25 Mart 2010, Perşembe 13:03:36

SunExpress yaz uçuşlarında atağa kalkıyor

SunExpress yaz tarifesinde uçuşlarını yüzde 32 artırıyor,Sabiha Gökçen ve İzmir’e yeni hatlar ekliyor.
  • bu atağı muşada yapsaya sun expres bakın nasıl doluyor MUŞ sahipsiz sanırım (siyasi olarak)
  • mardin için çok iyi bir atılım diyen acenteci arkadaş sanırım satışlarım için çok iyi bir atılım demek istedi.mar-saw çok iyi diyorsun.neresi iyi.kaç yolcuyla kapı kapattığını sende biliyorsun. :) herkes kendi menfaati için konuşuyor..uçak gelsinde nasıl gelirse gelsin..birgün iyi gitmesse gider zaten zihniyeti
  • Mahalli havalimanlarini kullanip sonra 300-500 euro ya bilet sat RYAN AIR tek gecer
  • sunexpress malatyadan da mi cikti ? bir cok yeni yere koyuyor ama bir çok yerden de çıkıyor sunexpress.. thy na alet edilip sirf baska sirketlerin yolcusuna ortak olmak icin girilen kayseri ve malatyadan cikildi..daha dikkatli politikalar izlemek lazim.. ve ozellikle calisan memnuniyetine daha fazla onem vermesi gerekiyor sunexpress in yoksa tamamen alman profilli bir şirkete donecek.
  • Bu almanyanın köylerinden para gelmez sizlere yazın para Kıbrısta akar..aslında yaz kış uçuş için elverişli umarım ki tekrar koyarsınız seferlerinizi.
  • Önyargı falan yok şirketin tepesinde. 737 tipi ve saati olan herkesi istiyorlar, hatta arıyorlar telefonla. Gel diyorlar, ilgileniyorlar. Şirketin avatajlarını anlatıyorlar. Ama kimse gitmiyor, gidemiyor. DLR testine,saatini almış ve yetişmiş genelde kimse girmek istemiyor. Geceyarısı yatıdan gelip bir sonraki uçuşun arasında DLR'a çalışacak gücü bulabilen çok çok az kişi var. Onlarıda aldılar zaten.. DLR'ı kaldırdıkları gün (yüzde sıfır ihtimal olsa bile!) bütün açıklarını kapatacaklar. Ama olmuyor,olmaz da..
  • SUN EKSPRESS KUTLARIM.GERÇEKTEN MARDİN İÇİN BÜYÜK BİR ATILIM.MARDİN -SAW ZATEN İYİ DURUMDA.İZMİRDE EKLENİNCE ÇOK İYİ OLCAK.ŞUNUDA DİYEYEIM.İZMİRE AKŞAM SEFER KONUŞURSA BÜYÜK YOLCU POTANSİYELİ OLCAK.MARDİN-KIZILTEPE-NUSAYBİN*ŞIRNAK-BATMAN-MİDYAT GİBİ MERKEZLERDEKİ İNSANLAR MARDİNDEN UÇUYORLAR....
  • ne atagı ne yeni hattı yaa.. antalya bursa antalya kayseri seferlerini kaldırdı bumu atak ya..
  • sunexpress su an ucacak ekip bulamiyor. gerici ekip var ama turk ekip alma konusunda şirketin tepelerinde onyargi var. ucuracak turk F/O bulamiyorlar..olanlarda kaciyor..

SunExpress, 28 Mart’ta başlayacak 2010 yaz tarifesi kapsamında, haftalık karşılıklı uçuş sayısını geçen yıla oranla yüzde 32 artırarak 417’ye çıkarıyor. SunExpress, 30 Ekim 2010 tarihine kadar geçerli olacak tarifede, iç hatlarda haftada 244, dış hatlarda ise 173 tarifeli gidiş-dönüş uçuş gerçekleştirecek.

