11 Mayıs 2011, Çarşamba 09:32:10

SUNEXPRESS YAZ DÖNEMİNE HIZLI GİRİYOR

SunExpress, Antalya’dan Bodrum, Kayseri ve Malatya’ya yeni uçuşlar başlatıyor...
  • Urfa bir havayolu şirketi için,zarar demek kış sezonunda Borajet 66 kişilik uçağıyla bile Ankar,İzmir seferlerinde 30 yolcunun üstüne çıkamamış.Özel havayolları Urfa ya sefer yapmaz.Kusura bakmayın,ama bu ülkede tek önemli kent Urfa imiş gibi düşünüyorsunuz,ama öyle değil..
  • arkadaslar rakamlara bakarmisiniz? ozkaynaklairndan iki ucak aldiğida nereden çıktı ? hangi aptal şirket peşin parayla direk ucak alirki ?sacmalamayin..arap şeyhleri bile oyle bir şey yapmiyor. arti sunexpress zarar ettiği için oger ile anlaşti. ve sonrasinda da sunexpress germany kurma karari aldi. bunalr turkiye piyasasindan çıkmanin on adimlari..
  • hani urfa seferleri
  • Antalya Bodrum arasını 737-800 ile mi uçacaklar. Yazık güzelim ülkeme...
  • THY zarar ederken Sunexpress hep kar ediyordu. Bu sene yatırım ve büyüme yılı olduğundan 5 M € zarar bile sayılmaz. İki yeni öz servet uçak, Almanya da yeni şirket ve % 30 dan fazla büyüme süper bence... Keşke biz de böyle olsak..
  • sunexpress kendi ozkaynaklarindan 80 milyon euroluk 2 tane 738 almiş demek :))) vay vay vay :)) peşin odemiş yani oylemi? komik olmayin hiç bir havayolu ucagi peşin parayla almaz. finansman şirketlerine aldirir ve onlara para oder ya da kendisi belli bir doneme yayarak oder. arti bir ucaga 80 milyon euro verdiyse iyi kaziklamişlar sunexprssi :))ciddi olmak gerekirse sunexpress operasyonel olarka 2010 u zararla kapatmiş olup.2011 de zarar etmeye devam etmedir. oger ile olan anlaşma ise sunexpres in lehine değil. alehine olacaktir..
  • Sun Express in kendi öz varlıklarından 80 milyon USD yi çıkartıp verdiğini sanmıyorum ama eğer verdiyse paranın bu kadar ucuza mal edildiği bir dönemde ucuza finans sağlayabilecekken bu parayı verdiyseler Sunexpress yöneticilerine ne denir bilmiyorum ... Ayrıca bilanço ayrı nakit akışı ayrıdır. Bilanço zarar diyorsa nakit akışından bağımsız olarak zarardır. Nokta .
  • THY bilançosunda zarar göstermiş diye yazıyor herkes, 2010 yılında bu şirketin THY ninde bulunduğu yönetim kurulu kararı ile kendi öz varlıklarını kullanarak iki adet B737-800 satın aldığını( satın diyorum lease değil!!!) neden kimse görmüyor yada bahsetmiyor, 80M€ çıkmış kasasından, herhalde zarar yazacak 2010 için.Bilmeyen herkez arkasında THY var, Lufthansa var diye konuşuyor,sanki Temel Kotil işi gücü yok hergün Paul Schweiger'i telefon ile arayıp, bugün ne ihtiyacınız var Mr. Schweiger diye soruyor :)
  • Sky sali persembe basladi sun da p.tesi cuma olunca harika olmus. Sky neredeyse bu hatta full ucuyor cok iyi olmus
  • antalya sivas arası uçuşlar başlayacakmı.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yaz dönemi için Antalya’dan Bodrum, Kayseri ve Malatya’ya yeni uçuşlar başlatacak. SunExpress, Antalya’dan haftada 2 kere düzenlediği Gaziantep ve Samsun uçuşlarını da haziran itibarıyla haftada 3’e çıkaracak. Yeni uçuşların eklenmesinden sonra SunExpress’in Antalya çıkışlı iç hat destinasyon sayısı 11’e, Antalya çıkışlı ve varışlı iç hat uçuşlarının sayısı ise haftada 126’ya yükselecek.

