlidir
  • eger bir insan 59,90 ucuyorsa hic servis beklemesin iki yüz küsür euro ver servisini gör ucak bileti almadan seyahat acentasina önceden bildirilir servis isteniyorsa ondan sonra yemedim icmedim deniliyor.
  • Bir kere yemeksiz olmaz..uçucaksın 59,90 €'ya ondan sonra bir yudum su için 2-3€ verceksin yada basit bir sandviç için para sayacaksın.. Fiyatları 10-15 Euro daha fazla olsun yemekli olsun.Yemeksiz uçuş olmasın.2 saati aşan seferlerde yemek zorunlu olsun.Birkaç kuruş için uçuş keyfi ucuza gitmesin.Uçalım,Yiyelim,İçelim ki Zevki çıksın.
  • Öger Tur'da servis ücretsiz diye yola çikti Sunexpress ile ancak maalesef artik yiyecek + icecek ücretli oldu aynen Pegasus gibi
  • 29 ağustos hamburg-saw seferini ilk defa denedim.uçaklar çok yeni ve bakımlı.üstelik rötarda yok.fiyatlar çok makul.bence çok başarılı olacaklardır anadolu hatlarında.
  • Anadolu ya seferleri SUNEXPRESS mi yoksa GERMANY SUNEXPRESS mi yapacak.
  • umarim bu sunexprss için iyi olur ve 2 yildir devam eden zararlar sona erer. keza 2011 ilk 6 ayda yine zarardaydi sunexpress. umarim bir an once toparlanip eski gunlerine geri doner..
  • abileri thy ve LH zaten buyuk ucaklarla sefer yapiyor. ayni zamanda sunexpress in kurulus amaci bu sekilde bir buyume degil. ellerindeki 757 leri zar zor filodan gonderdiler.
  • bu tür büyük özel havayalorı sadece kısa mesafe seferleri yerine büyük uçaklarıyla uzun mesafe yapması lazım
  • SUN EXPRESS GOOGLE DEN BİR ARAMA MOTORUNA SORSUN İLK ANADOLUDAN UCAN KİM DİYE! BECNE SUN EXPRESS DEGİLDİR
Sunexpress'in 2010 yılının Kasım ayında başlattığı ve Anadolu kentleriyle Almanya'yı direkt bağlayan uçuşların sayısı, 2011/12 kış tarifesinde 2 kat artacak. Sunexpress, 1 Kasım 2011'de başlayacak kış tarifesiyle birlikte, Anadolu-Almanya uçuşlarına Berlin'i yeni destinasyon olarak ekleyip, diğer hatlarında frekans artıracak ve bir önceki kış tarifesinde 28 olan haftalık uçuş sayısını yüzde 103, 6'lık bir artışla 57'ye yükseltmiş olacak. 
 
Türkiye'de ilk defa Sunexpress tarafından yapılan bu uçuşlar, 2011/12 kış tarifesinde Adana, Ankara, Antalya, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Trabzon ile Berlin (Schönefeld-SXF), Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Köln/Bonn, Münih ve Stuttgart arasında gerçekleştirilecek. 
 
Sunexpress'in Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, "Anadolu kentlerinden Almanya'ya düzenlediğimiz uçuşların henüz 2. yılında 2 kat artabilecek kadar yüksek bir potansiyeli yaratması hem şehirlerimizin ekonomik gelişmişliğini hem de Alman seyahat pazarının Anadolu'yu keşfediyor olduğunu ispat ediyor. " dedi. 
 
Sunexpress, 2011/12 kış tarifesinde, Anadolu ve Alman kentleri arasındaki en yoğun operasyonu haftada 14 uçuşla başkent Ankara'dan gerçekleştirecek. Sunexpress, kış tarifesi boyunca Adana'yı 7, Ankara ve Kayseri'yi ise 6 Alman şehrine direkt bağlayacak, ayrıca pek çok Anadolu kenti ile daha önceden uçmadığı Berlin arasında da hava köprüsü kuracak. Böylelikle Türkiye ve Almanya'nın başkentleri arasında da ilk defa direkt uçuşlar olacak. 
 
Sunexpress'in Anadolu ile Alman kentleri arasındaki uçuşları, kardeş kuruluşu 'Sunexpress Almanya' tarafından Öger Türk Tur işbirliğinde icra ediliyor. Sunexpress'te bilet fiyatları her şey dahil olmak üzere 59. 99 Euro'dan başlıyor.
SUNEXPRESS'TEN ALMANYA ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
sun ex de ikram olarak sandviç, ufak su veya portakal suyu, kek ve çikolata ücretsiz olarak her yolcuya ikram edilir, yok ben yemek istiyorum diyorsan biletini alırken 15 euro fazla verirsin almanya da 30 euro ya restoranda yiyemediğin yemeği sıcak olarak verir sana. ondan sonrakiler ücrete tabidir. bunlar dış hatlar için gecerlidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eger bir insan 59,90 ucuyorsa hic servis beklemesin iki yüz küsür euro ver servisini gör ucak bileti almadan seyahat acentasina önceden bildirilir servis isteniyorsa ondan sonra yemedim icmedim deniliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kere yemeksiz olmaz..uçucaksın 59,90 €'ya ondan sonra bir yudum su için 2-3€ verceksin yada basit bir sandviç için para sayacaksın.. Fiyatları 10-15 Euro daha fazla olsun yemekli olsun.Yemeksiz uçuş olmasın.2 saati aşan seferlerde yemek zorunlu olsun.Birkaç kuruş için uçuş keyfi ucuza gitmesin.Uçalım,Yiyelim,İçelim ki Zevki çıksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öger Tur'da servis ücretsiz diye yola çikti Sunexpress ile ancak maalesef artik yiyecek + icecek ücretli oldu aynen Pegasus gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
29 ağustos hamburg-saw seferini ilk defa denedim.uçaklar çok yeni ve bakımlı.üstelik rötarda yok.fiyatlar çok makul.bence çok başarılı olacaklardır anadolu hatlarında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolu ya seferleri SUNEXPRESS mi yoksa GERMANY SUNEXPRESS mi yapacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
umarim bu sunexprss için iyi olur ve 2 yildir devam eden zararlar sona erer. keza 2011 ilk 6 ayda yine zarardaydi sunexpress. umarim bir an once toparlanip eski gunlerine geri doner..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abileri thy ve LH zaten buyuk ucaklarla sefer yapiyor. ayni zamanda sunexpress in kurulus amaci bu sekilde bir buyume degil. ellerindeki 757 leri zar zor filodan gonderdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu tür büyük özel havayalorı sadece kısa mesafe seferleri yerine büyük uçaklarıyla uzun mesafe yapması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SUN EXPRESS GOOGLE DEN BİR ARAMA MOTORUNA SORSUN İLK ANADOLUDAN UCAN KİM DİYE! BECNE SUN EXPRESS DEGİLDİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000