Yaz tarifesiyle birlikte uçuş ağına yeni hatlar da ekleyen SunExpress, bu kapsamda, İstanbul Sabiha Gökçen’den (SAW) Viyana, Saarbruecken ve Muenster/Osnabrueck’e; İzmir’den ise Viyana, Muenster/Osnabrueck ve Mardin’e yeni seferler düzenleyecek.

SunExpress, 2010 yılında 25 uçağa ulaşacak filosuyla 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen - Viyana seferleri cuma ve pazar, Saarbruecken seferleri pazar, Muenster/Osnabrueck seferleri ise cuma günleri gerçekleştirilecek.

İzmir - Viyana seferleri salı, perşembe, cumartesi, Muenster/Osnabrueck seferleri Cumartesi, Mardin seferleri ise pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri düzenlenecek. SunExpress tarifeli ve charter uçuşlarıyla, yüksek sezonda Antalya’ya Avrupa’dan haftada 296 uçuş gerçekleştirecek.

SunExpress yaz uçuşlarında atağa kalkıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu atağı muşada yapsaya sun expres bakın nasıl doluyor MUŞ sahipsiz sanırım (siyasi olarak)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mardin için çok iyi bir atılım diyen acenteci arkadaş sanırım satışlarım için çok iyi bir atılım demek istedi.mar-saw çok iyi diyorsun.neresi iyi.kaç yolcuyla kapı kapattığını sende biliyorsun. :) herkes kendi menfaati için konuşuyor..uçak gelsinde nasıl gelirse gelsin..birgün iyi gitmesse gider zaten zihniyeti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mahalli havalimanlarini kullanip sonra 300-500 euro ya bilet sat RYAN AIR tek gecer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpress malatyadan da mi cikti ? bir cok yeni yere koyuyor ama bir çok yerden de çıkıyor sunexpress.. thy na alet edilip sirf baska sirketlerin yolcusuna ortak olmak icin girilen kayseri ve malatyadan cikildi..daha dikkatli politikalar izlemek lazim.. ve ozellikle calisan memnuniyetine daha fazla onem vermesi gerekiyor sunexpress in yoksa tamamen alman profilli bir şirkete donecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu almanyanın köylerinden para gelmez sizlere yazın para Kıbrısta akar..aslında yaz kış uçuş için elverişli umarım ki tekrar koyarsınız seferlerinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Önyargı falan yok şirketin tepesinde. 737 tipi ve saati olan herkesi istiyorlar, hatta arıyorlar telefonla. Gel diyorlar, ilgileniyorlar. Şirketin avatajlarını anlatıyorlar. Ama kimse gitmiyor, gidemiyor. DLR testine,saatini almış ve yetişmiş genelde kimse girmek istemiyor. Geceyarısı yatıdan gelip bir sonraki uçuşun arasında DLR'a çalışacak gücü bulabilen çok çok az kişi var. Onlarıda aldılar zaten.. DLR'ı kaldırdıkları gün (yüzde sıfır ihtimal olsa bile!) bütün açıklarını kapatacaklar. Ama olmuyor,olmaz da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SUN EKSPRESS KUTLARIM.GERÇEKTEN MARDİN İÇİN BÜYÜK BİR ATILIM.MARDİN -SAW ZATEN İYİ DURUMDA.İZMİRDE EKLENİNCE ÇOK İYİ OLCAK.ŞUNUDA DİYEYEIM.İZMİRE AKŞAM SEFER KONUŞURSA BÜYÜK YOLCU POTANSİYELİ OLCAK.MARDİN-KIZILTEPE-NUSAYBİN*ŞIRNAK-BATMAN-MİDYAT GİBİ MERKEZLERDEKİ İNSANLAR MARDİNDEN UÇUYORLAR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne atagı ne yeni hattı yaa.. antalya bursa antalya kayseri seferlerini kaldırdı bumu atak ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpress su an ucacak ekip bulamiyor. gerici ekip var ama turk ekip alma konusunda şirketin tepelerinde onyargi var. ucuracak turk F/O bulamiyorlar..olanlarda kaciyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000