06 Mayıs 2011, Cuma 10:51:35

SunExpress'in yeni uçuş rotası neresi olacak?

SunExpress, Erzincan seferlerini başlatarak İzmir çıkışlı rotalarının sayısını 30’a çıkarıyor.
  • Urfa seferleri nerden çıktı benim bundan neden haberim yok:))ızmırden eskişehir diyen arkadas uçağın kalkmasıyla inmesi bir olucak maliyet çok yüksek böyle bir sefer kesinlikle olmaz.DHMI SXS yurt içi uçuşlarını oanylarsa ADB-SAW ve AYT üzerinden ESB ye uçabilir.Ama orda TK etkin onlar ordan uçtuğu müddetçe SXS uçuşlarınada izin vermeyecek neyazıkki.Ama SXS ESB üzerinden yurtdışına uçuş yapmakta.
  • Toplam nüfusu 1,6 milyon olan şanlıurfa ya neden hala sefer düzenlenmiyor ?
  • ızmırden eskısehırede sun expresden sefer beklıyoruz potansıyeslı yuksek umarım bu ıstegımızı sunexpres degerlendırır ılk olarak o ucar 5 saat otobus cekılmıyor.lutfen havacılık merkezı eskısehıre sefer ıstıyoruz
  • borajet den sonra uzunca bir süre hiç bir özel havayolunun urfaya cesaret edeceğini sanmıyorum maalesef
  • 8:25 te erzincana gelen uçak sabiha gökçen seferi yaptıktan sonra 13:15 te izmire gidecek o saat farkı ondan.Ayrıca sefer sayısı temmuzda 2 ye çıkıyor.pazartesi ve perşembe olarak.haberde bu eksik yazılmış.
  • URFA SEFERİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI
  • Sunexpress akili Nerde yolcu olduguna bakar sadece nufusa bakmaz. Bak biletler simdiden aliniyor eminim izmir-erzincan seferleri cok dolucaktir. Bende hemen alicam augustos ayina. Babennem de otobusnen yoluyacaktim haberi duydum aradim soyledim. Hemen biletini almaya gitti.
  • 8.25 'de Erzincan'a gelen Uçak 13.15'de İzmir'e havalanacak. yaklaşık 5 saat uçak erzincan'da mı kalacak acaba. bir yere mi gidip gelecek acaba. enterasan bir durum olmuş..
  • temmuz ayında haftada 2 sefer ızmır urfa ucak seferı baslıyor sunexpresten bılgılerınıze
  • Sayin Yildirim Erzincan kokenli ve simdi Izmirden aday oldu secimlerde....Alakasi varmi?

SunExpress, 23 Mayıs 2011’de İzmir ile Erzincan arasındaki direkt seferlerini başlatacak. Haftada 1 kere, pazartesi günleri düzenlenecek Erzincan seferlerinin eklenmesiyle birlikte SunExpress’in İzmir merkezli uçtuğu iç ve dış hat destinasyonlarının sayısı 30’a çıkacak.

SunExpress’in yeni seferi pazartesi sabahları İzmir’den 06:35’te kalkacak ve Erzincan’a 08:25’te ulaşacak. SunExpress, Erzincan’dan İzmir’e ise saat 13:15’te hareket edecek ve 15:15’te varacak.

SunExpress, halen İzmir’den iç hatlarda Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van’a dış hatlarda ise Amsterdam, Basel, Berlin – Schönefeld, Berlin – Tegel, Bremen, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln/Bonn, Münster/Osnabrück, Münih, Nürnberg, Oslo, Stockholm,  Stuttgart, Viyana ve Zürih’e uçuyor.

SunExpress’in iç hat bilet fiyatları, her şey dahil 59,99 TL’den başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor. SunExpress’in Yolcu Avantaj Programı SunPoints’te, yolcular seyahatlerinde aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanıyor, biriktirdikleri puanlarla da ödül uçak bileti alabiliyor.

SunExpress'in yeni uçuş rotası neresi olacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
Urfa seferleri nerden çıktı benim bundan neden haberim yok:))ızmırden eskişehir diyen arkadas uçağın kalkmasıyla inmesi bir olucak maliyet çok yüksek böyle bir sefer kesinlikle olmaz.DHMI SXS yurt içi uçuşlarını oanylarsa ADB-SAW ve AYT üzerinden ESB ye uçabilir.Ama orda TK etkin onlar ordan uçtuğu müddetçe SXS uçuşlarınada izin vermeyecek neyazıkki.Ama SXS ESB üzerinden yurtdışına uçuş yapmakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Toplam nüfusu 1,6 milyon olan şanlıurfa ya neden hala sefer düzenlenmiyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ızmırden eskısehırede sun expresden sefer beklıyoruz potansıyeslı yuksek umarım bu ıstegımızı sunexpres degerlendırır ılk olarak o ucar 5 saat otobus cekılmıyor.lutfen havacılık merkezı eskısehıre sefer ıstıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
borajet den sonra uzunca bir süre hiç bir özel havayolunun urfaya cesaret edeceğini sanmıyorum maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
8:25 te erzincana gelen uçak sabiha gökçen seferi yaptıktan sonra 13:15 te izmire gidecek o saat farkı ondan.Ayrıca sefer sayısı temmuzda 2 ye çıkıyor.pazartesi ve perşembe olarak.haberde bu eksik yazılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
URFA SEFERİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sunexpress akili Nerde yolcu olduguna bakar sadece nufusa bakmaz. Bak biletler simdiden aliniyor eminim izmir-erzincan seferleri cok dolucaktir. Bende hemen alicam augustos ayina. Babennem de otobusnen yoluyacaktim haberi duydum aradim soyledim. Hemen biletini almaya gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
8.25 'de Erzincan'a gelen Uçak 13.15'de İzmir'e havalanacak. yaklaşık 5 saat uçak erzincan'da mı kalacak acaba. bir yere mi gidip gelecek acaba. enterasan bir durum olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
temmuz ayında haftada 2 sefer ızmır urfa ucak seferı baslıyor sunexpresten bılgılerınıze

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin Yildirim Erzincan kokenli ve simdi Izmirden aday oldu secimlerde....Alakasi varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000