02 Nisan 2020, Perşembe 16:23:53

Sunexpress'te kış tarifesi satışa açıldı

SunExpres Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, şirketi açısından son durumu özetleyen bir açıklama yaptı.
  • 100,000 bilet alsam mesala ucus olmazsa 1 tane iade mümkün mü?:)
  • bilet yerine mobilya alsak?:)
  • Paralarımızı gasp ettiniz. Iadeler yapılmıyor !!!
  • Uçuş yasağı ve corono nedenli iptaller için bile kesintisiz bilet iadesi yapmayan şirket. Yolcu bulursa.. hiç beklemezdim, çok yazık
  • Meali batiyoruz ne toplarsak kardir.
  • Kimse bilet falan almasın bilet alanlar da lütfen iadesini istesin paranız gitti mi gider
  • kimse yemez ..
  • Sunexpress kış aylarındaki bilet satış uygulamasını, daha önce satmış olduğu Nisan Mayıs ya da yaz aylardaki biletlerin parasını geri vermektense, ileri bir tarihe ötelemek için yapıyor. Bütün şirketlerin nakit parayı elinde tutma ihtiyacı var, aksi takdirde devamlılığını sağlayamaz
  • Ney ney kış mı vallah Turist yok
  • Tarifeyi kadrolu imamlarınız mı yaptı

SunExpres Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, şirketi açısından son durumu özetleyen bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada;

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak girişimi SunExpress, 30 yıl önce Almanya ve Türkiye arasında köprü olmak ve yolcularımızı güvenilir bir şekilde tatil destinasyonlarına ve ailelerine ulaştırmak için kuruldu.

Ancak bazen istisnai durumlar, istisnai çözümler gerektiriyor. Bu doğrultuda, “Avrupa’yı eve uçuruyoruz“ sloganı ile son birkaç hafta içinde eşi benzeri olmayan bir çaba ile özel uçuşlar gerçekleştirdik. Bu zor dönemde 30.000'den fazla yolcumuzu evlerine ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Tur operatörlerimiz ve Almanya Dışişleri Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz yakın çalışmalar doğrultusunda, Türkiye’den, Mısır’dan ve son olarak birkaç gün önce Senegal’den yolcularımızı güvenli ve rahat bir şekilde evlerine ulaştırdık. 

Şu anda yaşadığımız olağanüstü durum ve seyahat kısıtlamaları nedeniyle tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarımızı geçici olarak askıya almak durumunda kaldık.

Koronavirüs’e karşı dünya genelinde verilen mücadeleye bağlı olarak ülkelerin getirdiği seyahat kısıtlamaları kaldırıldığında, uçuş operasyonlarımıza tekrar başlamak için gerekli hazırlıklar üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi önceliğimiz, sizleri güvenli, aktarmasız ve rahat bir şekilde tatilinize ve sevdiklerinize ulaştırmak.

Bu zorlu zamanlarda size her zamankinden daha fazla esneklik sunmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle, Türkiye’ye ve Türkiye’den olan uçuşlarımız için kış tarifemizin büyük bir kısmını satışa sunduk. Böylelikle kış tatil dönemi de dâhil olmak üzere yeniden rezervasyon yapabilmeniz için 27 Mart 2021’e kadar seçenek sunuyoruz. 

Müşteri Hizmetleri’miz sizlerden çok sayıda soru ve talep alıyor. Her birini cevaplamaktan mutluluk duyuyoruz. Müşteri Hizmetleri‘mizde çalışan kişi sayısını büyük ölçüde artırarak bekleme süresini 5 dakikadan daha az bir süreye indirdiğimizi sizlerle paylaşmak isteriz. Ancak artan yoğunluk durumuna göre bekleme süreniz uzayabilir. Bunun için şimdiden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.  

