07 Kasım 2008, Cuma 07:43:54

SunExpress'in "Kış Güneşi" bu hafta doğacak

SunExpress Havayolları "Kış Güneşi" kampanyasını devreye sokuyor...
  • Sunexpress in kış güneşi bir de Ankara' ya doğsa ne kadar memnun olacağız... Israrla Ankara' yı görmezden geliyor Sunexpress...:(((
  • merhabalar sun expresin urfa izmir seferi basliyacagini internetten bir kac defa okudum ama halen gerceklesmedi sunexpresten bir aciklama bekliyoruz
  • teyyareci, %50 side thynindir.sunexpress en iyi özel şirkettir.şampiyon belli ikinci kim? konunun bu yönü tartışılmaz zaten :)))) saygılarrrr :)))
  • sunexpress yetkililerine burdan bir istegimiz olacak kars bursa kars uçuşlarını nezaman başlatacaksınız. biz ardahanlılar olarak en yakın il kar 89 km. bizim ilçemiz posof ve şafşat ilçelerinin iki evi var biri doğuda diğer evimiz bursadadır. bu sözlerime inanmasanız bursaya inegöl ilcesine sorun enaz 200.000 nufus bursa il sınırlarında yaşıyoruz. sorun gerek bursa valiliğinden gerekse bursa ilçe hemşerimiz belediye başkanlarından. şu an ben sizlere bursadan yazıyorum.ne olur bu düşüncemi sizlerle paylaşmak istedim. inşallah olumlu değerlendirirsiniz.
  • Sun express, %50 si Lufthansanın olan bir şirkettir. Yani Sun-expressin her başarısı ve atılımı, Lufthansanın iç hatlarımızdan beslenmesi demektir. Konunun bu yönü tartışılmalıdır sanırım.

SunExpress, büyük ilgi gören Kış Güneşi kampanyası kapsamında; her pazar internet sitesi üzerinden duyuracağı en az 10 iç hattında, Kasım ayı boyunca yapılacak tüm uçuşlardaki koltukları herşey dahil 49 YTL’den satışa sunuyor.

Yolcular biletlerini, Kasım ayında her pazar 12:00 ile 17:00 saatleri arasında satın alabilecek.
 
Kampanya kapsamındaki sürpriz hatların duyurusu, internet sitesi üzerinden, 9–16–23 Kasım Pazar günleri saat 12:00’de yapılacak. Kampanya dahilinde satılan biletlerde iptal ve değişiklik yapılamayacak.

SunExpress'in "Kış Güneşi" bu hafta doğacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

inspector ~ 15 yıl önce
Sunexpress in kış güneşi bir de Ankara' ya doğsa ne kadar memnun olacağız... Israrla Ankara' yı görmezden geliyor Sunexpress...:(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edessali ~ 15 yıl önce
merhabalar sun expresin urfa izmir seferi basliyacagini internetten bir kac defa okudum ama halen gerceklesmedi sunexpresten bir aciklama bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skywards ~ 15 yıl önce
teyyareci, %50 side thynindir.sunexpress en iyi özel şirkettir.şampiyon belli ikinci kim? konunun bu yönü tartışılmaz zaten :)))) saygılarrrr :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ardahanlılar ~ 15 yıl önce
sunexpress yetkililerine burdan bir istegimiz olacak kars bursa kars uçuşlarını nezaman başlatacaksınız. biz ardahanlılar olarak en yakın il kar 89 km. bizim ilçemiz posof ve şafşat ilçelerinin iki evi var biri doğuda diğer evimiz bursadadır. bu sözlerime inanmasanız bursaya inegöl ilcesine sorun enaz 200.000 nufus bursa il sınırlarında yaşıyoruz. sorun gerek bursa valiliğinden gerekse bursa ilçe hemşerimiz belediye başkanlarından. şu an ben sizlere bursadan yazıyorum.ne olur bu düşüncemi sizlerle paylaşmak istedim. inşallah olumlu değerlendirirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teyyareci ~ 15 yıl önce
Sun express, %50 si Lufthansanın olan bir şirkettir. Yani Sun-expressin her başarısı ve atılımı, Lufthansanın iç hatlarımızdan beslenmesi demektir. Konunun bu yönü tartışılmalıdır sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000