16 Eylül 2015, Çarşamba 10:03:12

Sunexpress'in yeni uçağı yola çıktı

Sunexpress Havayolları’nın Boeing’den sipariş ettiği 4’üncü 737-800 uçağı da teslimat için yola çıktı.
  • Yahu kardeşim bitemediniz gitti. Yeter şu pilotların para meselesi artık. Amma boş kitledir bu böyle...
  • Emeği geçen herkese teşekkürler, emniyetli nice uçuşlara
  • Arkadaslar bir SXS F/O olarak kesin bilgidir, TK'daki pilotlarin ciddi bir kismi istifa dilekcelerini vermisler, SXS'ten TK'ya pilot gecisleri baslayacaktir.
  • Sunexpress in yeni ucaklari gelsin de ekipler acikta kalmasin. Anadolujet operasyonlari asamali olarak Borajet e geciyor. Kisin Borajet operasyonu Anadolujet dis hatlari da baslayacak. Sunexpress in Anadolujet uzerindeki etkisi iyice azalacak.
  • Gelsin, sabırsızlıkla uçacağımız günü bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Sunexpress candır.
  • Türkiye'de uçulabilecek tek şirket SXS. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Umarım € tırmanışa devam eder Yıllardır yapılmayan zamlar telafi edilir belki bu şekilde.
  • Hayırlı olsun sun express iyi şirket daha çok çoğalsın inş hayırlısı ile
  • Hayırlı ve uğurlu olsun. Getiren meslektaşlarımıza emniyetli uçuşlar. Gelsin de bol bol pozitif iniş yapalım.
  • Hayırlı, uğurlu olsun. Emniyetli uçuşlar.

Sunexpress Havayolları, 2014 Şubat ayında verdiği Boeing siparişlerini bir bir teslim almaya devam ediyor. Bugüne kadar üç siparişini teslim alan Sunexpress’in TC-SEK kuyruk tescilli dördüncü Boeing 737-800 uçağı da teslimat için yola çıktı.

Boeing’in ABD’deki tesislerinden hareket eden uçağın bu gece Türkiye’ye ulaşacağı kaydedildi.

Sunexpress Ekim ayında bir Boeing 737-800 uçağı daha teslim alarak bu yılki teslimatını tamamlamış olacak.

©AirportHaber

Sunexpress'in yeni uçağı yola çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Astronot ~ 9 yıl önce
Yahu kardeşim bitemediniz gitti. Yeter şu pilotların para meselesi artık. Amma boş kitledir bu böyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 9 yıl önce
Emeği geçen herkese teşekkürler, emniyetli nice uçuşlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesin bilgi ~ 9 yıl önce
Arkadaslar bir SXS F/O olarak kesin bilgidir, TK'daki pilotlarin ciddi bir kismi istifa dilekcelerini vermisler, SXS'ten TK'ya pilot gecisleri baslayacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adamlar kendi ayaklarına sıkar mı hiç. Böyle bir durumda SXS Kapıya kilidi vurur, dükkanı kapatır. Çünkü adamların en büyük Kâr kaynağı ucuz PILOT. İş garantisi vaadiyle ucuz PİLOT bulabiliyordu SXS ama böyle bir durumda ya TK kadar bir Ücret verip pilotunu tutma yoluna gidecek ya da DUTCH devşirmeye devam edecek. Havacılık sektöründen anlayan yönetici insan kaynağının kıymetini bilip geçici çözümlerle uğraşmaz heralde;)
Cc ~ 9 yıl önce
Bu euro kuruyla sxs de kalmak daha mantikli. Birde sxs den ayrilacaksaniz korfeze gecin. Esb , adb base den kaptanlar fo lar , korfez yolcusu. Sirketten sakliolar ama cagirildiklari anda istifa edecekler. Eskiden sirketr haber gelirdi simdi gelmiyor. Supriz olacak
Yeni ucaklar ~ 9 yıl önce
Sunexpress in yeni ucaklari gelsin de ekipler acikta kalmasin. Anadolujet operasyonlari asamali olarak Borajet e geciyor. Kisin Borajet operasyonu Anadolujet dis hatlari da baslayacak. Sunexpress in Anadolujet uzerindeki etkisi iyice azalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin misin ? ~ 9 yıl önce
AnadoluJet'in 189 koltuğu dolduran seferlerini Borajet hangi uçakla yapacak ? AnadoluJet az mı bilet satacak yoksa BoraJet bir sevdaya daha kapılıp büyük uçaklar mı alacak ... Evet doluluk oranı az olan performans sıkıntısı yaşanan seferler Borajet'e veriliyor doğrudur, ancak bunu seferlerin çoğu oraya geçecekmiş gibi yorumlamak pek sağlıklı değil.
Cevap ~ 9 yıl önce
Daha sik seferle dusuk maliyetle ERJ ile devam edecekler. Anadolujet yolcusu SunExpress in asiri kuralciligindan (basustu dolabina sivi almama gibi) rahatsiz. Borajet seferlerinden mutlu ayriliyorlar, cunku daha rahatlar. Ayrica orta sira koltuk olmamasi cok buyuk bir avantaj. Bir yil icinde Borajet'in ucak sayisinin 25 e cikacagini aciklamasi da gidisati gosteriyor.
işkembe-i kübra ~ 9 yıl önce
cevap veren arkadaş, çok güzel senaryo yazmışsın kutlarım, senaryonda 50 tane anadolujet uçağı ile esb'den hangi yurtdışı destinasyonlara uçulacağına ve kabin içine sıvının güvenlikten nasıl geçilerek sokulduğuna da yer verirsen seni bir sitcom dizisine atayalım.
FO ~ 9 yıl önce
Gelsin, sabırsızlıkla uçacağımız günü bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Sunexpress candır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 9 yıl önce
Türkiye'de uçulabilecek tek şirket SXS. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Umarım € tırmanışa devam eder Yıllardır yapılmayan zamlar telafi edilir belki bu şekilde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekonomi ~ 9 yıl önce
Euro tırmanışa devam ettikçe TL bazında ödediğin tutarlar da tırmanışa geçecektir, bu artışın sefasını bir bilemedin iki ay sürersin :) Bunu göremeyecek kadar saf olmayalım, tamam maaşlara zam yapılsın sonuna kadar yanındayım ancak euro artışı zamlara telafi olmaz bunu da unutmayalım :(
Bak sen ~ 9 yıl önce
Avronun tırmanışıyla zammın telafisini eş değer gören ve ekonomiden bihaber arkadaşım, bir aç da oku, döviz nedir, döviz enflasyonu nedir? Avro artınca bir tek senin maaşın artıyor değil mi? Bindiğin mercedes bmw hep aynı kalıyor!! Ya sabır. Hiç yoktan iyidir deme, sen karnın tok gezerken, millet bu artıştan dükkanına kilit vuruyor!! O Malını satıp rekabet yaratamadığı için diğerleri sana, alacağını iki katından geçiriyorlar. Al sana zam.
St ~ 9 yıl önce
€ artmıyor, TL devalue oluyor senin maaşın sabit kalıyor. Buna da şükür tabi.
Fb ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun sun express iyi şirket daha çok çoğalsın inş hayırlısı ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 9 yıl önce
Hayırlı ve uğurlu olsun. Getiren meslektaşlarımıza emniyetli uçuşlar. Gelsin de bol bol pozitif iniş yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyareci ~ 9 yıl önce
Hayırlı, uğurlu olsun. Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000