SunExpress’in 12 Mayıs’ta başlayacak yeni Antalya – Bodrum uçuşları perşembe ve cuma, 13 Haziran’da başlayacak Kayseri ile  Malatya uçuşları ise pazartesi ve cuma günleri karşılıklı olarak gerçekleşecek. SunExpress halen pazartesi ve cuma günleri yaptığı Antalya – Gaziantep seferlerine çarşamba günlerini, çarşamba ve cumartesi gerçekleştirdiği Antalya – Samsun uçuşlarına da pazartesi seferlerini ekleyecek.

SunExpress yaz mevsimi boyunca gerçekleştireceği Adana, Bodrum, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van seferleriyle, Antalya’ya en yoğun iç hat seferi düzenleyen havayolu olacak.
 

SUNEXPRESS YAZ DÖNEMİNE HIZLI GİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Urfa bir havayolu şirketi için,zarar demek kış sezonunda Borajet 66 kişilik uçağıyla bile Ankar,İzmir seferlerinde 30 yolcunun üstüne çıkamamış.Özel havayolları Urfa ya sefer yapmaz.Kusura bakmayın,ama bu ülkede tek önemli kent Urfa imiş gibi düşünüyorsunuz,ama öyle değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar rakamlara bakarmisiniz? ozkaynaklairndan iki ucak aldiğida nereden çıktı ? hangi aptal şirket peşin parayla direk ucak alirki ?sacmalamayin..arap şeyhleri bile oyle bir şey yapmiyor. arti sunexpress zarar ettiği için oger ile anlaşti. ve sonrasinda da sunexpress germany kurma karari aldi. bunalr turkiye piyasasindan çıkmanin on adimlari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani urfa seferleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Antalya Bodrum arasını 737-800 ile mi uçacaklar. Yazık güzelim ülkeme...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY zarar ederken Sunexpress hep kar ediyordu. Bu sene yatırım ve büyüme yılı olduğundan 5 M € zarar bile sayılmaz. İki yeni öz servet uçak, Almanya da yeni şirket ve % 30 dan fazla büyüme süper bence... Keşke biz de böyle olsak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sunexpress kendi ozkaynaklarindan 80 milyon euroluk 2 tane 738 almiş demek :))) vay vay vay :)) peşin odemiş yani oylemi? komik olmayin hiç bir havayolu ucagi peşin parayla almaz. finansman şirketlerine aldirir ve onlara para oder ya da kendisi belli bir doneme yayarak oder. arti bir ucaga 80 milyon euro verdiyse iyi kaziklamişlar sunexprssi :))ciddi olmak gerekirse sunexpress operasyonel olarka 2010 u zararla kapatmiş olup.2011 de zarar etmeye devam etmedir. oger ile olan anlaşma ise sunexpres in lehine değil. alehine olacaktir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sun Express in kendi öz varlıklarından 80 milyon USD yi çıkartıp verdiğini sanmıyorum ama eğer verdiyse paranın bu kadar ucuza mal edildiği bir dönemde ucuza finans sağlayabilecekken bu parayı verdiyseler Sunexpress yöneticilerine ne denir bilmiyorum ... Ayrıca bilanço ayrı nakit akışı ayrıdır. Bilanço zarar diyorsa nakit akışından bağımsız olarak zarardır. Nokta .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY bilançosunda zarar göstermiş diye yazıyor herkes, 2010 yılında bu şirketin THY ninde bulunduğu yönetim kurulu kararı ile kendi öz varlıklarını kullanarak iki adet B737-800 satın aldığını( satın diyorum lease değil!!!) neden kimse görmüyor yada bahsetmiyor, 80M€ çıkmış kasasından, herhalde zarar yazacak 2010 için.Bilmeyen herkez arkasında THY var, Lufthansa var diye konuşuyor,sanki Temel Kotil işi gücü yok hergün Paul Schweiger'i telefon ile arayıp, bugün ne ihtiyacınız var Mr. Schweiger diye soruyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sky sali persembe basladi sun da p.tesi cuma olunca harika olmus. Sky neredeyse bu hatta full ucuyor cok iyi olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
antalya sivas arası uçuşlar başlayacakmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000