22 Mayıs 2009, Cuma 12:51:36

Sunexpress, uçuş noktalarını arttırıyor…

Sunexpress Havayolları, 22 Haziran 2009 tarihinden itibaren Antalya’dan Kayseri’ye, 23 Haziran 2009 tarihinden itibaren de Antalya’dan Malatya ve Gaziantep’e sefer düzenlemeye başlıyor.
  • bursa-g.antep bursa-izmir bursa-adana bursa-diyarbakır bursa-ercan çok acil açılması gereken hatlar. özel havayolu şirketleri bu fırsatı kaçırmamalı..
  • İstanbul,İzmir ve Antalyadan Ercana uçuş istiyoruz artık. daha önceden gece ucusları ve aktarmalı ucusları vardı ve doluluk yoktu haftada bir kac kez gunduz ucusu yaparsa doluluk oranını arttırıp pazarda iyi bir yer edineceginden hic suphem yok
  • pgs sun karşılaştırması yeter ama. ikiside koklu şirketler. sun ex sabiha gokcenden ucmaya başladı diye yok almanların yok sunların yabancı damat gibi şovenist yaklaşmayalım. Sun ex bu ülkeye türkten cok alman getirmektedir. almanlar binerken lufthansa diye binmekteler. oranın kalitesinden dolayı kulanmaktalar. sun express bu paylaşımı thy ve türkiye ye aktarmakta. gelirleri iç hatla kıyaslamayın. sun ex thy nin zarar ettiği iç hatları karlı hale getiren şirkettir. izmir ankara ucmaz, izmir ataturk hv limanıda ucmaz sebebi thy nin bu hatlarda kar etmesidir. yorum yaparken biraz geçmişi bilip yapın, pgs atlas onurun ucmadığı, uçmaya cesaret edemediği hatlarda buyuk karlar etti bu şirket. lütfen biraz insaflı, yenilir cinsten yorumlar...
  • sunekspres den bursa gaziantep bursa kars bursa diyarbakır bekliyoruz
  • eminim sunexpress temmuz ayında gelecek 20. ucagını beklior yoksa şimdiye kadar coktan acardı saw asr hattını akıllı şirket çünkü devamlılık arz eden bir şirket..
  • kardeşim haber sunexpress haberi,ne kuyruk acınız var her haberde pegasusu işin içine katıyosunuz? TerlikHavaYolları,suntreni,anadolu ceti üç yabancı damatlı,gelin kızlarımız kendi işlerine baksınlar,..Pegasusus türktür,ve türklerin hizmetindedir,yalak azınıza bile almayın!!
  • "Batı hayranlığı" başlıklı yazıyı yazan arkadaş; Sun-Express'in yarısının Almanlara ait olduğunu söylüyorsun ama o şirketten ekmek yiyen insanlarımızı ve ucuza uçan vatandaşları yok sayıyorsun. Pegasus bu hatlara sefer koydu da uçmadık mı?
  • istanbul'dan da Kayseri ucuşları bekliyoruz...sabiha gökçen'den sadece pegasus uçuyor ve çok dolu oluyor..sunexpressi de gormek isterız:)
  • Şu almanlar olmasaydı, biz Türkiyemizde böyle seferler göremezdik. Sağol Paul (Sun Ex. Genel Müdürü) Ne varsa avrupalılarda var. Teknoloji, rekabet. Sağolasın lufthansa.
  • Allahtan sun express var da, Anadolu cet denen ucubeye daha az muhtac oluyoruz.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan uçuş programına göre; Antalya-Malatya arasında düzenlenecek seferler, Salı günleri 06:05’te Antalya’dan 07:55’te Malatya’dan kalkış şeklinde gerçekleştirilecek. Antalya’dan Gaziantep’e gerçekleştirilecek uçuşlar Salı günleri 11:20’de Antalya’dan 09:25’te Gaziantep’ten kalkış şeklinde düzenlenecek. Pazartesi günleri gerçekleştirilecek Antalya-Kayseri uçuşları ise 06:30’da Antalya’dan 08:00’de Kayseri’den kalkış şeklinde olacak.
 
