20 Nisan 2010, Salı 17:56:47

SunExpress uçuşlarını gerçekleştiriyor...

SunExpress 20 Nisan’dan itibaren Avrupa uçuşlarının çoğunu gerçekleştiriyor
  • iyide zaten sadece sunekspress degil tum havayollari basliyo sanki avrupa hava sahasini sadece sunekspress e mi acti:)

20 Nisan Salı günü Türkiye ile Almanya/İsviçre arasında 26 uçuş gerçekleştiren SunExpress,  faaliyette bulunduğu ülkelerin sivil havacılık otoritelerinden aldığı izni takiben, 21 Nisan Çarşamba günü Avrupa’ya yapacağı uçuşların çoğunu gerçekleştirecek. SunExpress, yolcularını evlerine en kısa sürede geri götürebilmek için, ulusal ve uluslararası sivil havacılık kuralları kapsamında Avrupa uçuşlarının çoğuna yeniden başlayacak. Yolcuların kendi uçuşlarıyla ilgili son durumu SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki web sitesi veya 444 0 797 numaralı Çağrı Merkezi’nden takip etmeleri gerekiyor.

SunExpress volkanik kül bulutu krizini yakından takip ederek, şartların değişmesi durumunda gelişmelere göre hareket etmektedir. İptal edilen seferlerin yolcularının rezervasyonları, bir başka SunExpress uçuşuna ücretsiz olarak alınmakta ya da isteklerine bağlı olarak bilet ücreti iade edilmektedir. Biletlerini tur operatörlerinden alan yolcuların ise doğrudan tur operatörleriyle iletişime geçmesi gerekmektedir.
 

SunExpress uçuşlarını gerçekleştiriyor...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
iyide zaten sadece sunekspress degil tum havayollari basliyo sanki avrupa hava sahasini sadece sunekspress e mi acti:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000