SunExpress üzerinden satın alınan biletler, yaklaşan veya planladığınız seyahatler ile ilgili detaylı bilgi almak için sunexpress.com’da yer alan ve önemli bilgilendirmeleri kapsayan SSS bölümünü inceleyebilirsiniz.

Verdiğimiz bu zorunlu arayı hayatınızda önemli olan şeylere odaklanarak değerlendirmenizi dileriz. Sizi sevdiğiniz yerlerde sevdiklerinize tekrar kavuşturacağımız günleri heyecanla bekliyoruz.

En içten dileklerimle, görüşmek üzere, 

Ahmet Çalışkan
Genel Müdür Yardımcısı 

Sunexpress'te kış tarifesi satışa açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

:) ~ 4 yıl önce
100,000 bilet alsam mesala ucus olmazsa 1 tane iade mümkün mü?:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mobilya ~ 4 yıl önce
bilet yerine mobilya alsak?:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 4 yıl önce
Paralarımızı gasp ettiniz. Iadeler yapılmıyor !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet iadesi ~ 4 yıl önce
Uçuş yasağı ve corono nedenli iptaller için bile kesintisiz bilet iadesi yapmayan şirket. Yolcu bulursa.. hiç beklemezdim, çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 4 yıl önce
Meali batiyoruz ne toplarsak kardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Upgrade ~ 4 yıl önce
Bizim upgrade vardi haci o ne oldu
Herkes bilsin ~ 4 yıl önce
Kimse bilet falan almasın bilet alanlar da lütfen iadesini istesin paranız gitti mi gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tek tabanca ~ 4 yıl önce
kimse yemez ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet ~ 4 yıl önce
Sunexpress kış aylarındaki bilet satış uygulamasını, daha önce satmış olduğu Nisan Mayıs ya da yaz aylardaki biletlerin parasını geri vermektense, ileri bir tarihe ötelemek için yapıyor. Bütün şirketlerin nakit parayı elinde tutma ihtiyacı var, aksi takdirde devamlılığını sağlayamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İptal ~ 4 yıl önce
Önce iptal edilen uçuşların bedelini iade etsin ahlaksızlar.
Sun ~ 4 yıl önce
Ney ney kış mı vallah Turist yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmam ~ 4 yıl önce
Tarifeyi kadrolu imamlarınız mı yaptı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarife ~ 4 yıl önce
SXS’te hangi birimde kadrolu imam gordun de boyle yorum yazabiliyorsun?
Tarifeye ~ 4 yıl önce
Ey cahil bu resim de ki adam ne mezunu? Hangi kadro diyor birde
tarifeye’ye ~ 4 yıl önce
Tarifeyi GMY’nin hazırladığını düşünüyorsan, sanıyorum ki cahil sensin, üzgünüm.
Tecrübe ~ 4 yıl önce
Hatta mobilyacılık tecrübesi bile var
İmam ~ 4 yıl önce
Şirket İHL mezunu ile dolu adam doğru söylemiş. Kadrolu imam işte
KİH ~ 4 yıl önce
Niye bozuluyorsun ki?KİH mezunu olmasaydı bu konumda olurmuydu?Sunexpress’e gelmeden önce havacılıktan sadece seyahat nedeniyle uçağa bindiği kadar haberdar olan,Maskoda mobilyacılık yapan bir arkadaştır kendisi.Küçümsemek için söylemiyorum fakat herkes anladığı işi yapsın.
Serdar Alyamaç ~ 4 yıl önce
Yav kardeşim yılların gazetecisiyim diye geçinirsin.Zamanlaman harika yani.Bu zamanda bu tür haberler çıkarsan bu tepkileri alman normal.Şirketin sözüm ona basın müşavirisin ama kriz yönetiminden beyhabersin. Birde artık sağor sultan duydu Sunexpress’in Lufthansa Türk Hava Yolları ortak kuruluşu olduğunu.Bırak artık bu klişeleşmiş ifadeleri.Biraz yaratıcı ol.Yeni birşeyler üret.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000