Yeni uçuş noktaları ile birlikte Antalya’dan gerçekleştirdiği uçuş noktalarının sayısı 11’e yükselen Sunexpress Havayolları, Antalya’dan Adana, Bodrum, Diyarbakır, İzmir, Samsun, İstanbul Sabiha Gökçen, Van ve Bursa’ya da sefer düzenliyor.

Uçuş ağını sürekli genişleten ve dört ayrı merkezden sefer düzenleyen Sunexpress Havayolları, Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Kars, Samsun, Sivas, Trabzon ve  Van’a;  İzmir’den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, İstanbul Sabiha Gökçen, Trabzon ve Van’a, Bursa Yenişehir Havaalanı’ndan ise Erzurum ve Trabzon’a sefer düzenliyor.

Sunexpress, uçuş noktalarını arttırıyor…

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 15 yıl önce
bursa-g.antep bursa-izmir bursa-adana bursa-diyarbakır bursa-ercan çok acil açılması gereken hatlar. özel havayolu şirketleri bu fırsatı kaçırmamalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İstanbul,İzmir ve Antalyadan Ercana uçuş istiyoruz artık. daha önceden gece ucusları ve aktarmalı ucusları vardı ve doluluk yoktu haftada bir kac kez gunduz ucusu yaparsa doluluk oranını arttırıp pazarda iyi bir yer edineceginden hic suphem yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pgs sun karşılaştırması yeter ama. ikiside koklu şirketler. sun ex sabiha gokcenden ucmaya başladı diye yok almanların yok sunların yabancı damat gibi şovenist yaklaşmayalım. Sun ex bu ülkeye türkten cok alman getirmektedir. almanlar binerken lufthansa diye binmekteler. oranın kalitesinden dolayı kulanmaktalar. sun express bu paylaşımı thy ve türkiye ye aktarmakta. gelirleri iç hatla kıyaslamayın. sun ex thy nin zarar ettiği iç hatları karlı hale getiren şirkettir. izmir ankara ucmaz, izmir ataturk hv limanıda ucmaz sebebi thy nin bu hatlarda kar etmesidir. yorum yaparken biraz geçmişi bilip yapın, pgs atlas onurun ucmadığı, uçmaya cesaret edemediği hatlarda buyuk karlar etti bu şirket. lütfen biraz insaflı, yenilir cinsten yorumlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sunekspres den bursa gaziantep bursa kars bursa diyarbakır bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eminim sunexpress temmuz ayında gelecek 20. ucagını beklior yoksa şimdiye kadar coktan acardı saw asr hattını akıllı şirket çünkü devamlılık arz eden bir şirket..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardeşim haber sunexpress haberi,ne kuyruk acınız var her haberde pegasusu işin içine katıyosunuz? TerlikHavaYolları,suntreni,anadolu ceti üç yabancı damatlı,gelin kızlarımız kendi işlerine baksınlar,..Pegasusus türktür,ve türklerin hizmetindedir,yalak azınıza bile almayın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Batı hayranlığı" başlıklı yazıyı yazan arkadaş; Sun-Express'in yarısının Almanlara ait olduğunu söylüyorsun ama o şirketten ekmek yiyen insanlarımızı ve ucuza uçan vatandaşları yok sayıyorsun. Pegasus bu hatlara sefer koydu da uçmadık mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
istanbul'dan da Kayseri ucuşları bekliyoruz...sabiha gökçen'den sadece pegasus uçuyor ve çok dolu oluyor..sunexpressi de gormek isterız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şu almanlar olmasaydı, biz Türkiyemizde böyle seferler göremezdik. Sağol Paul (Sun Ex. Genel Müdürü) Ne varsa avrupalılarda var. Teknoloji, rekabet. Sağolasın lufthansa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allahtan sun express var da, Anadolu cet denen ucubeye daha az muhtac oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000